שרשור
יומי 10.5
שרשרו נא

MANY MEN

New member
או יפה ככה אני אוהב אנשים

שעושים מעשים טובים , רק שאני לא מיישם את מה שאני אוהב , מה אני יעשה

HeNoOsH

New member
אני לא יכולה.. =\

היומולדת היא ביום שני הזה וגם המתכונת בתנ"ך [ועדיין לא התחלתי ללמוד] ואיך שאני מסיימת עם המתכונת בתנ"ך אני צריכה ישר באותו היום ללמוד להיסטוריה. קיצר כבר הבנתי שאני לא אחגוג את זה השנה..שיהיה..=\ מה שממש מדאיג אותי זה איך אני אצליח ללמוד את כל זה.. חח וזה שרשור אוף אז חשבתי לפרוק את זה פה, כי אם אני אדבר עם חברות על זה אז זה ממש לא יעזור כי הן באותו מצב כמו שלי ולהורים שלי חפרתי בנושא הזה כבר =\

MANY MEN

New member
סורי , אני ניסיתי להיות איתך אבל

גם אם את לא רוצה . אני אמרתי את דבריי

מספיק בערב איזו מסעדה עם חברים וזה מעולה

לא צריך להשקיע..הרי לא תפני איזה שעה שעתיים מהזמן ללמוד?אני בטוחה שהחברים שלך יסכימו...או המשפחה.. אני חוגגת עם המשפחה בדרך כלל ואחרי שחוזרים מהמסעדה(לא ממש חגיגה,ארוחת ערב חמודה כזאת)אז אני יוצאת עם החבר'ה... לא צריך להתפרע עם זה.. אני מניחה שאת היומולדת הבא אחגוג עם ישראל..שהוא יוצא באוגוסט של שתינו..הפרש של יומיים... אה ומיפתי יש לי הפרש של 17 יום חחחח..

toxic2004

New member
ישראאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאל

קרא: שלוש נשים ישבו במסעדה ופיטפטו. אמרה הפולניה: "מהיום אנחנו לא נהיה פראריות של הבעלים שלנו. מהיום הם יבשלו וינקו ויכינו אוכל ויסדרו את הבית". אחרי שבועיים הן נפגשות שוב. מספרת הפולניה: "ברגע שאברשקה הגיע הביתה אמרתי לו שאני לא מבשלת ולא מכבסת ולא מכינה אוכל. מהיום אתה תעשה את זה". ואז ביום הראשון הוא בישל ביום השני הוא כיבס וביום השלישי הוא ניקה את הבית פשוט שיגעון. אמרה הרוסיה: "ברגע שגרגורי הגיע הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז ביום הראשון הוא הכין לנו ארוחה רומנטית, ביום השני כיבס וגיהץ וביום השלישי ניקה את כל הבית.... פשוט מדהים". אמרה המרוקאית: "ברגע שז´וז´ו בא הביתה אמרתי לו אותו דבר ואז: ביום הראשון לא ראיתי אותו ביום השני גם לא ראיתי אותו וביום השלישי ירדה לי קצת הנפיחות מהעיניים אז ראיתי אותו מטושטש".

toxic2004

New member
אוי איזה צדיק

רגע, אין לו שבת חופשה? אה אויש אני צריך לשאול אותו משהו.

toxic2004

New member
שששששששש זה סוד.

אני עד כמה שידוע לי לא בת... רגע... לא, אני בטוח לא בת. 21, אני כבר מזקין מיום ליום...

למעלה