שרשור פורים!

האבק

New member
../images/Emo32.gifשרשור פורים!../images/Emo148.gif

הגיע הזמן לקצת שרשור חברתי
מה אתם עושים בפורים הזה? למה אתם מתחפשים? אני אספר אם אתם תספרו
אולי נעשה את זה על הדרך איזה שרשור התפקדות?
שם + שם משפחה:
איזור מגורים (אפשר גם בכללי):
גיל / תאריך לידה:
לאיזו דמות מ'חומריו' הייתם רוצים להתחפש:
למה אתם מתחפשים:
אפשר ומומלץ להוסיף תמונה יאללה, תשתפו פעולה וחג שמח לכולם!

יאיי!

כללי קודם: בן אש! הידד! ת"א, כמובן [אין יותר טוב] 15.5. יאיי. דמות? אין לי מושג. אולי יוריק, הוא מגניב. אמ... החלטתי השנה לצאת מגניב ולא להתחפש. לא היה לי רעיון... אולי אני אאלתר משהו. תמונה- יש פה כבר 3 תמונות שלי מסתובבות איפשהו, לכו לשם :) מחר אני נוסע לחברים בצפון, יש מסיבה ועניינים. אה, ואני מביא את החשמלית הנערצת, יהיה מגניב. פורים שמח!

פורים שמח! ../images/Emo149.gif

אתמול הייתה מסיבה בבית הספר שלי. התחפשתי למטיילת (חולצה של חוגי סיירות, דגמ"ח טיולים, תיק עם שק"ש וסיר תלוי עליו, והנה התחפושת מוכנה
) היום הלכנו לחלק סוכריות בקופת חולים לילדים קטנים, ובסוף יצא שחילקנו דווקא למבוגרים! אבל היה מאוד נחמד וכולם נהנו. ומחר אני הולכת לבקר חברים שלי בבית הספר שלהם, במסיבת פורים. איזה כיף :] התפקדות! שם: סהר איזור מגורים: גן יבנה, שזה ליד אשדוד, שזה אי שם בנגב הממש צפוני. גיל\תאריך לידה: כרגע אני בת 15, נולדתי ב4.4.1991, וזה יוצא על היום השני של עולמות!.
(דירבאללק אם אתם שוכחים!) לאיזו דמות מ'חומריו' הייתם רוצים להתחפש: סרפינה פקלה, שהיא גם הדמות האהובה עליי בספרים :) לשמחתי הרבה, כבר התחפשתי אליה בעבר ועוד אתחפש אליה בעתיד, בצילומים של הסרטים הפארודיים, 'חומריו הבהירים' :] (הוכחה מצולמת ניתן לראות בצד שמאל) למה אתם מתחפשים: הפירוט נמצא למעלה. שיהיה פורים שמח! איכלו המון ממתקים, ואל תשכחו לחייך

IamNoa

New member
וואי, סהר!

אני קוראת לי ברפרוף, ופתאום אני רואה 'גן יבנה' ואני לא מכירה הרבה סהר בשכבה שלי בגן יבנה וכאלה, אז שיערתי שזאת את זאת נעה, אם במקרה את יודעת מי אני.. כמה הזוי! יא, עוד אנשים שקראו את חומריו בגניבנה! אבל אני מבקשת, זה לא נגב, אפילו לא צפוני!! אנחנו.. דרום.. שפלה.. מרכז.. לא נגב! וזהו אני אפסיק לחפור. מואהאהאה, גן יבנה עוד ישתלטו על הפורום.

Fairywitch

New member
גן יבנה../images/Emo99.gif

היינו שם שבוע במהלך המלחמה- איזה אנשים נפלאים חיים שם

Fairywitch

New member
כולם אוהבי חיות כאלה, וקיבלו אותנו

כ"כ יפה, והכל כ"כ נקי, ולא ראיתי פקאצות

פורים שמח!

שם + שם משפחה: שמעון נעים. מקורי מאוד. איזור מגורים (אפשר גם בכללי): באר שבע. גיל / תאריך לידה: 29.5.89 לאיזו דמות מ'חומריו' הייתם רוצים להתחפש:עזריאל, אבל אני מוותר כי הוא 'קטן עלי'. למה אתם מתחפשים: כרגע כלום כי לתפקיד הקטע השנתי שלי במופע פורים של בית הספר לא הכנתי תחפושת: חיכיתי את אחד המורים (בשנים קודמות היו אלה מושאי החיקוי) תמונה: כשמי שצילמה את התמונה תשלח אותה אלי, אשלח אחת שלי מיום שלישי מחזיק בגביע (וגם אספר כיצד זכיתי בו)

ס א י

New member
../images/Emo115.gifחיקיתי*

. תן לי להנות כי אתה מסוג האנשים שלא הייתי מצפה לראות אותם עושים שגיאות שכאלו.

טוב...

התמונות מתעכבות, אז אספר עכשיו. ביום שלישי נערך הגמר העירוני של תחרות "הנואם הצעיר". כל בית ספר ערך תחרות פנימית ושלח נציג כך שכל הנציגים מעשרה מקיפים בעיר התחרו ביניהם על התואר כאשר על כל מתחרה נטל לכתוב נאום של 5 דקות ולהעבירו לקהל. השופטים בחנו תוכן, שפת גוף, גוון קול ועוד כמה פרמטרים לגבי הנאום והעברתו והחליטו שמי שלוקח את הגביע של המקום הראשון... שלושה ניחושים.
התראינתי לרדיו ואפילו הופעתי בעיתון סוף השבועו של הדרום. היעד הבא- תחרות מחוזית.

ס א י

New member
../images/Emo115.gifהוריי, הוריי. ^^;;

שם + שם משפחה:נעה\סאי. אין שם משפחה, סגגג. איזור מגורים (אפשר גם בכללי):חיפה. גיל / תאריך לידה:22.10.92, בת 14.5 לאיזו דמות מ'חומריו' הייתם רוצים להתחפש:מההה, זה ברור. לאחת המכשפות, דה, אבל לא יודעת לאיזו מהן. למה אתם מתחפשים:א-הא! ללוצי~~~ לוציוס מאלפוי, כן? אלוהים, זה נסגד! ותפרו לי ברדס מושלם, ויש לי אפה בלונדינית ומסכה ויש לי אפילו צעיף סלית'ריני [שאני מתלבטת ללכת איתו] ודיי, זה נסגד. אפילו שאני לא נראית כמוהו. ;; |בכי|. אעלה תמונות ברגע שיצולמו כמוהו. זה מה שקורה כשאין מצלמה דיגיטלית.

למעלה