שרשור חדש בריבוע...

Akuna Matata

New member
הלו!?!?!?!

את לא יכולה להגיד משפט כמו " אני עצובה כמו שלא הייתי אף פעם" ולהעלם!!! מה קרה?

אני וחבר שלי נפרדנו אתמול.. זה מה

שקרה.. רע לי כמו שבחיים לא היה לי רע אבל זה אורן. אתם מכירים אותו. והוא גם יכול לראות את זה אז ממש לא בא לי להמשיך לדבר על זה

תודה.. אבל.. פשוט..

נמאס לי כבר לבכות.. מהרגע שקמתי אני לא מפסיקה לבכות... גם לא הצלחתי להירדם שוב.. קיצור... תודה אבל אם בא לך תשאלי כבר אותו... לי אין מה להגיד...

HyPeR SoNiC

New member
הדס......

אני מצטער שאת ככה עצובה...... באמת שאני לא יודע מה להגיד, חוץ ממה שכבר אמרתי לך....... ושאני לא רוצה שתיהי עצובה בגללי. זה רק לטובה. אני מבטיח לך. מקווה שאת מרגישה יותר טוב......

../images/Emo4.gif באמת שלא התכוונתי למשוך את

תשומת הלב של כולכם... אני בסדר ורק עניתי על השאלה ההיא... לא התכוונתי... והמממ נראה לי שאני עפה מפה... לא נראה לי שיש לי מה לחפש פה.. ואורן, אני לא כועסת עליך, אין לך על מה להצטער, אני מנסה להתנחם בזה שאולי לך טוב. ואגב, תשנה את הפרטים שלך פה, בפורום.

As היחידה

New member
הדס ../images/Emo23.gif

לא ממש מכירה אותך וכמה שזה עצוב החיים ממשיכים
הכל יהיה בסדר את רק בת 16 יהיה טוב

angel wings

New member
הדס....

וניל עם עוגיות שכמוך (כמוני...כנראה שאנחנו דומות) מה קרה? למה? מי? מה? מוווו

אז גם אני :)

שם: אלינה מקום מגורים: קריות גיל: 19 עבודה (אם כן,אז מה?)/צבא (אם כן,אז איפה ותפקיד)/ביה"ס (אם כן אז מה מקצועות הבחירה): צבא - בסיפוחים בבן עמי לפני קק"צ חיות מחמד: אין אוכל אהוב: סיני משקה אהוב: פנטה אקזוטיק ורדבול וודקה אמונות טפלות (אם יש): המוווווווווווווווווווווווון יום הולדת: 17/03/85 (גם התאריך גיוס שלי) חבר/ה: לא כרגע *לא חובה* משהו שאתם רוצים לשתף:
אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם: ריבת חלב

leok55

New member
הלו!

שם: רוני
מקום מגורים: ראש העין רולז!
עבודה (אם כן,אז מה?)/צבא (אם כן,אז איפה ותפקיד)/ביה"ס (אם כן אז מה מקצועות הבחירה): מסיים בצפר השנה (ברוך אשם!!) מקווה להשיג עבודה לקראת הגיוס שלי, בנובמבר. ואני לא יודע לאן אני הולך , קרבי ( זה הכי אחי) בטוח ומקווה לללכת לצנחנים...
חיות מחמד: אני מאוד אוהב כלבים, והייתה לי כלבה לא מזמן, היא נפתרה
ויש לי 5 (5!!) צבים בגינה, ואת כולם השכנים או חברים הביאו לנו.
אוכל אהוב: אני אוהב לאכול הרבה, אבל הכי הכי פירות ים!!! מולים,שרימפס, קלמרי וכל אלו... פשוט יאמי!
משקה אהוב: אין כמו קולה!!! ובירה טובורג גריין כמובן
אמונות טפלות (אם יש): לא מאמין בזה, אבל אני עדיין עושה אותם לפעמים. לדפוק על עץ, להגיד טפו טפו , לא לשים מפתחות על השולחן... אמא השפיעה בקיצור.
יום הולדת: אוגוסט 12 ,1986 .
חבר/ה: בנתיים אין. אבל אני עובד על זה
*לא חובה* משהו שאתם רוצים לשתף: אין לי פ'טיש לצבים!
אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם: שוקלד!!! יאמי, הראשון מכולם והטעים מכולם וזהו.... ושלום לך angel wings
אחלה תמונות....

צ'ליייייי

שם: ליטל
מקום מגורים: חיפה
עבודה (אם כן,אז מה?)/צבא (אם כן,אז איפה ותפקיד)/ביה"ס (אם כן אז מה מקצועות הבחירה): בית ספר - תיכון תל אביב , כיתה יב'
עבודה - מלצרית , באולמות
לקראת גיוס , אני מתגייסת ב9 באוגוסט
חיות מחמד:אין , לצערי הרב!
אוכל אהוב: ממתקים
משקה אהוב: ספרייט
אמונות טפלות (אם יש): חתול שחור , לא לחזור הביתה אחרי שיצאתי. (כל מיני שטויות כאלה)
יום הולדת:18.12.7985
חבר/ה: כרגע אין.
אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם: תות

angel wings

New member
וואי...איזה מטורף

במשך כל התקופה שלי בפורום זיהיתי את השם שלך על פי מישהו אחר,חשבתי שקוראים לך ליאו,כי יש מישהו כזה,ואני מכירה אותו...אז חחח ותודה...למרות שהם היו באיכות גרועה,תודה... מזל אריה,זה טוב...

leok55

New member
חחחחח

אני תמיד מושך את העין... עד שמסתכלים טוב ....חחחח והתמונות באיכות לא משו, אבל אני מזהה את הפוטנציאל

fishey

New member
טוב אז אני ...../images/Emo15.gif

שם: פישי ...או גלעד ....מה שבא לכם מקום מגורים:קריות גיל:24 עבודה (אם כן,אז מה?)/צבא (אם כן,אז איפה ותפקיד)/ביה"ס (אם כן אז מה מקצועות הבחירה): עובד ב :ייבוא ושיווק חיות מחמד:לאקי שהיא
אוכל אהוב: כל מה שזז פעם והשמיע את הקולות: מו, מה ואויינק. משקה אהוב: גינס ואים אין אז כל בירה כהה אחרת,וויסקי ומים אמונות טפלות (אם יש):אין יום הולדת:29.04 חבר/ה:כרגע אין *לא חובה* משהו שאתם רוצים לשתף: אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם: פליק שוקלד

hero D

New member
../images/Emo36.gif

שם:
ענת מקום מגורים:
כפר סבא גיל:
25 (חחחח נראה לי אני הכי זקנה פה..חחח) עבודה:
גרפיקאית כרגע סטודנטית צבא:
הייתי, מודיעין חיות מחמד:
מיאווווווווו חתולהההה אוכל אהוב:
סמבוסק משקה אהוב:
ד.קולה, יין אדום אמונות טפלות (אם יש):
חתול שחור יום הולדת:
19.3 חבר/ה:
*חברה* משהו שאתם רוצים לשתף:
תחיו את הרגע אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם:
מממ....קרם עוגיות...חחחח

אני!

שם: נופר זפרני מקום מגורים: אילת אילת
גיל: עוד כמה חודשים 18 עבודה: שדרנית ברדיו המקומי ביה"ס: פסיכולוגיה וספרות חיות מחמד: כלב אוכל אהוב: ג'אנק
משקה אהוב: קולה! אמונות טפלות (אם יש): 3 דפיקות על עץ חובה
יום הולדת: 3/9/86 חבר/ה: גיל דקל
כבר שנתיים ו3 חודשים אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם: קרם גבינה ותות
זהו!

As היחידה

New member
Tני עונה ../images/Emo23.gif

שם: אנה מקום מגורים:נתניה גיל:14 [עוד חודשיים 15
עבודה (אם כן,אז מה?)/צבא (אם כן,אז איפה ותפקיד)/ביה"ס (אם כן אז מה מקצועות הבחירה):ביה"ס חיות מחמד: כלב ותוכים
אוכל אהוב: כל אוכל יתקבל בברכה אצלי בבטן
משקה אהוב:קולה אמונות טפלות (אם יש): יש הרבה יום הולדת: 23.8.04 חבר/ה: מה חבר
אההה עם יש חבר? אין..
*לא חובה* משהו שאתם רוצים לשתף: אין לי מה אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם: שוקולד

עכשיו תורייייייייי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

שם: עינת מקום מגורים: ראשל"צ גיל: 18 וחודשיים עבודה (אם כן,אז מה?)/צבא (אם כן,אז איפה ותפקיד)/ביה"ס (אם כן אז מה מקצועות הבחירה): מסיימת תיכון, ובייביסטר באופן קבוע..מה לעשות צריך כסף לביזבוזים! חיות מחמד: היו 3 חתולים, צב, 2 ציפורים, כלב, אוגר...כבר אין, אבל בהחלט אני רוצה גולדין רטריוור! אוכל אהוב: סיני משקה אהוב: פאנטה ענבים אמונות טפלות (אם יש): חתול שחור, מראה שבורה...בלה בלה, על כך זה אמא "הנפלאה" שלי גידלה אותי.. יום הולדת: 31.03.1986 חבר/ה: חבר יש, ושבוע הבא 8 חודשים. *לא חובה* משהו שאתם רוצים לשתף: לפעמים אנשים מרגישים שהם נולדו למשפחה הלא נכונה..ובכן, אני מרגישה את זה כבר 13 שנים, בערך מאז שאבא הלך. אם הייתם גלידה איזה טעם הייתם: שוקולדדדד

למעלה