שרשור פורים!

נטעש

New member
אני כותבת למרות שאני לא אתחפש

נטע שיינס
ניוזילנד, אלבאני
14 ושלושה חודשים ( 7 בנובמבר 1992)
ניראה לי לליירה... נדיר לראות אותי עם חצאיות פשוט..
לניו זילנדית 0.0 וסוף סוף אמא שלי מרשה לי לשים תמונה!!! כפיים לאמא שלי!!

האבק

New member
היא בניוזילנד!

אני מבטיח לך שאם הייתי בניו זילנד היה מרוח לי חיוך ענקי על הפרצוף
כפיים לאמא של נטע

Fairywitch

New member
ניו זילנד../images/Emo2.gif

שמעתי שיש שם חתיכים חבל"ז
(אפילו פגשתי אחד כזה...)

האבק

New member
הגיע תורי ../images/Emo13.gif

מה אני עושה? יום שישי ככל הנראה מסיבה ויום שבת יכול להיות שאלך למסיבת פורים פוטריסטית/טולקינאית
יום שישי אבצע את מצוות "שתה עד לא ידע". אפילו מספיק בשביל כמה אנשים
שם + שם משפחה: אהוד (אודי) מירון איזור מגורים (אפשר גם בכללי): הוד השרון, המרכז גיל / תאריך לידה: 27.8.89 (עוד מעט 18) לאיזו דמות מ'חומריו' הייתם רוצים להתחפש: לפארדר קוראם! אה, עשיתי את זה. טוב אז המאסטר! אופס, Done that. טוב נו - אז ויל!
למה אתם מתחפשים: ויל!
סתם. אני מתחפש ל"נערת הוואי" מהודרת וכבר יש לי את כל האביזרים הכוללים חצאית, שרשרת פרחונית וכתר פרחוני. עכשיו אני רק צריך לדאוג לזוג ציצקלעכים קטנים והכל יהיה מצויין
תמונה - מצורפת. ביחד עם "המזלג המעודן" מהסרט שובר (או - שישבור את) הקופות "המזלג המעודן" מטרילוגיית "חומריו הבהירים
נא לא להתייחס לפוזה! זה חלק מהסצנה

ס א י

New member
../images/Emo115.gifאני אתרום לך את שלי אבל הם

באמת קטנים. סגגג. נו, אתה מתחפש לאישה, אני מתחפשת לגבר [ועוד גבר מוי-מגניב]. זה עובד טוב.

האבק

New member
בסוף ויתרתי עליהם

החזיה הזאת מציקה.. אז הייתי נערת הוואי שטוחה. לא נורא

Fairywitch

New member
מסיבה טולקינאית פוטריסטית? איפה יש?

א. גם אני רוצה
למה אין כלום בחיפה אף פעם?
ב. איך מתחפשים לוויל? הוא סתם ילד רגיל
ג. נערת הוואי
אני רוצה לראות תמונה

yael ziv

New member
חג שמח!

יום חמישי בערב באנו מחופשים לבית ספר. לא התחפשתי למשהו מוגדר, אלה מלא אביזרים.. זה קצת מסובך. מחר אני אלך למסיבת פורים, ובשאר הזמן סביר להניח שאני ישן. שם + שם משפחה: יעל זיו איזור מגורים (אפשר גם בכללי): כפר ורדים (בצפון) גיל / תאריך לידה: 27.10.89 (17 וקצת) לאיזו דמות מ'חומריו' הייתם רוצים להתחפש: לליירה, כשהיא משחקת בקולג' ג'ורדן והיא מלאת בוץ ולא מסודרת. פורים שמח!

חג שמח! ../images/Emo66.gif

מה אני עושה בפורים? עשינו בצבא פעילות התנדבותית באקי"ם, היה ממש כיף. לפני זה היה טקס "אנשי השנה" של הענף, ואני זכיתי בתוא"ר (ראשי התיבות זה בכוונה כי לענף שלנו קוראים תוא"ר) "חרשן השנה" ו"מוכשר השנה"
היום אני אתחפש למשהו- עוד לא החלטתי מה, ונלך כמה חברים להסתובב בעיר ולעשות שטויות. שם: אור ענבר- גור אריה אזור מגורים: מרכז-מזרח (הכי כללי שיש
) גיל/תאריך לידה: 21/05/1987- כמעט בן עשרים... אני עדיין לא מעכל לאיזו דמות מ"חומריו" הייתם רוצים להתחפש: אני מניח שזה מתבקש להגיד "לורד עזריאל"... (ראו תמונה). אבל יותר הייתי רוצה להתחפש לטיאליס, שהיה ונותר אחת הדמויות החביבות עלי. למה אני מתחפש באמת: כפי שאמרתי, עוד לא החלטתי מה אבל זה בטח יכלול את הכובע שקניתי בדרום אפריקה.

האבק

New member
חרשן השנה? ../images/Emo6.gif

על מה זכית בתוא"ר הזה?? לעשות בעיר שטויות זה תמיד טוב. האם הכוונה לת"א?

JustRain

New member
גם אני

שם + שם משפחה: נגה. שיאון. ואבוי למי שכותב עם ו'. איזור מגורים (אפשר גם בכללי): הגליל התחתון, ישוב נחמד ופורח. גיל / תאריך לידה: 14 וכמה חודשים... 21.9 לאיזו דמות מ'חומריו' הייתם רוצים להתחפש: לא יודעת. למה? כי ככה. לא יודעת. למה אתם מתחפשים: אמ, התחפשתי לפרופסור טרלוני.

Fairywitch

New member
דופקת התפקדות../images/Emo88.gif

שם + שם משפחה: חנה
איזור מגורים (אפשר גם בכללי): חיפה
גיל / תאריך לידה: 21.11.76
לאיזו דמות מ'חומריו' הייתם רוצים להתחפש: סרפינה, כמובן.
למה אתם מתחפשים: אם יהיה לי לאן ללכת מחופשת- אז או לגותית או לפירטית. התמונה היא מפורים לפני שנתיים-שלוש, כשהתחפשתי לקשת (Rainbow). אין לי סורק, לכן זה נראה ככה.

למעלה