שרשור אוף, נצל"שים וכו'

../images/Emo15.gif מקום שני בקרבות בנות בוגרות!

נראה מישהו מעז להתעסק איתי עכשיו כשאני סגנית אלופת הארץ לבנות בוגרות.... מוחאחאחאחאחא!

Lihsa

New member
*_* כל הכבוד!

תחרויות זה מלחיץ... מעולם לא היה לי אומץ להשתתף באחת מחוץ למועדון שלי XP מזל טוב על הנצחון ^_^

../images/Emo15.gif הגמר היה משגע, כי הייתי

נגד חברה שלי... אני לא מתכוונת לחברה מה"אחוות בנות" הקבועה של התחרויות (זה דומה לפאנגרלז, כולן מתחבקות וסוגדות אחת לשנייה ולמנצחות ובאופן כללי אווירה סחבקית ביותר {מעין "הפסדתי לך סחבקיתי וזה מגיע לך, יא נסגדת" או "זה עיניין של מזל אם לא היית נגד |הכנס שם| על הסיבוב הראשון בטוח היית מגיעה לגמר"}) אלא חברה חברה של ממש, מהמועדון שלי. הדבר הראשון שעשינו אחרי הזכיה- קפיצה פאנגרלית משולשת וחיבוק קבוצתי ענקי. אנשים כמעט נתנו לנו צל"ש על האווירה

../images/Emo15.gif זה היה קטע

הקרב שלנו היה בזירה המרכזית והכריזו עליו בקול פדגוגי מעצבן "בזירה המרכזית נערך כעת קרב הגמר של הבנות הבוגרות" ואחרי הקפיצת פאנגרלז יעל&שירה&ניצן והחיבוק הכלל מקצי של כל תשע הבנות אנשים אשכרה ירדו ולחצו לנו ידיים על האווירה ועל הזכייה ועל כל השיטיז הזה. והעיקר- הגמר של הבנים נערך בזירה ליד. ואפחד לא הסתכל עליהם.

לבנדר א

New member
יאי! ^___^

ברוך הבא למועדון החננות! ^____^ אני גמרתי את השישי ביום. ^_^ אגב, אתמול עשיתי חשבון והתברר שאני מכורה להארי פוטר 7 שנים. O: |מתפגרת|

למעלה