שרשור עוף~

PinkWin

New member
../images/Emo32.gif המלצה על אתר ../images/Emo32.gif

עולם המצויירים ד"א במידה ויש לכם קלטות עם סדרות ותוכניות של פעם ויש לכם אפשרות להכין עותק, תיצרו איתי קשר במסרים.. אני מוכנה לשלם תודה

PakoLina

New member
אכן.

אני חושבת שהסדרה תיגמר בערך בסוכות.. אני צודקת? אוף. שכחתי. הסדרה אמורה להגמר מתישהו

פולי3

New member
יש אובה../images/Emo13.gif. ועוד שאלה- ביום חמישי

יהיה פרק ? כי זה יום השואה .. אבל זה מוצאי-יום-השואה, נאמ.

טבו לשי

New member
ביום חמישי נראה לי יהיה

כי השידורים הרגילים חוזרים בשבע אם אני לא טועה

Hotaru

New member
ציורים בשביל קסואי.

קסואי אני אביא לך את זה מתישהו ~.~

XDD

אני כבר כמה דקות בצ'ט באחד מהפטריות של שיפו (המבין יבין
) ותראו מה כתוב שם *מתחילה לכתוב את המגילה*: נכנסת לחדר חדר אינויאשה שיפו הצטרף/ה לחדר שיפו: ? שיפו עזב/ה את החדר Blizzard הצטרף/ה לחדר Blizzard עזב/ה את החדר שיפו הצטרף/ה לחדר שיפו עזב/ה את החדר קאנה/רין הצטרפה לחדר מלפפון ים 1: היי קאנה/רין עזבה את החדר קיקיו#אינויאשה הצטרף/ה לחדר קיקיו#אינויאשה: מיאו? קיקיו#אינויאשה: מלפפון ים? מלפפון ים 1: כן קיקיו#אינויאשה: מה זה השם הזה? קיקיו#אינויאשה: טוב שלא.. קיקיו#אינויאשה: ביי קיקיו#אינויאשה עזב/ה את החדר נאראקו##אינויאשה הצטרפה לחדר נאראקו##אינויאשה עזב/ה את החדר שיפו הצטרף/ה לחדר שיפו עזב/ה את החדר דש הצטרף/ה לחדר דש עזב/ה את החדר שיפו#אינויאשה הצטרף/ה לחדר שיפו#אינויאשה עזב/ה את החדר קיקיו#אינויאשה הצטרף/ה לחדר קיקיו#אינויאשה עזב/ה את החדר שאנגו הצטרף/ה לחדר שאנגו עזב/ה את החדר ח'נוש הצטרף/ה לחדר ח'נוש עזב/ה את החדר שיפו#אינויאשה הצטרף/ה לחדר שיפו#אינויאשה עזב/ה את החדר שיפו#אינויאשה הצטרף/ה לחדר שיפו#אינויאשה עזב/ה את החדר רין#אינויאשה הצטרף/ה לחדר רין#אינויאשה עזב/ה את החדר שיפו הישראלי הצטרף/ה לחדר שיפו הישראלי עזב/ה את החדר סשומארו#אינויאשה הצטרף/ה לחדר סשומארו#אינויאשה עזב/ה את החדר דש הצטרף/ה לחדר דש עזב/ה את החדר חצי שד הצטרף/ה לחדר חצי שד עזב/ה את החדר --- זה כזה מצחיק XDDD כל אחד מהם נשאר רק לשתי שניות, ואז נעלםXD משום מה נראה לי שכולם הם אותו אחד...
XD

למעלה