אני אתאבד :|
V Vivi Sparrow New member 27/10/05 #110 תהיה התאבדות המונית של פאנגירלז _אמיתיות_ T.T ג'וד מsixteen כזה חמווווווד
מ מלפפון ים New member 28/10/05 #119 הו...חלומי ;-; טוב, לא. אחרי הכל, הן מהוות את רוב רשימת אנשי הקשר שלי.
S shui chan New member 28/10/05 #129 כמובן שגם אני מראש העין ^___^ רק שאני יותר גדולה בכולכן בכמה שנות אור. טוב אולי קצת הגזמתי X: בקיצור אני לומדת בבגין ככה שהסיכוי שניפגד במקריות בהפסקות מיזערי ^__^ בכל מקרה.. גו ראש העין.
כמובן שגם אני מראש העין ^___^ רק שאני יותר גדולה בכולכן בכמה שנות אור. טוב אולי קצת הגזמתי X: בקיצור אני לומדת בבגין ככה שהסיכוי שניפגד במקריות בהפסקות מיזערי ^__^ בכל מקרה.. גו ראש העין.
P Pukapukit New member 28/10/05 #140 יאי! אז אולי תבואי לאחד המיגפשים שלנו בפארק?? זה היה כזי כיף ^_^
V Vivi Sparrow New member 28/10/05 #142 למה לא באת בסוף למפגש שעשינו? עם ספידע וליאור, לפני הרבה זמן @@" יא, כבר שמעתי היום פאקצות מדסקסות על פרוטס באסקט. פאק איט T.T
למה לא באת בסוף למפגש שעשינו? עם ספידע וליאור, לפני הרבה זמן @@" יא, כבר שמעתי היום פאקצות מדסקסות על פרוטס באסקט. פאק איט T.T
S shui chan New member 28/10/05 #145 לא זוכרת למה לא יצא לפועל X: תזמינו אותי אבל עוד פעם כשתעשו ואני מבטיחה להשתדל מאודמאוד ^____^
M MichelleLev New member 27/10/05 #113 ברוכית ../images/Emo24.gif אני מישל וכל השיט.. ישלך את המסנג'ר שלי.. אז... יו!
S SasuNaru New member 31/10/05 #214 ם.ם; אור אני אאנוס אותך אם לא תהיה קשוח יותר T.T "איי אמ גרוול! קינג אופ וורירס!"