שרשור אוף =] סתם כי בא לי =]

Neon taichou

New member
הוא כן באמת מניאק. =_= ../images/Emo58.gif

יש לו תירוץ עלוב ביותר. אבל מה שהוא עשה בסוף גרם לי לאהוב אותו אפילו יותר. אפילו שהוא קקע תמיד אהבתי אותו כי הוא בישי. ^^

Neon taichou

New member
זה כל כך כן!!111 ../images/Emo58.gifמנגה ._.

"אשתי מתה אז הבטחתי להורים המתיםשלי להיות ילדטוב וציית לחוקים! כי זה גם נורא קשור!!11 ובגלל זה אני אהרוג גם את אחותה של האישה שאני אוהב, כי העיקר שהבטחתי!!11" זה עלוב!

הוא גם פנט חוצמזה ../images/Emo15.gif../images/Emo58.gif

הוא משוגע לחוקים, ומזכיר את פרסי ווזלי. הוא עבר על החוקים פעמיים, והוא ראש המחלקה לאכיפת החוקים, זו גם דוגמא רעה וגם הפנטיות המוזמת שלו לחוקים, בצירוף ההבטחה ההיא להורים שלו. הוא גם ממורמר בגלל שרוקיה ככ"ך דומה להיסנה, ומזכירה לו אותה.

dark max

New member
חוץ מזה ../images/Emo58.gif

היפנים מתייחסים בכבוד להבטחות שלהם. הוא הבטיח להורים שלו. מול הקבר שלהם! זו בושה בשבילו לשבור את ההבטחה/שבועה. הוא נקרע בין מה שהוא הבטיח להיסנה לבין מה שהוא הבטיח להורים שלו. הוא קיים חצי מההבטחה שלו להיסנה, ולכן הוא החליט לקיים מעכשיו את ההבטחה שלו להוריו. הוא בישי מהמם, דיכאוני ומתוסבך *_* הוא שלי!!! [ושל מלפפון
]

dark max

New member
לא נכון! ../images/Emo58.gif

כשהוא התחתן עם היסנה כל המשפחה שלו כעסה. אחר כך הוא אימץ את רוקיה, והם עוד יותר כעסו מכיוון שזו הפעם השניה בה הוא הכניס דם 'לא ראוי' למשפחה. הבעיה היא שאת לא מבינה את היפנים [וגם אני לא מבינה אותם לחלוטין, אבל מסתבר שיותר ממך].

Neon taichou

New member
../images/Emo58.gif איפה אמרו את זה?

לא אמרו שהם כעסו נורא. אמרו שחיו עם זה, כי הוא מלוכה ומה שהוא אומר הולך. <_<

dark max

New member
כתוב שהם כעסו, אני אעלה את התמונה

מחר, אם לא מחקתי את זה...

mr redimmer

New member
הוא מעצבן

בדיוק כמוש אני שונא את איטאצ'י. מתלהב שעשושה את עצמו מדוכא לכל העולם וחושב את עצמו יוצר מדי מכולם עם ההתנשאות המגעילה שלו. תנסו לדמיין אדם כזה במציאות.....נכון מגעיל?

למעלה