שרשור פורים!

Dubie

New member
../images/Emo90.gif הו, הו.

שם: אדוה [דובי]. איזור מגורים: בנימינה, ארץ ישראל. תאריך לידה: 7.11.92 דמות מחומריו שהייתם רוצים להתחפש אליה: לי סקורסקבי. |גברגבר| למה התחפשתם: מיסטי, מפוקימון. D: *תמונה* [הוונאבי ג'ינג'ית, דה. XD]

פעם התחפשתי לג'סי...

זה היה מזמן. בכיתה ו', נדמה לי. לא חשבתי שעוד מתחפשים היום לדמויות מ"פוקמון".

נטעש

New member
אנחנו באותו גיל!

תחפושת יפה
אף פעם לא ראיתי שמישהו מתחפש למיסטי גם כשפוקימון היה באופנה

IamNoa

New member
אניאניאני

טוב, אז שוב מהתחלה: שם: נעה. לא צריך באמת שם משפחה, הרי יש רק נעה אחת (אה כן, אני אובססבית קצת לשםשלי..) איזור מגורים: מקום קטן ונחמד ליד אשדוד... (ראו תגובה לתגובתה של ליידי סלמאקיה :p ) תאריך לידה: 29.5.1991 (שמעון נעים גנב לי את היומולדת.. אבל שלי יותר מגניב, כןכן. סתם, בצחוק :) ) גיל: אני חושבת שאם מחשבים את זה זה יוצא משהו כמו 15 וכמה חודשים. :) לאיזה דמות הייתי רוצה להתחפש: אני חושבת שליוריק, כי זה הכי מגניב, אבל בטח היה לי ממש חם בתוך התחפושת אז אולי למשהו אחר. האמת היא שהתחפושת הכי מגניבה זה להתחפש עם מישהו לליירה ופנטליימון ולהחליף צורות P: למה התחפשתי: אממ, רציתי לעשות משהו מפתיע, אז במקום נעה הרגילה עם הג'ינסים והטריקו והבגדים הרגילים, לבשתי גרביונים וחצאית וגופיה ואיפור וכאלה, דברים שאנשים בחיים לא ראו אותי בהם וסביר להניח שהם גם לא יראו בעתיד הקרוב.. חגשמח!

אני../images/Emo9.gif

שם + שם משפחה:אילנה זה בסדר מבחינתי איזור מגורים (אפשר גם בכללי): אזור אשדוד-אשקלון-קרית מלאכי. גיל / תאריך לידה: עוד 22 ימים 14,ה26 ל3. לאיזו דמות מ'חומריו' הייתם רוצים להתחפש:קירג'אווה למה אתם מתחפשים: לא משהו מוגדר,שמלת משבצות שחור-לבן וצמות קשורות בסרטים בצבע זהב.

האבק

New member
אילנה?

האם את אילנה הציירת המוכשרת ששלחה לי את הציור Saint Lyra ?

Ginn

New member
צ'עלום =)

אילנה מב"ש בת 14 וחצי (?! =O) דמווות.. סרפינה.. או זפניה.. דמות מעניינת יהיה כל כך מגניב להתחפש עם מישהו ללירה ופנטלימון ! לא התחפשתי *אוו ! סוף סוף עוד מישהי שקוראים לה אילנה והיא לא יועצת בית הספר / המורה המרושעת ><*

האבק

New member
זפניה! ../images/Emo45.gif

חוץ מזה.. גם לאמא שלי קוראים אילנה
(מצד שני, היא מורה להסטוריה
)

Ginn

New member
אוו

בהתחלה רציתי לומר שהעירום שלה זה משהו אחר.. אח"כ קלטתי שרציתי *להתחפש* אליה XD נו טוב, אני עוד אמציא משהו !

האבק

New member
אין מה לדאוג!

אף אחד לא יסתכל על הערום שלך! כולם יתרכזו בעיניים החודרות והמדהימות שלך... הממ ככה זה לפחות היה עם זפניה

Ginn

New member
אוו כן בטח

*אני דווקא חשבתי שדובר על האור שלה XD*

למעלה