שרשור הכרות 1#

MasterD_iL

New member
../images/Emo32.gifשרשור הכרות 1#../images/Emo32.gif

יאללה אנשים, בואו נראה אתכם, הפינה השבועית מספר 1# -------------------------------------------------- שם: גיל: מקצוע: תמונה: השיר שלי השבוע(לא סופ"ש כרגע נכון, אבל זאת הפינה בעיקרון בכל סופ"ש): השיר של בלאקפילד שלי השבוע(כנ"ל): מקרה מעניין שהיה לי השבוע(תתיחסו לזה כשבוע שעבר): ציפיות לשבוע הבא: מסר לאומה:

*לא קשורה*

באתי לומר לניקו מזל טוב
למרות שאני לא אוהבת אותם
ודן, השקעת

MasterD_iL

New member
>>

שם: דן גיל: 22 מקצוע: מידי פעם ישראייר, מידי פעם מובטל השיר שלי השבוע: Tom Petty - Learning To Fly השיר של בלאקפילד שלי השבוע: Blackfield - Blackfield מקרה מעניין שהיה לי השבוע: אין ציפיות לשבוע הבא: קצת יותר חיים בימי שישי. מסר לאומה: תאכלי דגני בוקר פיצי.

handlessman

New member
אני...

שם: עמרי גיל: 16 מקצוע: לקחת את השכנים התאומים הרוסים שלי לגן לפעמים בבקרים עבור שכר זעום נחשב עבודה? יותר easy money... תמונה: מאיפה אני אביא עכשיו??? ובכל מקרה אני לא פוטוגני, חבל עלי ועליכם... השיר של בלאקפילד שלי השבוע: Christenings השיר שלי השבוע: חח כנ"ל מקרה מעניין: מממ נקרע לי המיתר באמצע ההופעה והייתי צריך לאלתר... איזה פדיחה ציפיות לשבוע הבא: שיגמרו כבר המבחנים האלה סעמקק מסר לאומה: אל תסתכל על הקנקן אלא על המלצרית שמגישה אותו... תגידו למה כשלוחצים עכשיו על ה"סמיילים וסימנים לתוכן/נושא" זה לא לוקח לדף שלהם אלא לאיזה דף של תפוז? או שזה רק אצלי...?

handlessman

New member
נו בשביל מה יש מנהל???

שיגיד להנהלת תפוז... ניקו? אין מה לעשות זה חלק מהתפקיד

יאללה

שם: ניקו גיל: 21 תמונה: השיר שלי השבוע(לא סופ"ש כרגע נכון, אבל זאת הפינה בעיקרון בכל סופ"ש): Porcupine Tree -Hatesong השיר של בלאקפילד שלי השבוע(כנ"ל): End of the World מקרה מעניין שהיה לי השבוע(תתיחסו לזה כשבוע שעבר): פתחתי פורום לבלאקפילד?
ציפיות לשבוע הבא:לגשת לתאוריה ולעבור =/ מסר לאומה: אף פעם אל תקנו גרביים מנחש!

handlessman

New member
וואלה?

נדמה לי שראיתי תמונה שלו באינטרנט... ראיתי תמונה של איזה נגן בס עם פנים קופי כמו שלו... יש לך בס שחורה עם כפתורים בצורת קוביות???

למעלה