סאורן,שאורן,או וואטאבר @_@ עם איש מבצבץ >>
B BlackEyedSpirit New member 18/3/06 #159 *____________________* לא על האיש המבצבץ >< על שאורן *_______* יפה *________* מדי *_______* אבל מתי הוא הספיק להאריך את השיער ?
*____________________* לא על האיש המבצבץ >< על שאורן *_______* יפה *________* מדי *_______* אבל מתי הוא הספיק להאריך את השיער ?
C coral chan New member 15/3/06 #15 ג'יירוקר ../images/Emo210.gif עם תחפושת מושקעת ברמות מפחידות @_____@
K keep smiling New member 15/3/06 #59 שהוא תפר הכל לבד..?../images/Emo197.gif../images/Emo23.gif מה הכי קל להכנה פה?
C coral chan New member 15/3/06 #20 עינב ולי הנסגדות כל כך!!!1 ../images/Emo210.gif למה הם לא זכו בתחרות,למה?!!?! ;O;
O OnlyLeigh New member 15/3/06 #107 BTW אם מישהו מעוניין בעוד תמונות של הקוספליי שלי של הארוקו הוא יכול להוריד אותן פה
C coral chan New member 15/3/06 #111 די כבר עם האתר המקולל הזה!!../images/Emo210.gif;O; שמישו יסביר לי אחת ולתמיד מה עושים בו ואיך מפענחים אותו ><
די כבר עם האתר המקולל הזה!!../images/Emo210.gif;O; שמישו יסביר לי אחת ולתמיד מה עושים בו ואיך מפענחים אותו ><
A A K I R A New member 16/3/06 #136 רדי למטה תלחצי על "פרי" חכי 20 שניות **תרשמי את מה שכתוב במשבצת באמצע** ותחלצי על הורדה שנמצאת באמצע הדף המלבן האפור המאורך וזהו ואל תורידי דרך הפלשגט או משהו ^^
רדי למטה תלחצי על "פרי" חכי 20 שניות **תרשמי את מה שכתוב במשבצת באמצע** ותחלצי על הורדה שנמצאת באמצע הדף המלבן האפור המאורך וזהו ואל תורידי דרך הפלשגט או משהו ^^
N Neon taichou New member 15/3/06 #45 ../images/Emo205.gif 33>! הוא כזה איצ'יגו מדהים. אפילו עדשות יש לו. תראו!!11 @_@