יאיאיא~ אני אבוא P:
C coral chan New member 25/5/06 #85 כל יום להגיע לתל אביב? ../images/Emo210.gif איך עושים את זה? ._.; מה טווח המחירים בכלל?
A Ayelet chan New member 25/5/06 #89 זה 1500. את יכולה להגיע עם אוטובוס (כרטייסה), או לבקש מההורים שלך להסיע אותך.
ל לבנדר א New member 25/5/06 #92 T_______________T |מסלקת את אבא שמרצה על כמה שזה חרטטה וטריק של אנשי עסקים ועולה הרבה כסף ובלה בלה| T_____________________________T
T_______________T |מסלקת את אבא שמרצה על כמה שזה חרטטה וטריק של אנשי עסקים ועולה הרבה כסף ובלה בלה| T_____________________________T
A Ayelet chan New member 25/5/06 #94 תגידי לו, שהייתי שנה שעברה וזה ממש לא טריק או משהו. זה הדבר הכי כיף שיש
C Commander X New member 24/5/06 #74 נצל"ש איך להמנע מלקבל מכות משוטרים: XDDDDDDDDDDDDD הנה סרטון הדרכה קצת של כריס רוק מקווה שתפנימו את הלקחים שלו ^_^ http://www.youtube.com/watch?v=9gCCjFbFXn8
נצל"ש איך להמנע מלקבל מכות משוטרים: XDDDDDDDDDDDDD הנה סרטון הדרכה קצת של כריס רוק מקווה שתפנימו את הלקחים שלו ^_^ http://www.youtube.com/watch?v=9gCCjFbFXn8
M marinaaa New member 24/5/06 #77 אני חושבת שהבנתי.../images/Emo110.gif פעם הבאה, אני לא אקח את אישתי המשוגעת איתי ואני לא אקשיב לראפ.כן.
אני חושבת שהבנתי.../images/Emo110.gif פעם הבאה, אני לא אקח את אישתי המשוגעת איתי ואני לא אקשיב לראפ.כן.
C cRitiCaL KitTy New member 24/5/06 #83 ;;../images/Emo129.gif../images/Emo205.gif../images/Emo191.gif ככה?;;
G Goggle Girl New member 25/5/06 #86 ל, למה יצא 81? ;; לא אמור היה לצאת השבוע פרק ;; *מורידה ובודקת את העניין*
כ כפית במצב כפית New member 22/5/06 #23 ../images/Emo204.gifנכון!!!! D: במיוחד התחושה המבולבלת אחרי זה כששוכבים על הרצפה עם פנים רטובות וכולם בוהים מלמעלה זה מעלה נשכחות XD מה קרה? <:
../images/Emo204.gifנכון!!!! D: במיוחד התחושה המבולבלת אחרי זה כששוכבים על הרצפה עם פנים רטובות וכולם בוהים מלמעלה זה מעלה נשכחות XD מה קרה? <:
J JeeChan New member 22/5/06 #24 התעלפתי בחדר אמבטיה :] זה היה נחמד, לא קלטתי בכלל שהתעלפתי, זה נראה כאילו אני נופל ואז אבא נותן לי להריח אפטרשייב והתאוששתי, כשלמעשה התעלפתי והוא העיר אותי אחרי קצת זמן.
התעלפתי בחדר אמבטיה :] זה היה נחמד, לא קלטתי בכלל שהתעלפתי, זה נראה כאילו אני נופל ואז אבא נותן לי להריח אפטרשייב והתאוששתי, כשלמעשה התעלפתי והוא העיר אותי אחרי קצת זמן.