שרשור עוף, כי...

gushi

New member
תשובתי

הבנת בדיוק למה התכוונתי. ראיתי את זה לפי הסוגריים "ומה רע בפוגו?? (אני יודע שלא כמו בשיר כמו כל החברה אבל יש שירים מתאימים)" שום דבר לא רע בפוגו אבל בשירים כאלה?? אני לא מסכים אתך בקשר לקהל פופ כל המוזיקה שלהם השתנתה

Silver Fox

New member
טוב, נדלקתי../images/Emo13.gif../images/Emo82.gif|מאיר|

על השיר "מספיק בנאדם". מה לעשות, מצבי רוח משתנים...

Siriusnip

New member
נפתח פורום לסדרה 24../images/Emo65.gif ../images/Emo15.gif

נפתח פורום לסדרה עשרים וארבע שמשודרת בערוץ 10 כל יום רביעי ב: 21:45. "24" היא דרמת מתח במסגרתה מגלם סאתרלנד סוכן ממשלתי עליו הוטלו שלוש משימות – לעצור ניסיון התנקשות בחיי אחד המועמדים לנשיאות, לאתר את בתו שנחטפה ולחשוף חפרפרת בתוך הארגון. כל פרק בסדרה מורכב משעה אחת בחייו של הגיבור וכל שעת התרחשות בסדרה שווה ל-60 דקות במציאות. את "24" יצרו עבור רשת "פוקס" האמריקנית רוברט קוקרן ("ניקיטה", "ג'אג" ו"פרקליטי אל.איי") וג'ואל סנראו ("מיאמי: מחלק מוסר"). אתם מוזמנים להכנס! פורום 24, מספר 798 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=798

l i f a g i r l

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo7.gif

שאלה:מישו יודע איך מחזירים את הרשימהלאיסיקיו?! נמחקה לי הסיסמא ברוב חוכמתי ואני אל זוכרת אותה

jamesT

New member
שבקס אימפריה../images/Emo70.gif../images/Emo94.gif

היי הרגע חזרתי מההופעה של השבק ועכשיו 5 וחצי בבוקר... אני יספר חוויות מחר וחן מצטער שזה לא אוף פשוט לא נכנס בכותרת

jamesT

New member
הנה../images/Emo94.gif

היה מלא ראפ בהתחלה... אז ראיתי קצת ואז אני וסקיופו יצאנו החוצה כי לא עניין אותנו... חזרנו כשחלוצי החלל הופיעו ו אז היה סאבלימינל והיינו שם 14 חברים ודי מקדימה והוא כל הזמן אומר להרים ידיים למלא אז כולם עושים לו זין והוא ראה ולא הבין מה אנחנו רוצים ממנו והמצלמה צילמה את זה! ואז היה את מוקי שהיה נחמד אבל היה לידי פוגו (במוקי...) וכמעט נכנסתי ואז קלטתי שזה ערסים... ואז היה את סחרוף (המלך) שעשינו פוגו ואז עלה פלומפי ומתחיל לצעוק ש ב ק ס ש ב ק ס ש ב ק ס וכל הקהל מצטרף והם התחילו עם התחלות של שירים ומיד ניגנו את אימפריה והיה כזה יפה ואז את במדינה בלהבות ומקופף הבננות ואז שישרים שאני לא זוכר את הסדר והיה קטע שפילוני עשה סלאפ על הבאס של איזה 10 דקות ואיזה ילדה פשוט תפסה אותי והתחילה לנשק אותי כל הקטע ואז נשארתי עד סוף ההופעה והלנו כולנו לים ונסענו משם בסביבות רבע לחמש והגעתי הביתה בחמש וחצי

למעלה