שרשור חדש בריבוע...

angel wings

New member
../images/Emo32.gif שרשור חדש בריבוע...

טוב,אז מכיוון שלא רציתי לפתוח סתם עוד שרשור,ותיכף תבינו למה אני מתכוונת. הנושא של השירשור הזה יהיה משהו שאולי עשיתם בעבר פה,אבל הוא דרוש שוב רק כדי ליישר הדורים: שירשור הכרות והכוונה לא להכרויות אלא להכרות
כל אחד יספר על עצמו את הדברים הבאים:
שם:
מקום מגורים:
עבודה (אם כן,אז מה?)/צבא (אם כן,אז איפה ותפקיד)/ביה"ס (אם כן אז מה מקצועות הבחירה):
חיות מחמד:
אוכל אהוב:
משקה אהוב:
אמונות טפלות (אם יש):
יום הולדת:
חבר/ה:
*לא חובה* משהו שאתם רוצים לשתף:
אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם: וזהו אני חושבת... הסיבה הראשונה לזה שפתחתי את השרשור בכנות,היא שהעלתי שתי תמונות שלי לגלרייה של חברי הפורום,אבל דווקא יצא טוב שנעשה יישור קו,לדעת מי כל האנשים החדשים (ואני בינהם,למרות שהייתי בתקופה של פתיחת הפורום..) אז תהנו ותענו!

angel wings

New member
אני אענה ראשונה....

שם: הילה מקום מגורים: יהוד גיל: עוד חודשיים 19 צבא: משק"ית (חסוי) ב (חסוי),אני לא יודעת אם מותר לי לומר... אבל אני משרתת בתל השומר. (עד לפני שבוע שירתתי ברמאללה) חיות מחמד: אין אוכל אהוב: אממ...אוכל של אבא,אני לא יכולה לחכות עד יום שישי בשביל הארוחות הטעימות שלו. משקה אהוב: מאז שהייתי ילדה הייתי שותה בכל מיני אירועים את הסאן פרנסיסקו,אז זה כבר מנהג,אין אירוע שאני לא שותה סאן. אמונות טפלות: אין יום הולדת: 02.08.1985,והשנה יש לי יום הולדת מגניב. יש לי 48 שעות יום הולדת כי היום הולדת הלועזי והעיברי הם יום אחרי יום,וביום הולדת הלועזי "יום האהבה" (ט"ו באב) חבר: אין... משהו שאתם רוצים לשתף: אממממ,אין לי כרגע. אם הייתי גלידה הייתי בטעם: וניל עם עוגיות של OREO...גרררר

la colorada

New member
הילה כנסי.....

אני כמעט בטוחה שיש לך טעות כי התראריך העברי והלועזי נפגשים על אותו יום כל 19 שנה.....תבדקי שוב.....

angel wings

New member
למרות שידעתי בדקתי שוב

אני נולדתי ב-ט"ז באב ויום ההולדת הלועזי הוא ב-2 לאוגוסט. אז זה יום אחרי יום. וב-2 לאוגוסט יום האהבה...אבל...אין לי עם מי לחגוג כידוע...

Cobe1982

New member
-ג`ייקוב תומס השני-

חחח... שם: קובי/ג`ייק/ יאקוףףף... מקום מגורים: כרכור.. גיל: 22 וקצת.. צבא: חחחחי"רניק, פלחו"ד לביא, יושבים ליד חברון. אוכל אהוב: כמעט כל שילוב בין בצק לגבינה.. משקה אהוב: גולדסטאר מחבית, צ`אי, נס-קפה, מיץ פריגת... חיות מחמד: ידידות פריקיות לא נחשבות, נכון? אז כרגע אין שומדבר.. היו לי פעם מלא- כלבה, חתולים, נחשים, אפרוחים, פינקים, חיידק טורף, אוגרים.. אמונות טפלות: אין, זה מביא מזל רע! חברה: נושא כאוב.. לא. משהו: אני גולש עם סלולר, אז סליחה על כל הבאגים, ועל זה שאני עונה למסרים פעם בשבועיים.. חוצמזה, כמו שכבר אמרתי, אני הולך לעשות קעקוע מתישהו בשבועיים הקרובים! אם הייתי גלידה איזה גלידה הייתי? מ`זה אם...? כבר הייתי פעם.. גלידת שוקולד.. דביק... אתם באמת בטוחים שאתם רוצים לדעת יותר? אני לא כזה בטוח.. חחח... זהו.

pain is MY love

New member
וזאת אני ../images/Emo13.gif

שם: מרינה מקום מגורים: ראשון לציון גיל: 18 עבודה (אם כן,אז מה?)/צבא (אם כן,אז איפה ותפקיד)/ביה"ס (אם כן אז מה מקצועות הבחירה): מסיימת י"ב במגמה מדעית אבל מקצועות הבחירה שלי הם דווקא סוציולוגיה ופסיכולוגיה. חיות מחמד: אין אוכל אהוב: בגדול פיצה. כרגע- סלט חסה עם רוטב אלף האיים.. משקה אהוב: דיאט קולה לימון אמונות טפלות (אם יש): הרבה טפו טפו טפו יום הולדת: 22.3 חבר/ה: אני בדדניקית. *לא חובה* משהו שאתם רוצים לשתף: אני רוצה לישווווווווווווון חברה שלי הפוסטמה העירה אותי עכשיו שאני אסע איתה לקנות מתנה לחבר שלה ואני גמורהההה. הלכתי לישון ב-6 בבוקר אני לא יכולה ככה!!!! אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם: פסיפלורה... אקזוטית, מרעננת ומעוררת תשוקה

אתתתתתתתתתתתתת

את פשוט מלכת הפוסטמות ברמות חדשות!! פסיפלורה, אקזוטית מרעננת...תשוקה!!

pain is MY love

New member
טוב אולי לפחות משהו טוב יצא מזה

אני אזכה בתחרות הפוסטמות
ומה רע בגלידת פסיפלורה עוד לא הבנתי!

מיטללל

New member
תשובותיי

שם
מיטל
מקום מגורים
ת"א
עבודה (אם כן,אז מה?)/צבא (אם כן,אז איפה ותפקיד)/ביה"ס (אם כן אז מה מקצועות הבחירה)
צבא.
חיות מחמד
אין
אוכל אהוב
פיצה
משקה אהוב
מיץ תפוזים.
אמונות טפלות (אם יש)
רואים חתול שחור, עושים טפו טפו טפו.
יום הולדת
היו לי כבר 18
חבר/ה
בדדדדדד.
משהו שאתם רוצים לשתף
לא בשלב זה
אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם
לא יודעת. אני דיי לא אוהבת גלידות

ChilD SouL

New member
תורי...... [../images/Emo35.gif] ../images/Emo178.gif

שם לארה. מקום מגורים צפון הארץ.
גיל עם רגל אחד בקבר - 18.
עבודה\צבא\בצפר מסיימת י"ב במגמה הומניסטית, מקצועות בחירה מדעי החברה ותיירות. מתגייסת עוד חודש וחצי, לאן
ה' יודע.
חיות מחמד אין. אוכל אהוב תפו"א,
, שווארמה וכל מאכל שהוא מלוח וחריף רצח.
משקה אהוב מיץ תות-בננה, מיץ ענבים, קפה, שוקו שווצרי.
אמונות טפלות כשעובר חתול שחור לירוק ולדפוק על עץ 3 פעמים.
כשנשברת מראה מזל רע ל-7 שנים. לא לעבור מתחת לסולם. לא לשבת בצד השולחן. ויש עוד הרבה.
יום הולדת 4.2.86
חבר\ה יש חבר. שלא ראיתי כבר שבועיים בגלל הצבא.
יש לי חולשה לגברים גבוהים עם כפות ידיים, כתפיים, זרועות גדולות.
אם הייתי גלידה אז... שוקולד

Akuna Matata

New member
תורי ../images/Emo13.gif

שם: מיכל מקום מגורים: גרה בשרון גיל: 23 עבודה (אם כן,אז מה?)סטודנטית חיות מחמד: מאוד אוהבת חיות ובעיקר את כל סוגי ה
אוכל אהוב: כל מה שנמצא בתפריט של הנאפיס משקה אהוב: קולה אמונות טפלות (אם יש): יש המון! וזה רק בגלל אמא שלי!! (עדיף שאני לא אפרט כי זה מדבק- מניסיון) יום הולדת: עוד 23 ימים! אני אהיה בת 24 קייצים. חבר/ה: כרגע לא
משהו שאתם רוצים לשתף: (יש לי אסוציאציה חזקה של קבוצת תמיכה)
אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם: הייתי גלידת וניל של BEN&GERRY

יו...החדר שלי מככב..חחחח...

שם: דנית
מקום מגורים: במרכז
עבודה (אם כן,אז מה?)/צבא (אם כן,אז איפה ותפקיד)/ביה"ס (אם כן אז מה מקצועות הבחירה): צבא,משרתת במשהב"ט קרוב ל- angel wings
חיות מחמד:אין... אבל הייתי רוצה איזה כלב קטן ומתוק.
אוכל אהוב:יש הרבה... בעיקר מה שעשוי מתפוחי אדמה,ספגטי...אה והאוכל של אבא של angel wings
משקה אהוב:אמ....כל מיני...לא יודעת. יש איזה פאב שאני וחבר שלי יוצאים אליו ושם אני אוהבת להזמין פרוזן ווטר מלון.
אמונות טפלות (אם יש):לפעמים שאני אומרת משהו טוב אז דווקא זה נהרס לי...אז אני קצת מפחדת מזה.
יום הולדת: 4/8
יומיים אחרי angel wings
חבר/ה: יש.. האח הגדול של angel wings <אימל'ה...זה נישמע כבר מפחיד...כמה אנחנו בחיים אחת של שנייה..>
*לא חובה* משהו שאתם רוצים לשתף: כה! היום אני וחבר שלי מוזמנים לחתונה ואני מקווה שנהנה!
אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם:כל מיני טעמים....משהו מיוחד. <עלק..>

עכשיו אני..!!!

שם: הדס מקום מגורים: מושב כפר הנגיד גיל: עוד חודשיים וקצת 17 ביה"ס (אם כן אז מה מקצועות הבחירה): לומדת בלוד... כן אני נוסעת עד לשם כל בוקר וחוזרת כל צהרים.. לומדת כימיה וערבית, או במילה אחת, מחבלת. חיות מחמד: יש לי כלב בוקסר בן 3 בערך.. היו לי המון תוכים פעם. אוכל אהוב: פסטות למיניהם.. ואורזזזזזזזז משקה אהוב: ספרייט וענבים אמונות טפלות (אם יש): לפעמים אם אני חושבת על דברים רעים אז אני מחפשת עץ לדפוק עליו 3 פעמים, אבל תכלס לא מאמינה באמונות טפלות ממש.... יום הולדת: 17.8.1987 חבר/ה: נפרדנו אתמול ): *לא חובה* משהו שאתם רוצים לשתף: אני עצובה כמו שלא הייתי אף פעם.. ): אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם: וניל עם עוגיות אני חושבת...

למעלה