שרשור
יומי 10.5
שרשרו נא

../images/Emo32.gifשרשור../images/Emo32.gif יומי 10.5../images/Emo13.gifשרשרו נא

כל מה שלא קשור... מקסימום שרשרו בחוץ ואשרשר לפה
חעחע

HeNoOsH

New member
בא לי למותתתת...שונאת ת'בצפר שלי =[

אני לא יודעת איך אני אעבור את השבוע הבא =\ יום שני יש לי מתכונת בתנ"ך [אחלה מתנה ליומולדת..]. אני צריכה ללמוד 332 עמודים מהמיקוד. 3 ימים אחרי זה תקעו לנו מתכונת בהיסטוריה ואני צריכה ללמוד 105 עמודים [אחרי שניסיתי להוריד כמה שיותר..] 437 עמודים ללמוד בשבוע אחד! שני מקצועות שאני הכי שונאת ושהכי לא הולך לי טוב בהם אין לי מושג מה אני הולכת לעשות..אני לחוצה ממש ממש ואני יודעת שאני לא אהיה מרוכזת מספיק בשביל ללמוד את זה טוב טוב. אם היו קובעים לנו תאריך אחר למתכונת בהיסטוריה זה עוד היה סבבה, אבל לאאא בכוונה לדפוק אותנו =[ הלכה לי היומולדת ואין מצב שאני אחגוג בערב כי אני בטח אתחיל ללמוד להיסטוריה כי אין זמן. עידוד? מישהו/י ? איףףף תהרגו אותי!

תראי...אם זה לא מתאים לעוד כמה אז תלכו לרכזת

שלכם שתשנה את זה ותסבירו לה שאי אפשר ושזה קשה ללמוד כל כך הרבה בקצת זמן.. ואולי יחליפו לכם... בכל מקרה אני מקווה שתסתדרי בקשר ליומולדת ולמתכונות... בהצלחההההה!!!!!!!!!!!!!

HeNoOsH

New member
תודה.. :]

אי אפשר לדבר עם הרכזת ולא עם מי שקבע ת'תאריכים..זה כמו לדבר אל הקיר. אם מישהו מהכיתה שלי יבוא אליהם בטענות אז בכלל זה לא יעזור.. שונאת אותם!

HeNoOsH

New member
אצלנו לא יעזור שום דבר..פשוט לא רוצים לשמוע

והם יודעים שכולם מתלוננים על זה והם יודעים כמה שזה קשה אבל זה פשוט לא מזיז להם מהרגע שקיבלנו ת'דף עם התאריכי מתכונות ובגרויות התלוננו לכל המורות והן לא עשו כלום חוץ מלהגיד "אתם צודקים אבל אין מה לעשות..ככה זה נשאר" פפפ..נראה אותם לומדים כמות חומר כזאת בשבוע

אז לכו אל המנהל ותסבירו לו טוב טוב למה כדאי

שידחה או תדחה תלוי מה יש לכם חח ואולי זה יעזור..

HeNoOsH

New member
חח מנהלת...שלא מועילה ולא עושה שום דבר

אני רואה אותה אולי פעמיים בשנה [יום הזכרון ויום השואה] השרתים יותר מועילים ממנה..

חחח יאוו כנסו אל תשאלו

ראיתי רק תהודעה האחרונה איזו מין מנהלת זו... וכל מיני דברים מלוכלכים.. חשבתי התכוונתם אלי לרגע ואז נזכרתי שזה בעיות בבית ספר חח.. מזל..אני לא מנהלת רעה...עד עכשיו לא זרקתי אף אחד...אפילו שהיו מלא את מי לזרוק חח

קיבלתי 91 במתמטיקה../images/Emo10.gif..אז גם אני שונאת ביתספר

כן כולם אומרים לי שזה טוב... ואני לא חרשנית אבל עד עכשיו הציונים שלי במתמטיקה היו מעל 95..הכוונה הכל היה מאה ורק אחד 97.. פתאום צץ לי אחד עם 91.. זה מבאס כן זה מבאס...אם כל הציונים שלי היו 100 עד עכישו במתמטיקה אז זה מבאס.. נהרס לי היום
מזל שלקבל מכם הודעות במסרים של תודה וכל זה וכל מיני "ישש" על הזכיה(כשלקחתי כתובות) זה היה חמוד

HeNoOsH

New member
מה הפסקת חשמל עכשיו מההה ?!

חח עד שכתבתי לך תגובה.. =\ 91 זה ציון מעולהה..כל אחד היה רוצה לקבל ציון כזה במתמטיקה..אין לך מה להיות בבאסה בכלל..

MANY MEN

New member
ברור שאת יכולה לחגוג יומולדת . .

פשוט כמה ימים לפני זה את יכולה להתחיל ללמוד , פתאום נראה שהפורום הזה נהפך לפורום ייעוץ , או עזרה לשונאי בצפר . . .חח

תמיד טוב לשמור....

תשמרי אני שמרתי בהיסטוריה של שנה שעברה והנה עכשיו נתתי את זה לאיזה מישהו שהיה זקוק לזה חחח

למעלה