שרשור הכרות 1#

קוקו בו

שם: ארינה גיל: 18 מקצוע: י"ב תמונה: אח"כ... בסוף השיר שלי השבוע(לא סופ"ש כרגע נכון, אבל זאת הפינה בעיקרון בכל סופ"ש): while my guitar gently weeps- beatles השיר של בלאקפילד שלי השבוע(כנ"ל): miss u/ the killer מקרה מעניין שהיה לי השבוע(תתיחסו לזה כשבוע שעבר): התחברתי לאנשים ישנים ציפיות לשבוע הבא: פורים! מסיבות! מסר לאומה: למה היה חם כל השבוע ופתאום היום קר? מי החזיר את הקור ולמה? עכשיו תמונה

אממ...

שם: חגי גיל: עוד מעט 18 מקצוע: יב'ניק תמונה: מצורפת השיר שלי השבוע(לא סופ"ש כרגע נכון, אבל זאת הפינה בעיקרון בכל סופ"ש): Porcupine Tree- Heartattack In A Layby השיר של בלאקפילד שלי השבוע(כנ"ל): Pain/ Hello מקרה מעניין שהיה לי השבוע(תתיחסו לזה כשבוע שעבר): נכשלתי טסט שני =\ ציפיות לשבוע הבא: אפשר לעוד שבועיים? יש את ההופעה של אינקובוס

ג ב ש ו ש

New member
עונההה../images/Emo88.gif

שם:גבי גיל:18 מקצוע:תלמיד
תמונה: השיר שלי השבוע(לא סופ"ש כרגע נכון, אבל זאת הפינה בעיקרון בכל סופ"ש):זאת שבמקומי-קרן פלס השיר של בלאקפילד שלי השבוע(כנ"ל):pain מקרה מעניין שהיה לי השבוע(תתיחסו לזה כשבוע שעבר):אתמול הייתי במחזמר הלהקה
ציפיות לשבוע הבא:אין ממש.. מסר לאומה:תהנו מהחיים:)

עדן גפן

New member
אני../images/Emo190.gif|פיס|

שם:עדן גיל:15.5 מקצוע: תלמידה תמונה:
השיר שלי השבוע(לא סופ"ש כרגע נכון, אבל זאת הפינה בעיקרון בכל סופ"ש):Scorpions- Wind Of Change, אביב גפן- אבדון. השיר של בלאקפילד שלי השבוע(כנ"ל): My Gift of Silence מקרה מעניין שהיה לי השבוע(תתיחסו לזה כשבוע שעבר):לא יודעת. סתם היה דפוק. ציפיות לשבוע הבא: שהוא יבוא כבר. אני צריכה את זה. מסר לאומה: Love is all.. Love is you.

Benn Is Kane

New member
שלום לכולם ../images/Emo13.gif

שם: בן ג'יני גיל: 18 מקצוע: בעתיד הקרוב, סטודנט לפוטבולוגיה וכנראה גם למדיית ספורט. גיטריסט בלהקה עם חבר שלי ואח שלי. תמונה: ---> השיר שלי השבוע: Porcupine Tree - Fear of a Blank Planet השיר של בלאקפילד שלי השבוע: My Gift of Silence מקרה מעניין שהיה לי השבוע: מכבי חיפה עברה את צסק"א מוסקבה, ואני זכיתי להיות במגרש
. איזה אושר... ציפיות לשבוע הבא: לסיים לעבוד על השירים החדשים על הלהקה. מסר לאומה: קצת עבודה קשה מעולם לא הרגה אף אחד. אבל בשביל מה להסתכן?

handlessman

New member
איזה להקה יש לכם??

מטאל, הסגנון של פורקיופיין ובלאקפילד, או...?

Benn Is Kane

New member
קשה להסביר...

מטאל אנחנו בטוח לא... אנחנו מושפעים מאוד בעיקר מפורקיופיין טרי, דרים ת'יאטר, רדיוהד ואפשר להגיד שגם נגיעות של ג'נסיס, ראש ופינק פלויד.

handlessman

New member
יש לכם אולי מייספייס?

שתוכל לשים פה ונשמע דוגמאות? וכמה שירים של פורקיופיין / בלאקפילד אתה יודע לנגן? אני עכשיו התחלתי לעבוד על הסולו של Shesmovedon

Benn Is Kane

New member
אין מייספייס...

בינתיים יש לנו איזה כמה דברים מוקלטים על המחשב של חבר שלי, ואנחנו מקווים להקליט את שאר השירים ולהוציא איזה דמו, שאותו נחלק לכמה מהחברים של אבא שלי כנראה... ואני פחות בקטע של לנגן שירים של להקות אחרות... אבל במקרה של PTREE, יש איזה כמה... לא זוכר עכשיו איזה למען האמת... את Sound of Muzak, A Smart Kid, Start of Something Beautiful ו-Open Car ניגנתי לא מזמן....

lolly1

New member
hmm well

פורום בלאקפילד יאי
שם: אירית(ה) גיל: 20 מקצוע: שירות לקוחות :S תמונה: רוב התמונות שלי נראות ככה. שיער בעיקר
מקרה מעניין שהיה לי השבוע(תתיחסו לזה כשבוע שעבר): אממ וואו. לא מצליחה לחשוב על שום דבר.. |No life| ציפיות לשבוע הבא: שיגיע כבר יום שבת בשבוע הבא, ייגמר, ואז יגמר המלווה and I'll be free!!!!!!1
מסר לאומה: Victory shall be mine.

intertemp

New member
שלום לכולם, המון מזל טוב ותתחדשו

ניקו, בהצלחה בפורום החדש, מפאת קוצר זמן (הולך לעבודה) אני יוסיף עוד פרטים אח"כ וגם יקרא קצת בפורום

למעלה