שרשור עוף~

התקציר של הפרק

פרצוף בלתי נשכח קוהאקו מקבל מנאראקו הוראה להרוג את קגומה אבל ליבו, לב האדם מתנגד ובמקום להרוג אותה הוא רק שורט את כתפה. אינויאשה שמבין את התרמית רודף אחרי סאנגו שרוצה להרוג את קוהאקון ולהתאבד. הוא מונע ממנה להרוג את קוהאקו וקאגורה לוקחת אותו בחזרב לנאראקו. בינתיים כדי להיפטר מכול השדים מירוקו מפעיל את חלל האוויר ושואב ככה גם את הדבורים הארסיות של נאראקו זה מה שאני זוכרת

יש לי אתר .....

הנה לכם אמרתי שאני יודעת והינה לכם אתר על אינויאשה ויש בו את 4 הסרטים(ביפנית)אבל אפשר להבין בסרטים יש כתוביות באנגלית (אני לא יודעת אם יש גם בסרט 4 כתוביות אבל הוא נמצה שם)

אה וווו..............

חובה אימול ולמי שאין לא נורא אפשר להוריד שמה (אני מכווה שזה לא יעשה ווירוסים כי אני לא הורדתי שם את האימול כבר היה לי ליפני כן)

בננות! הצ'אט מכחה לכן!

סורי שאני פותחת כתום..... ננצל את זה לשרשור קרמבו... אוקי? החבורה בבצפר מיוגה: כולם לפתוח ספרי מתמצתיקה בעמוד 261! קגומה: אבל בתקופה הזאת עדיין לא היו ספרי מתמתיקה! אינו: *הוא יושב ליד קגומה, ומשרבט לה על השולחן ציורים (לא מוצלחים) של נאראקו חוטף מטסיאגה* מיוגה, לפעמים אתה כזה קרצייה..... מיוגה: אני פשפש! לא קרצייה! חוצפן! מה אתה מצייר שם? אינו: זה לא אני ציירתי...... מיוגה: טוב, כי מי שצייר את זה צריך לקחת שיעורי ציור דחוף! זה זוועה! אנטומיה שגויה, פרצופים עקומים..... *נקטע על ידי קגומה* קגומה: בעידן שלי היו תולים את זה במוזאון! ככול שהציור גרוע יותר, כך הוא שווה יותר! מירוקו:*יושב מאחורי סאנגו, ומבצע נסיון נועז לנשנש תחת* סאנגו:*מצחקקת ומחטיפה לו על הראש עם מחברת* זהו.. אין לי עוד מוזה...

keshush

New member
ממשיכה... אל תכעסו אם זה גרוע

העיניים שלי תכב נעצמות... מיוגה: טוב שקט!!!!! אני רוצה את הכיתה בזוגות מסדר נוכחות קגומה: אבל בזמני אין מסדרי נוכחות יש רשימות ומקריאים מהן את השמות מיוגה: *מתרגז* מספיק עם זה *מחכה את הקול של קגו* "בזמני.. בזמני" אינויאשה: *מתרגז גם* שלא תעז להעליב את קגו!!! מירוקו: *מתעורר מחלומות בהקיץ על התחת של סאנגו* מה קרה אני פה!!! סאנגו: אוי תפסיק כבר לחלום!!! *לוחשת לו משהו* מירוקו: *"בהבנה"* אהההההההה אני: לא משהו אבל זה מה יש... תמשיכו

daron

New member
system of a down

מישהו כאן מכיר את הלהקה הזאת. כי יש לי קליפ לשיר שנקרא innervision ורואים בקליפ את אינויאשה נלחם בסשומארו

metuka15

New member
וואי איזה קטע

היה כתוב לי את השם של הלהקה על השולחן בבצפר XD נה..אני ינסה להוריד

HAN2005

New member
סורי שאני פותח הודעה בשביל זה....

אבל בשבילי זה היה לחוץ מאודדדד!!!!!!! אני בן לא בת.. מלא אנשים בפורום מתבלבלים

Horse Wishper

New member
סורי אם אני התבלבלתי...

במפגשפורום אחד, כשתראו אותי גם תחשבו שאני בן..... אבל אני בתתתתתתתתתתתתתתתתתת מבינה אותך ומצטערת אם אמרתי "את" במקום "אתה" או משהו בסגנון... נצל"ש- משעמם ליייייייייייי שמישהו יכתוב משהו מעניין...

דופיאשה

New member
לא משהו נגדך אבל....

זה לא ממש עוזר שכל אחד אומר "סורי שאני פותח הודעה חדשה בשביל זה" כי כבר פתחת הודעה ואם אתם יודעים שלא צריך לפתוח בשביל זה הודעה חדשה על תפתחו מקווה שהבנתם

HAN2005

New member
אז הנה הודעה שלא תגידי שסתם פתחתי

כנסווווווווווו כברררררררררר למשחקקקקק תפקידיםםםםםםםםםם!!!! תמשיכו תסיפור כבר בייחוד אתה אינויאשה!!!!!!111 אם משהו לא יודע להכנס הוא נמצא ב..... בשרשורר "משחק התפקידים- מתחילים" *גאה בעצמי*ו מלפפון ים 1 ו 19:10 | 02/05/05

סליחה...

פשוט משום מה הייתי בטוחה שאתה בת, עד שפעם אחת הסתכלתי על הכרטיס אישי שלך...X_X זה היה רגע לא כל כך נעים
XD

למעלה