חחח יש לי גם בבית מה את מתלהבת P:
כ כפית במצב כפית New member 5/4/06 #64 ../images/Emo204.gifאת גם באה? *_* ^_______________________________^
G Goggle Girl New member 5/4/06 #66 ניראה האמת כי עכשיו אני התחלתי להרגיש רע o_x אני מאשימה את מיטל. ניראה מה יהיה
G Goggle Girl New member 5/4/06 #76 עכשיו בבית מחר שוב בצבא, אז אני כנראה אבוא. כהרגלי, בסביבות 7. כנראה עם אתי שוב
A Ayelet chan New member 5/4/06 #63 ג'סי וג'יימס!!!;; אני אתגעגע, מצטערת שאני לא יכולה לבוא, כיכי כסף ._. תהנו לכן, ותחזרו עם מתנות ^O^ לא, סתם XD פשוט תחזרו שלמות ובריאות וזהו.
ג'סי וג'יימס!!!;; אני אתגעגע, מצטערת שאני לא יכולה לבוא, כיכי כסף ._. תהנו לכן, ותחזרו עם מתנות ^O^ לא, סתם XD פשוט תחזרו שלמות ובריאות וזהו.
M Mrs Puff New member 5/4/06 #71 ג'הנה.. ../images/Emo199.gif../images/Emo133.gif בהצלחה אומשו.. תחזרי אלינו מהר ^___^
0 0Onegaineko0 New member 5/4/06 #72 ג'ה )= מקווה שנהנית אצלנו... את לא לבד~~~~ אם את צריכה עזרה במשהו תחזרי אלינו ^__^
B Bakura New member 5/4/06 #82 ../images/Emo96.gif בי ביי 3:!~ ואבוי לך, חשבתי שכתוב שם רנג'י ביאקויה ואני בדקתי ועיניי המסכנות... ;< בוהו לי.
../images/Emo96.gif בי ביי 3:!~ ואבוי לך, חשבתי שכתוב שם רנג'י ביאקויה ואני בדקתי ועיניי המסכנות... ;< בוהו לי.
B Bakura New member 5/4/06 #88 ../images/Emo96.gif אמאש'ך. רק גאונים כמוני מזהים גאונות שהם רואים אותה 3>~!
B Bakura New member 6/4/06 #113 ../images/Emo96.gif לא סולחת D: רוסיאל הוא סתם קוקסינל. חעחע, זה מתחרז. רוסיאל הקוקסינל D:!~ אני וביאקויה אמרנו את דעתנו עליך !
../images/Emo96.gif לא סולחת D: רוסיאל הוא סתם קוקסינל. חעחע, זה מתחרז. רוסיאל הקוקסינל D:!~ אני וביאקויה אמרנו את דעתנו עליך !