אממ אממ על מה אתה מדבר |: ?_? =]
F Fox360 New member 27/10/05 #106 ברוכ הבא ^^ האותיות הסופיות נעלמו לי מהמקלדת גאיע 13 וחצי חולת יאוי ^^
H Hell Dragon New member 27/10/05 #111 שלום! זה לא יפה לשנוא את ביאקויה. הוא נחמד. טוף נו, בכל מקרה, וואלקם.
E Envious New member 28/10/05 #125 ממ..כנ"ל לגבי ביאקויה ._____. הוא יפה והכל, אבל זה לא יעזור הוא זונע P: כמו סאשומארו רק יותר גרוע T.T וברוך הבא ^^
ממ..כנ"ל לגבי ביאקויה ._____. הוא יפה והכל, אבל זה לא יעזור הוא זונע P: כמו סאשומארו רק יותר גרוע T.T וברוך הבא ^^
F Fay Wood New member 28/10/05 #131 ברוך הבא ^___^ ../images/Emo168.gif ערוץ העילגים ייקנו את בליץ'...? חס וחלילה X__X; אוי ואבוי, ביום שזה קורה אני מתאבדת =S נמ, אוקיטאקה בהחלט שולט ^-^ אז, תהנה לך בפורומנו ^___^ 'ני אפרתע ^^
ברוך הבא ^___^ ../images/Emo168.gif ערוץ העילגים ייקנו את בליץ'...? חס וחלילה X__X; אוי ואבוי, ביום שזה קורה אני מתאבדת =S נמ, אוקיטאקה בהחלט שולט ^-^ אז, תהנה לך בפורומנו ^___^ 'ני אפרתע ^^
T The Bloody Teaspoon New member 29/10/05 #156 שלום שלום. ^__^ אל תשנא את ביאקויה, הוא לא כזה נורא. אני אוהבת אותו, באופן אישי, ולא רק בגלל שהוא "אמג בישי סקסי *___*" [אבל גם זה, אני מודה].
שלום שלום. ^__^ אל תשנא את ביאקויה, הוא לא כזה נורא. אני אוהבת אותו, באופן אישי, ולא רק בגלל שהוא "אמג בישי סקסי *___*" [אבל גם זה, אני מודה].
K keep smiling New member 29/10/05 #161 ברוכהבא! [: ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif תהנה והכל ^^
K keep smiling New member 29/10/05 #162 פאק. XD ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אני כזאת עיוורת. אמרתי פעמיים ברוךהבא. פאקפאקפאק. XDDDDDD
פאק. XD ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif אני כזאת עיוורת. אמרתי פעמיים ברוךהבא. פאקפאקפאק. XDDDDDD
N Neon taichou New member 26/10/05 #33 ברוכה הבאה! אמג o.o המון אנשים הצטרפו היום. בכל מקרה, אני יונע, בת 12, מקווה שתהני. D:
א אלונית 2006 New member 26/10/05 #35 ברוכה הבאה אלינה נה צ'אן!../images/Emo15.gif יאי! אלינה נה צ'אן! אנוכי אוהפתותך! תראי שתתמכרי! גמני לא הייתי טיפוס פורומי על שנכנסתי ל1240.... יאי לי! קבלי עוגייה^^ וגם בישים והנה תמונה בשבילך *מקפצצת* *נזכרת שבשיות קפלות ואשוחות לא מקפצצות* *מאיימת עם אקדח- לא ראיתם אותי מקפצצת*
ברוכה הבאה אלינה נה צ'אן!../images/Emo15.gif יאי! אלינה נה צ'אן! אנוכי אוהפתותך! תראי שתתמכרי! גמני לא הייתי טיפוס פורומי על שנכנסתי ל1240.... יאי לי! קבלי עוגייה^^ וגם בישים והנה תמונה בשבילך *מקפצצת* *נזכרת שבשיות קפלות ואשוחות לא מקפצצות* *מאיימת עם אקדח- לא ראיתם אותי מקפצצת*