שרשור אוף, נצל"שים וכו'

ShimiChan

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifגיחה זה כיף!!D:

במיוחד הקטע עם הבוץ <: הקטע עם הבוץ ענק D: תהני!!!

cRitiCaL KitTy

New member
O.ם../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif

תודה וזה... לא היה בוץ, חוץ מממש קצת בו **רק** אני דרכתי בזמן שהתחרפנתי מהמוני הנמלים שניסו לאכול אותי...(כל אחד היה מתחרפן, 30 נמלי ענק לפחות כולן דבוקות לי למכנסO.O הטראומה של החיים שלי;; והן גם נשכו אותיT_T)

Serf SaN

New member
נצל"ש..לא יודע אם כתבו על זה פה או

לא..אבל שמעתם על זה שטוהו הכריזו שהסרט של בליץ' ייצא בדצמבר? X: אני אישית לא ידעתי שיש אפילו תכנון לסרט..>.> מעניין על מה זה יהיה ^^;..(נקווה שלא תיהיה לזה עלילה מטומטמת כמו של הפילרים..) ._.

Ayelet chan

New member
נראה לי שכבר כתבו כאן.

וגם שמו את הדבר הזה שמראים בו מה יהיה בסרט T_T נו, שכחתי איך אומרים את זה, מותו ]:

Serf SaN

New member
אוקי...XDD

ואמרו בטריילר/סתם אמרו על מה יהיה הסרט? (כן כן, אני יודע, על ילד בשם קורוסאקי איצ'יגו....>.>.....XDDDD)

Goggle Girl

New member
הראו הרבה מאוד אנשים זוהרים

ומדממים והרבה קטעים מהסדרה. חוץ מריקאפ אחד גדול אין לאף אחד מושג על מה הסרט יכול להיות

שמחים?!שמחים?!

בסופו של דבר ליורואיצ'י היה קול של זקנה בת 50!!!!!!! זה לא טוב T-T ממש לא טוב T-T

1.בלי סבתות ואני לא צוחקת.

2. את בתור מכורת יורוסוי, איך את מצפה ליורי מסוי ויורואיצ'י כשליורואיצ'י יש קול של אישה בת 50?אני בטוחה שעכשיו המדובבת תתחיל לעשן, ולא רק שיהיה ליורואיצ'י קול של זקנה בת 50 היא גם תאבד את במיבטא הצרפתי שלה!!!!

פרק 56 ~.~ ../images/Emo58.gif

הרבה אבל הרבה מבטא צרפתי...(לא באמת! יש לי אותו מוקלט באייפוד! אפילו הצלחתי לתרגם אותו!)

N o R i K o

New member
היי, היי, תשתקי אט O: ../images/Emo142.gif

סאטסקי לא תתחיל לעשן כי אם היא תתחיל לעשן אז יגררו אותה לדובב את קאדה-באבא במקום את קאגומה ואז היא לא תעשה אוסווארי ויביאו לה מחליפה מכוערט ובגלל שהם לא רוצים שזה יקרה היא לא תתחיל לעשן והיא לא בת 50 היא בת 36 וזהו D:.

למעלה