שרשור אוף =] סתם כי בא לי =]

dark max

New member
ברוכבא D:

כפי שתלמד להבין לא רק אתה אוהב את רנג'י *אהממזרנאהמ* אממ... גמאני אוהבת את זאראקי, וגם את יאצ'ירו D: הדמות האהובה עליי היא ביאקויה [יש לי עליו בעלות
] אה, קוראים לי קיל, בת 13 מהכיס הקטן [כפר סבא] וגמאני מחכה לפרק הבאה. השתלבות מהירה ^^

mr redimmer

New member
ברוך הבא

ותזכור שיש גם את אוקיטקה (קפטן של סקוואד 13). אבל זארקי קנפצ'י בהחלט מגניב
מה שאני כבר רוצה לראות זה איך לכל הרוחות הפכו את...רגע...איך קראו לה? נוז אתי הלוטנט של 11....איך הילדה הזו הפכה ללוטנט??? היא כולה ילדונת קטנה עם כמה יכולות מוזרות LOL

dark max

New member
היא חזקה, מאוד

[פרק 54] וגם יש לה פרוטקציות
התלבטתי אם להכריז על אוקיטקה בעלות :-\ [לא ידעתי שהוא הקפטן של יחידה 13 *מנסה להיזכר* זאראקי 12, היטסוגאיה 10, ביאקויה 6, סוי פונג 8 אם אני לא טועה, זאתי שאני לא זוכרת 4, הזקן 1... יש סיכוי שגין הוא 13? או אולי אייזן? בעע!!! התייאשתי >< [ד"א, אני בת.]

Neon taichou

New member
סויפונג היא פלוגה שתיים! אונוהאנה 4

אייזן הוא 5, וגין... למי אכפת <_<

dark max

New member
../images/Emo58.gif ל- 55 ../images/Emo11.gif

נו, אז אני לא ממש זוכרת... זה לא שאני מכחישה את העובדה שיש לי זכרון גרוע
ביררתי וזה הולך כך: 1 - יאמומוטו 2 - סוי פונג 3 - גין 4 - אונוהאנה 5 - אייזן 6 - ביאקויה *_* [ואני,אנו חולקים את התפקיד. אם אתה לא מאמין אתה יכול לשאול את אור טאיצ'ו
] 7 - סאג'ין [נראה לי הגירית] 8 - שאנסוי 9 - טוסן 10 - היטסוגאיה 11 - זאראקי 12 - קורוטסאצ'י [האחות שלה היא הסגנית. עוד מישהו רואה כאן פרוטקציות?] 13 - אקיטאקה וואלה D: [אימצתי את האייקן
]

dark max

New member
יש גם שם פרטי וגם משפחה ../images/Emo11.gif

העתקתי את הקצר יותר

mike 666

New member
נחמד ..נחמד בחידון בליץ' מי אתה ..

יצא לי רנג'י .. אבל רציתי זארקי , עם יש אפשרות שיצא אותו בכלל .. אממ...לא משנה , רנג'י גם סבבה , ייאאאא !!! אללה אללה ! רנג'י זה קינג ! ( אחרי זארקי כמובן )

mike 666

New member
שאלה , בני כמה אתם ?

אני בן 18 וכמה חודשים , סתם בשביל הידע

למעלה