כי ישבנו על תיקים של אנשים, הלו?
S Serf SaN New member 2/4/06 #5 למהההה??!!!? למההההההה!!!!?@@@##@$# למה אין לי חופש?!?!?! למה!!?!?!? למה אני חייב ללמוד כל חופשת פסח?!?!?!?!?! לבוא כל יום לביצפר!!??!?!?!?! והכל בגלל הבגרויות המחוברנות האלה%$$#@@$#$#^@^$@$^#@#$^@$^$^$^@#^@$@$ זה נשמע כל כך טוב ><
למהההה??!!!? למההההההה!!!!?@@@##@$# למה אין לי חופש?!?!?! למה!!?!?!? למה אני חייב ללמוד כל חופשת פסח?!?!?!?!?! לבוא כל יום לביצפר!!??!?!?!?! והכל בגלל הבגרויות המחוברנות האלה%$$#@@$#$#^@^$@$^#@#$^@$^$^$^@#^@$@$ זה נשמע כל כך טוב ><
S Serf SaN New member 3/4/06 #23 למזלי אני לומד באותו יום מ10 עד 1.. הסטוריה! >< טוב נו..מישהו יודע איפה זה רחובות? ;-;
C Commander X New member 3/4/06 #25 hehehe תאום XD גם אני לומד באותו יום היסטוריה מ11 עד 1. ורחובות אם זה עוזר לך זאת עיר דרומית לראשון לציון. יש רכבת לרחובות XD
hehehe תאום XD גם אני לומד באותו יום היסטוריה מ11 עד 1. ורחובות אם זה עוזר לך זאת עיר דרומית לראשון לציון. יש רכבת לרחובות XD
K kenjiteshima New member 3/4/06 #29 XDDDDDD לצערי גם לי יש לימודיים אב לאני מבריז כאילו אני סטודנט וזה עוד יותר גרוע להבריז כי אני מפסיד מלא חומר אבל לא נוראה כי זה כנס מטורףףףף
XDDDDDD לצערי גם לי יש לימודיים אב לאני מבריז כאילו אני סטודנט וזה עוד יותר גרוע להבריז כי אני מפסיד מלא חומר אבל לא נוראה כי זה כנס מטורףףףף
ל לבנדר א New member 2/4/06 #10 כסף, כסף. ;.; מפחיד לראות באיזו מהירות הוא אוזל. *רושמת לעצמי לבדוק אם זקוקים לבייביסיטר בסביבה* התדרדרתי. ;.; אני אבוא אם יהיה כסף. אם.
כסף, כסף. ;.; מפחיד לראות באיזו מהירות הוא אוזל. *רושמת לעצמי לבדוק אם זקוקים לבייביסיטר בסביבה* התדרדרתי. ;.; אני אבוא אם יהיה כסף. אם.
R RaVeN IYI New member 2/4/06 #12 אם תבואי תקבלי חיבוק מרייבן D: שאווה שאווה, לא? X3 אמ"ג מה עובר עליי XDDD זו ההשפעה של הגראווי דוג'ינשי שקראתי 3> אמ"ג זה היה טוב ._.;
אם תבואי תקבלי חיבוק מרייבן D: שאווה שאווה, לא? X3 אמ"ג מה עובר עליי XDDD זו ההשפעה של הגראווי דוג'ינשי שקראתי 3> אמ"ג זה היה טוב ._.;
R RaVeN IYI New member 7/4/06 #118 גראווי דוג'ין או חיבוק מרייבן? XP 3: למרות שאת יכולה לקבל שניהם 3>