שרשור עוף, כי...

שנישחם

New member
תמיד כשהוא שר את זה ואת מספיק

בנאדם אז זה נראה כאילו הוא בוכה (או שהוא בוכה באמת?!?!?!?!?)

בואר

New member
הודעת ../images/Emo32.gif(אבל עוף אמיתי)../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

לא כמו שלילך *שיעול שיעול* עשתה עוף קשור למוניקה... זה עוף לא קשור לגמרי! אני פשוט ממש חייבת לומר את זה... אתם מוזמנים להתעלם לגמרי אם בא לכם... ^^ אני מאושרתת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוי, נכון שהחיים יפים?
מעין המאושרת

בואר

New member
אמממממ חן...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

זה היה בציניות.... חוצמזה, אפחד לא נעלב, נכון?

בואר

New member
ייפי!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אתה לא! הה! אתה רואה חן! לא נעלב! אם יש מישהו שכן-שיאמר את זה עכשיו או שישתוק לנצח!

../images/Emo94.gif תפוז Live מארח סקסולוג

והפעם את ד"ר דניאל וטלמן, שיענה לשאלות הגולשים. ד"ר וטלמן עסק בעבר בייעוץ לבני נוער הסובלים מהפרעות נפשיות בארץ ובארה"ב, הנחיית אסירים לקראת שחרור, יועץ ומנחה סדנאות בנושא מיניות, טיפול מיני ועוד. הוא יענה היום בפורום סקס, בשעה 19:30, על שאלות הגולשים בכל הנוגע למיניות, סקס, טיפול מיני וזוגיות. צוות תפוז אנשים מבקש להקפיד על שפת דיבור נאותה. אירוח נעים והמשך גלישה מהנה

ל א ק י

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo41.gifפורום שוקולד-החזרה לחיים../images/Emo41.gif

שוקולד מתאים לילדים קטנים וגדולים כאחד והולך עם הכל. סקס ושוקולד, אמנות ושוקולד, שירי שוקולד, נוסטלגיה, סרטי שוקולד, מתכוני שוקולד, תזונה, ודיאטות, משחקים, התמכרויות ועוד ועוד.. כל אחד, בכל גיל, יכול למצוא את עצמו בפורום ולחגוג את אחת התשוקות הכי גדולות בחיינו-שוקולד. אתם מוזמנים !!!
פורום שוקולד
פורסם בהתאם לאישור שניתן במערכת אישורי הפרסום.

Silver Fox

New member
אז בואו נהפוך את זה../images/Emo82.gif|מאיר|

לשאלון:
מהו לדעתכם השיר הכי יפה של מוניקה?
מהו השיר הכי מכוער?
מהו השיר הכי מרגש?
מהו השיר הכי מסטול, משוגע, תמוה ומטורלל?
מהו השיר עם המסר הכי עמוק?
מהו השיר הכי מחרפן?
מהו השיר הכי מעצבן?
מהו השיר עם המנגינה, המוזיקה והליווי הכי יפים? שלי:
השיר הכי יפה: שנים חסומות
השיר הכי מכוער: 180
השיר הכי מרגש: אני יודע
השיר הכי מסטול, משוגע, תמוה ומטורלל: מתחפר באלנבי
השיר עם המסר הכי עמוק: טוב, אין כאלה...
השיר הכי מחרפן: דם
השיר הכי מעצבן: כל החבר'ה
השיר עם המנגינה, המוזיקה והליווי הכי יפים: אני יודע...

jamesT

New member
אני../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif

מהו לדעתכם השיר הכי יפה של מוניקה? פרפר מהו השיר הכי מכוער? מכה אפורה מהו השיר הכי מרגש? מספיק בנאדם מהו השיר הכי מסטול, משוגע, תמוה ומטורלל? 180 מהו השיר עם המסר הכי עמוק? כל החברה מהו השיר הכי מחרפן? לא רוצה לדעת מהו השיר הכי מעצבן? מכה אפורה מהו השיר עם המנגינה, המוזיקה והליווי הכי יפים? לא יכול להחליט...

שנישחם

New member
שלי:

הכי יפה: פרפר הכי מכוער: הוא לא מכוער פשוט אני לא מסוגלת לשמוע אותו בדיסק - מצעד הכי מרגש: שוב פרפר. ומספיק בנאדם כשיהלי שר אותו בהופעה... הכי מסטול משוגע...: לא נראה לי כ"כ הבנתי את ההגדרה אבל נראה לי 180 עם המסר:כל החברה הכי מחרפן: זה רק בהופעות וזה על הרצפה (כמה שמאוס..) ולא רוצה לדעת הכי מעצבן: מכה אפורה מנגינה ליווי וכו: שאלה טובה.... אני צריכה לחשוב על זה...

לדעתי... ../images/Emo168.gif

ממש ממש לא נכון לגבי על הריצפה.... כי הגירסת הופעה שמוניקה עשו ל"על הריצפה" היא פשוט ע-נ-ק-י-ת

שנישחם

New member
לא אמרתי שזה לא ענק...

פשוט אמרתי שלשמוע את זה כל הופעה זה כבר מתחיל להימאס... אפילו שיהלי אמר (וצדק) שלא יכולה להיות הופעה בלי על הרצפה...

יאללה אני גם

מהו לדעתכם השיר הכי יפה של מוניקה?: סאן חוזה. מהו השיר הכי מכוער?: מממ.. אין :) מהו השיר הכי מרגש?: מספיק בנאדם. מהו השיר הכי מסטול, משוגע, תמוה ומטורלל?: 180. מהו השיר עם המסר הכי עמוק?: יחסים פתוחים. מהו השיר הכי מחרפן? שנים חסומות, תן לישם ת'ראש על דיונה. מהו השיר הכי מעצבן? אין :) מהו השיר עם המנגינה, המוזיקה והליווי הכי יפים?: מממ... לודעתתתת

Just Adi

New member
גמאני! ../images/Emo80.gif

טוווב אז ככה:
מה לדעתכם השיר הכי יפה של מוניקה
אוווו יש מלא... כרגע עולים לי בראש לא רוצה לדעת, מספיק בנאדם, סאן חוזה, כל החברה , פרפר, שומר האריות, בעיר הזאת, טרף קל, מתחפר באלנבי ועוד יותר מידי..
מהו השיר הכי מכוער
אין... יש כמה שאין לי כוח ממש אליהם... כמו עיניים טובות והמצעד ועוד כל מיני...
מהו השיר הכי מרגש
שוב... יש כמה, מספיק בנאדם, כל החברה, פרפר... הרעב
מהו השיר הכי מסטול, משוגע, תמוה ומטורלל
180... חיות מחמד, סאן חוזה יפהההה ואחלה התחלה
מהו השיר עם המסר הכי עמוק
כל החברה המהמם, פרפר, יחסים פתוחים, הרעב...
מהו השיר הכי מחרפן
אין לי...
מהו השיר הכי מעצבן
אותה תשובה כמו בשיר הכי מכוער...
מהו השיר עם המנגינה, המוזיקה והליווי הכי יפים
אויש יש מ-ל-א... לא יודעת

gushi

New member
לא מבין אותכם..

בתור אחד שמבקר פה מדי פעם וצופה נראה לי שלא הבנתם כמה האלבום הראשון מדהים איך כל שיר הוא המשך של השיר לפניו. איך השירים מעבירים את השירים בצורה הטובה ביותר.. כמה מחשבה הושקעה בעשייה של הדיסק. לפי דעתי האלבומים ה2 וה3 הם אלבומים סתמיים ללא שירים טובים כמעט ופשוט מוניקה הפכו להיות פופ. הייתי בהופעה של מויקה בצוללת ונבהלתי! חבורת מטאליסטים עושים פוגו כל ההופעה אפילו בשירים כמו כל החברה! ילדים בגיל12 בערך עושים שם איזה מעגל דיסקו או משו כזה מה קרה לרוק הישראלי הטוב שאהבנו לשמוע ולהאמין במסרים שלו?! איפה המסרים עכשיו? ולמה מוניקה הפכה למושא הערצה של ילדים שלא יודעים אפילו על מה השירים.. זאת דעתי! תגיבו אני רוצה לשמוע את דעתכם!

jamesT

New member
אתה די צודק... ../images/Emo94.gif

מוניקה לא הפכו לפופ אבל הקהל שלהם כן... ומה רע בפוגו?? (אני יודע שלא כמו בשיר כמו כל החברה אבל יש שירים מתאימים)

למעלה