שרשור חדש בריבוע...

אני להיות עונה!!!

שם: סיגל מקום מגורים: חולון
חיית מחמד: תוכים
אוכל אהוב: ממ..לא יודעת..יש הרבה..אני יודעת מה אני שנאת: כל מה שמתוק
משקה אהוב: מים אמונות טפלות: בעזרת השם/טפו טפו טפו/ חמסה חמסה... מומולדת:2/5/1985
חבר/ה: אין
משהו שאתם רוצים לשתף: אני רעבה...זה נכלל??????
אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם: בעעעע..שנאת גלידה!!!!!

Lancelot99

New member
מה? אני אחרון?? טוב מותר לי לחלום

לפעמים... תקופה עמוסה ומגעילה
שם: אופיר
מקום מגורים: ת"א
עבודה (אם כן,אז מה?)/צבא (אם כן,אז איפה ותפקיד)/ביה"ס (אם כן אז מה מקצועות הבחירה): סטודנט..
חיות מחמד: אין
אוכל אהוב: בורקס משום מה
משקה אהוב: תות-בננה
אמונות טפלות (אם יש): יש אבל זה מסובך מדי להסביר
יום הולדת: ינואר
חבר/ה: אין
*לא חובה* משהו שאתם רוצים לשתף: אני לומד לבחינה
אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם: אני לא הייתי יוצא גלידה! גלידות קרות מדי

zep dragon

New member
זפ זפ

שם: מור מקום מגורים:יבנה גיל:17 עבודה (אם כן,אז מה?)/צבא (אם כן,אז איפה ותפקיד)/ביה"ס (אם כן אז מה מקצועות הבחירה):אני עם בית ספר סיימתי,צבא עדין לא התחלתי ועבודה עדין לא מצאתי אז מה אני? חיות מחמד:פודל וחתול אוכל אהוב:איטלקי ומרק כרוב משקה אהוב:דיאט קולה ונס קפה אמונות טפלות (אם יש):אין יום הולדת:11.9.86 חבר/ה:NO *לא חובה* משהו שאתם רוצים לשתף:שמתי היום לק ורוד אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם: וניל עם פיצפוצים

HyPeR SoNiC

New member
ובנימה זו..... תשובותיי

שם: אורן קוסטו מקום מקורים: יבנה גיל: 18 עבודה: מוכר בגדים ב"לי קופר" חיות מחמד: 5 ארנבי בר (חופשיים בחצר) אוכל אהוב: בערך כל דבר על בסיס בצק :) משקה אהוב: אממממ קולה? אבל אם אנחנו מדברים על אלכוהול - הרשימה ארוכה... אמונות טפלות: אין. אמונות טפלות מביאות מזל רע
יום הולדת: 30.03.1986 חברה: כמו שראיתם, אין... משהו שרוצים לשתף: אממממ..... אני אחזור אליכם בקשר לזה גלידה: אמממ..... אם זה סורבה אז פסיפלורה. אם זאת גלידה רגילה - אז נראה לי שקרם בוואריה.....

למעלה