שרשור הכרות 1#

להלהלהלהלהלההה../images/Emo149.gif

שם: לוטוס גיל: 14 וחצי השיר של בלאקפילד שלי השבוע: Christenings השיר שלי השבוע: guns n roses- 14 years מקרה מעניין: הלכתי עם הפיאה הזאת ((בתמונה)) בציבור והרבה ערסים נטפלו אלי ציפיות לשבוע הבא: שיהיה חג שמח, והופעה של היהודים מסר לאומה: תשתו מים

shira ofek

New member
=]

שם: שירה גיל: 16 וחצי תמונה: השיר שלי השבוע: מסיבת מתגייסים-אביב גפן השיר של בלאקפילד שלי השבוע: Miss you מסר לאומה: תשתו קולה

Musedol

New member
ניקו- רק בגללך!

שם: דור גיל: 16 מקצוע: תלמידה
תמונה: השיר שלי השבוע(לא סופ"ש כרגע נכון, אבל זאת הפינה בעיקרון בכל סופ"ש): Incubus- Have you ever השיר של בלאקפילד שלי השבוע(כנ"ל): אז זהו.. פה הבעיה. אני לא אוהבת את בלאקפילד ובאתי כי אני מעריכה את סטיבן ואוהבת את פורקיופיין. מקרה מעניין שהיה לי השבוע(תתיחסו לזה כשבוע שעבר): כלום.. ציפיות לשבוע הבא: הופעה של אינקובס, סופסוף. מסר לאומה: עוד מעט בגרויות.. :(

LightbuIb sun

New member
אהלן!

שם: נעם גיל: 16 מקצוע: תלמיד. תמונה: יאפ זהו סטיבן שמצלם את עצמו. השיר שלי השבוע(לא סופ"ש כרגע נכון, אבל זאת הפינה בעיקרון בכל סופ"ש): אממ כנראה ש-Dark matter-porcupine tree השיר של בלאקפילד שלי השבוע(כנ"ל): Where is my love? מקרה מעניין שהיה לי השבוע(תתיחסו לזה כשבוע שעבר): אממ שביתה, עייפות, פתיחת פורום חדש לבלאקפילד! ציפיות לשבוע הבא: שינה, נסיעה לעכו לכמה ימים... מסר לאומה: מוזיקה. זה לא קיטש.

galush29

New member
להלהלהלה פורום מגניב=]

אני פה נשארת;] תקבלו אותי?*תמים* D: שם:גולש,גל זה גם טוב=] גיל:15 מקצוע:לומדת:[ תמונה: השיר שלי השבוע(לא סופ"ש כרגע נכון, אבל זאת הפינה בעיקרון בכל סופ"ש):אמ.. סוף העולם-אביב גפן -סופסוף יש לי את הגרסה כמו בסרט=] - השיר של בלאקפילד שלי השבוע(כנ"ל): miss you ו-end of the world ו-where is my love -לא יכולה להלחליטP:- מקרה מעניין שהיה לי השבוע(תתיחסו לזה כשבוע שעבר): נממ..לילה לבן בצופים,היה כיף=] ציפיות לשבוע הבא:אממ..שיהיה מלא שביתות=]] אה אופס,חופש פורים:) מסר לאומה: תאכלו הרבה חסהP:

התעוט

New member
יוסי, 21 וחצי

שיר השבוע,נאמנים לשקר והשכבת אותי בעשר של אביב גפן.שיר השבוע של בלקפילד,מיסיו ורוצח משוגע(לא זוכר איך כותבים את זה באנגלית).

עדן גפן

New member
*נדחפת* כן, אבל ../images/Emo190.gif|פיס|

ל-This Killer בגרסה העברית קוראים רוצח משוגע.

handlessman

New member
אה באמת?

הבנתי שזה שיר שהיה אמור להיכנס לעם הזמן אבל לא נכנס... טוב לדעת

../images/Emo29.gif

שם: שני גיל: 18 וחצי מקצוע: מובלטת כרגע תמונה:(לפני חודש בערך, בדיוק שקמתי
)
השיר שלי השבוע(לא סופ"ש כרגע נכון, אבל זאת הפינה בעיקרון בכל סופ"ש): הדיסק midian של קרידל אוף פילד..חרישה השיר של בלאקפילד שלי השבוע(כנ"ל): once ו - end of the world מקרה מעניין שהיה לי השבוע(תתיחסו לזה כשבוע שעבר):מצאתי עבודה ופיטרו אותי תוך יומיים...בגלל שהם לא היו צריכים עובדים נוספים ציפיות לשבוע הבא: שהחברה תסיים טירונות ותחזור סופסוף, ושאני אמצא עבודה. מסר לאומה:תיהיו חופשיים! ושימו זין על העולם!..

למעלה