18/6-20/6

indistinct mood

New member
../images/Emo121.gifPierrot the clown

-פרטים אישיים וזיבולים כאלה... שם:
ש. גיל:
15.10 תאריך לידה:
27.8 מיקומך בארצנו הקטנטונת:
בין חיפה לזכרון יעקוב <בדיוק> מידת נעליים:
40 גובה:
1.65 מידת חזייה:
Gm(b5)7 צבע שיער:
חום-שחור <חום כהה?> אורך שיער:
קצר, מאוד. כיתה:
חוץ מהבגרות בלשון-איפה שהוא בין י' לי"א
יש חבר/ה:
כרגע לא=/ אם כן, כמה זמן אתם ביחד?
ואם לא? אם לא, הי! את/ה כמוני. לאנורא.
אה הנה האם לא ספר לי על תחביבך:יאלה, שניה. -שאלות מוזרדיות למדי OO" יש לך חיות מחמד?
כה מצליח בבית ספר?
תלוי מה זה הצלחה.. בשבילי לשבת על הדשא כל היום לנגן ולא להיכשל בתעודה זאת הצלחה, אז כן. כמה שפות אתה דוֹבר?
עברית, ג'בריש, קלומנטרית, ואנגלית כושלת. איזה שפות?
כתוב למעלה יא קקות אוהב ספורט?
לאחרונה, בערך. איפה נולדת?
משו כמו 25 דק' נסיעה צפונה.. בי"ח כרמל אתה בן אדם של לילה או של יום?
תלוי רגיש לדגדוגים?
רק במותן:p כל מקום אחר לא מאמין באלוהים?
הוא מאמין בי <פנאט? גרופ? זה רק הלב שכואב לי?
> יש לך כינויים נוספים באינטרנט [חזי אל תתחיל לכתוב אל כולם.]?
ממ אני תמיד אשאר אבוד (בתוך חלל הזמן)
<אני לא מצליח לשחזר אותו!:(> יש לך משקפיים/עדשות מגע?
כה, אבל רק למחשב קריאה וכאלה מה תרצה להיות כשתהיה גדול?
וואלה אין לי שמץ מה הדבר הכי מביך שקרה לך?
. איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך?
. יש חבר/חברה/קראש? [הא שאלתי כבר אבל לא נורא]
אם שאלת אז תחפשי ת'תשובה למעלה, ומה זה לעזאזל קראש? יעני יזיז/ה? ממה אתה הכי פוחד?
מעצמי, במובן מסויים. אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם?
בפח על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון?
בד"כ על תוכניות עתידיות למה אתה הכי מתנגד?
כל דבר שנעשה בכפיה או בניגוד לרצון טהור.. <לחץ חברתי, כפיה דתית וכדומה> אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית?
לא הייתי -דברים אהובים וכל מיני חירטוטי בסיגנון. המקום האהוב לחופשה:
פוקט, צ'אנג מיי וקו-פי-פי איילנד. <תאילנד> טעם גלידה אהוב:
וופל בלגי מאלדו פרי אהוב:
שזיף, אפרסק ממתק:
מסטיק מנטה מכונית:
אחת שנוסעת חג:
פסח היום הכי אהוב בשבוע:
ראשון צבע:
כחול כהה, אדום מגזין:
אין קבוצת ספורט אהובה:|שףחה חודש אהוב:
לא יודע תוכנית אהובה בטלוויזיה:
חיה אהובה:
פרפר חבר לאימייל [תגידו, למישו באמת באמת יש חבר לאימייל?]:
לא מילה אהובה:
"בוא'נה, מניאק, שחור <איתמר>" נעליים:
אולסטאר, מה שנוח חדר בבית:
החדר של אח שלי=/ ההופעה הכי טובה שראית:
היהודים בסילבסטר בכ"ס, היהודים בקונגרסים ב25.3.05, אביב גפן בפסטיבל האהבה 97 נדמה לי, ובערד 93 דיסק אהוב:
כל מיני סלט:
בשר:
סקלופיני תוספת לפיצה:
בצל, זיתים ירוקים ארץ:
ישראל עיר:
אין מקום אהוב:
ים ריח:
וניל, עדין רגש: [רק אני חושבת שהתשובה לשאלה הזאת ברורה מאילו?]
הקשבה, אכפתיות מספר:
835, 47 ספר:
הנסיך הקטן עונה:
חורף וקיץ סרט:
ממנטו אוכל:
טעים שתיה:
היינקן ובריזר אוכמניות/אננס [וואי כבר נמאס לי מזה >><<] להקה:
היהודים, פלסיבו, התעויוט, איירון מיידן, מטאליקה, פינק פלויד. הכי חנות:
אות:
G <מפתח סול> -מתי בפעם האחרונה... עודכלמיני זיבולי שכל היתה לך שיחה רצינית:
שבוע חיבקת מישהו:
הבוקר רבת עם חבר:
הבוקר בכית:
הרבה צחקת:
היום גרמת למישהו לצחוק:
היום קנית משהו:
4 ימים הסתפרת:
שבועיים-שלושה הרגשת טיפש:
היום דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
כמה ימים התגעגעת למישהו:
אתמול השתמשת בסמים?[ ליל אל תעני.]
בעיקרון אףפעם, אבל פעם ניסינו להתמסטל מכל מיני חומרים... אכלת קופסא שלמה של אוריאו?
פיי שנים *אני מוסיפה פה עוד שאלה. מישו יודע מה זה אוריאו?!?!!?
ברור נזרקת על ידי מישהו? פיסית? או רגשית?
רגשית, המון המון מישהו בגד בך?
שוב רגשית נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך?
אני לא זוכר מתי בשישי האחרון עשיתי משו היית מאוהב?
וואי שנים=/ ראית את הבית הלבן?[כל שני וחמישי מהזה ><]
ממ ראית את מגדל אייפל?
לפני שלוש שנים בערך עישנת?
יום שלישי שתית אלכוהול?
יום ראשון עישנת מריחואנה?[ X:]
כבר שאלת על סמים... שיחקת מונופול?
פיייייייי ראית טיטאניק?
אף פעם! נישקת מישהי/ו? [אני חשבתי למחוק את השאלה, אבל בגלל שאני נחמדה.]
בגלל השאלה למטה אז אני אתייחס לזאת כעל הלחי-אתמול
התנשקת צרפתית?
ממ יותר מחודש!:( ניסית דיאטה?
חחחחחחחחח ביקרת בארץ אחרת?
שנה בערך צבעת בספר צביעה?

Tin Doll

New member
אווו איזה שיר ../images/Emo99.gif.

אני בדיוק שומעת אותו עכשיו.

בחיית שממש משעמם לי

פרטים אישיים וזיבולים כאלה... שם:ירדן גיל: 17.1 חח תאריך לידה:25.4 מיקומך בארצנו הקטנטונת: מרכז תל אביב מידת נעליים: 39-40 גובה:1.72 מידת חזייה:C80 צבע שיער: אממ חום כהה וחלק שחור כי חלק צבוע אורך שיער: מאוד ארוך יותר מידדי אפילו חייבת להסתפר כיתה:יא יש חבר/ה: לא אם כן, כמה זמן אתם ביחד? אבל אין אם לא, הי! את/ה כמוני. לאנורא. ספר לי על תחביבך: אייסי טוואר מלחמה -שאלות מוזרדיות למדי OO" יש לך חיות מחמד? לא מצליח בבית ספר? לא כמה שפות אתה דוֹבר? שוטף 2 אבל אני יודעת לשיר ביידיש וכמה משפטים ברוסים וספרדית בסיסי כזה איזה שפות? נו אבל רשמתי כבר אוהב ספורט? לפעמים איפה נולדת? בארץ אתה בן אדם של לילה או של יום? יום רגיש לדגדוגים? לא מאמין באלוהים? לאיודעת יש לך כינויים נוספים באינטרנט [חזי אל תתחיל לכתוב אל כולם.]?'פרועה' יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא יש לי ראיה בת זונה יותר מהרגיל מה תרצה להיות כשתהיה גדול? לא יודעת אני אחליט כשאגדל מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא זוכרת איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? 20.4.04 יש חבר/חברה/קראש? [הא שאלתי כבר אבל לא נורא] נו אבל אין ממה אתה הכי פוחד? מטוסים עפים מעלי אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? בציצי על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? החיים למה אתה הכי מתנגד? אנשים שחותכים ואנורקסיה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מישו עשיר טילים -דברים אהובים וכל מיני חירטוטי בסיגנון. המקום האהוב לחופשה: טורקיה טעם גלידה אהוב: שוקולד פרי אהוב: ליצ'י ממתק:מולטיזז מכונית: חח מאיפה לי חג: שבועות היום הכי אהוב בשבוע: שבת צבע: ירוק מגזין: אין קבוצת ספורט אהובה: אין חודש אהוב: אפריל יש מזל אוויר טוב תוכנית אהובה בטלוויזיה: מגרש בייתי חיה אהובה: לא דגים זה מה שבטוח חבר לאימייל [תגידו, למישו באמת באמת יש חבר לאימייל?]: לא לי... מילה אהובה: בלעט נעליים: ואנס קלסיק מי לאב חדר בבית: שלי ברור ההופעה הכי טובה שראית: שייגעצ ההופעה הראשונה שהייתי בה לא שהיא הייתה כזאת טובה אבל זו בהחלט נקודת ציון בחיים שלי דיסק אהוב:יוסלסno vaction from the world סלט:חסה בשר:סטייק פילה תוספת לפיצה: עגבניות פטריות תירס בצל , מעדיפה בלי תוספת נראה לי ארץ:אנגליה עיר: תל אביב מקום אהוב: מיטה שלי ריח: בושם שלי רגש: [רק אני חושבת שהתשובה לשאלה הזאת ברורה מאילו?] אהבה מספר: 2 ספר: אין עונה: אביב סרט: אוכל: רוסט ביפ שתיה: דיאט קולה/מים [וואי כבר נמאס לי מזה >><<] להקה: אין חנות: ואנס אות: א' -מתי בפעם האחרונה... עודכלמיני זיבולי שכל היתה לך שיחה רצינית: בחיית אנלא זוכרת חיבקת מישהו: בטח היום מתישהו את אמא רבת עם חבר:כמה חודשים טובים בכית: יומולדת שלי צחקת: היום גרמת למישהו לצחוק: היום קנית משהו:היום קניתי פיצה הסתפרת: שנים הרגשת טיפש: היום בבגרות דיברת עם מישהו שאתה אוהב:היום התגעגעת למישהו: עכשיו השתמשת בסמים?[ ליל אל תעני.] נוור אכלת קופסא שלמה של אוריאו? נוור(למה תמיד שואלי םאת זה?) *אני מוסיפה פה עוד שאלה. מישו יודע מה זה אוריאו?!?!!? כה זה עוגיות שחורות כאלה עם קרם לבן נזרקת על ידי מישהו? פיסית? או רגשית? אפעם מישהו בגד בך? לא זוכרת נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כל השנה פחות או יותר היית מאוהב? 3 שנים אחורה ראית את הבית הלבן?[כל שני וחמישי מהזה ><] אפעם ראית את מגדל אייפל? בתמנות אולי עישנת? 28.4 שתית אלכוהול? כנ"ל (מישומה אציל זה תמיד בא ביחד) עישנת מריחואנה?[ X:] אפעם שיחקת מונופול? אוך שנים ראית טיטאניק? בחיים לא ראיתי נישקת מישהי/ו? [אני חשבתי למחוק את השאלה, אבל בגלל שאני נחמדה.]פוי... התנשקת צרפתית? פוי ניסית דיאטה? חח כל החיים שלי ביקרת בארץ אחרת? חודשיים צבעת בספר צביעה? פוי עשית אמבטיית קצף? פוי טסת? חודשיים שטת? פוי מלא זמן נסעת ברכבת? פוי היתה לך תאונת דרכים? בחיים לא רכבת על פיל? בחיים לא הכנת אתר אינטרנט? בחיים לא נשארת ער כל הלילה? קיץ שעבר דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? זה בעייתי החדר שלי מתחת למיטה שלי ראית ג´רי ספרינגר? לא נראה לי שאי פעם ראיתי דיברת בשיעור? שאלה יותר טובה מתי פעם אחרונה הייתי בשיעור פחדת מהחושך? לא זוככרת היית בבית חולים [לא לביקור]? כשנולדתי עשו לך תפרים? בחחים לא זרקת מישהו והתחרטת על זה? לא קרה יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? לא קרה שיקרת? היום נעצרת על ידי המשטרה? לא קרה נרדמת בשיעור? לא קרה השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? [XXXDDDDDDD] לא זוכרת פגשת סלבריטי? תלוי מה אתם מגדירים סלב עברת על החוק? מממ לא זוכרת אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? פעם אחת בחיים שלי בכיתי בגלל מישו וזה היה ב20.4.04 שנאת את עצמך? 25.4.06 נשבר לך הלב? 20.4.04 שברת למישהו את הלב? לא נראה לי שזה קרה רצית להרוג מישהו? היום ילדה אחת בכתה באוטובוס ולא הצלחתי להתרכז נפלת מכסא? לא זוכרת הלכת מכות? כיתצה ד'? היית כלכך משועמ/מת שהכנת שאלון? בחיים לא קרה - זה זה או זהזה טהטהטהטהטה. במבה או ביסלי? ביסלי ארומה או בורגראנץ'?בורג'ר בנצי או חזי?בנצי דרום או צפון?צפון רכבת או אוטובוס? רכבת עם נעליים או בלי נעליים? עם (איזה שאלה מתאימה לפורום שלנו) שי: עם תלתלים או בלי תלתלים? עם >< או >.<? פיצה או המבורגר? תלוי במצברוח בי"ס מז' עד י"ב או מז' עד ט' [ואז מי' עד י"ב]?לא משנה לי פורום שייגעצ או פורום מוניקה? שייגעצ התפרצות של חדשות לפורום בצורות מטורפות או שהפורום ישאר כמו שהוא? כמו שהוא קרית מוצקין (חיים/ביאליק) או קרית אונו? קריית מוצקין עידני: עם מדים או בלי?עם איפרת: עם ליוויתן מחמד או בלי?XD עם?! מיכלי: עם ציצי או בלי? בלי שאלה רטורית מלפפון או גזר? גזר עגבניה או פלפל?עגבניה או ? לישון או להיות ער?לישון לילה או יום? לילה דג [אהמ] או ליוויתן[אההמאההמ איפרת]?ליוויתן דני: עם שיער או בלי שיער? עם קצת

פרקשון

New member
מיכל איך הכנת את כל זה יא משועממת

-שאלות מוזרדיות למדי OO" יש לך חיות מחמד? חתולים מצליח בבית ספר? לא כמה שפות אתה דוֹבר? 2 איזה שפות? אנגלית ועברית אוהב ספורט? כן איפה נולדת? ישראל אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? בערך מאמין באלוהים? לא יש לך כינויים נוספים באינטרנט [חזי אל תתחיל לכתוב אל כולם.]? פלאפל יש לך משקפיים/עדשות מגע? לא מה תרצה להיות כשתהיה גדול? עשיר מה הדבר הכי מביך שקרה לך? שראו לי הרבה אנשים איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? יש חבר/חברה/קראש? [הא שאלתי כבר אבל לא נורא] יש קראש ממה אתה הכי פוחד? ממיכל אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? על הזין על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? לא מגלה
למה אתה הכי מתנגד? למוות אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? -דברים אהובים וכל מיני חירטוטי בסיגנון. המקום האהוב לחופשה: שוויץ טעם גלידה אהוב: תות פרי אהוב: בננה ממתק: במבה מכונית: בימבה חג: פסח היום הכי אהוב בשבוע: רביעי! נמלטים! צבע: כחול\שחור מגזין: פלייבוי קבוצת ספורט אהובה: מכבי קרית אונו חודש אהוב: דייי תוכנית אהובה בטלוויזיה: נמלטים חיה אהובה: קוף הרים לטיני חבר לאימייל [תגידו, למישו באמת באמת יש חבר לאימייל?]: לא מילה אהובה: סעמק נעליים: פורטיסחרוף!
חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: וואו אולי אינפקציה או פורטיסחרוף דיסק אהוב: אין סלט: טעים בשר: טעים תוספת לפיצה: לא טעים ארץ: ישראל עיר: ת"א מקום אהוב: דרום ת"א ריח: נוד רגש: [רק אני חושבת שהתשובה לשאלה הזאת ברורה מאילו?] - צחוק נחשב? מספר: 32;542 ספר: 51456 עונה:עקט סרט:טקר אוכל: כגיי שתיה:יגעכג [וואי כבר נמאס לי מזה >><<] להקה:יגי חנות:גיגע אות:יעיג -מתי בפעם האחרונה... עודכלמיני זיבולי שכל היתה לך שיחה רצינית: אתמול חיבקת מישהו:היום רבת עם חבר: הרבה זמן בכית: מזמן צחקת: היום גרמת למישהו לצחוק: היום קנית משהו: היום הסתפרת: בלג בעומר הרגשת טיפש: ברגעים אלה!!!
דיברת עם מישהו שאתה אוהב: היום התגעגעת למישהו: היום השתמשת בסמים?[ ליל אל תעני.] -
אכלת קופסא שלמה של אוריאו?
*אני מוסיפה פה עוד שאלה. מישו יודע מה זה אוריאו?!?!!? כן! עוגיות בנות זונות נזרקת על ידי מישהו? פיסית? או רגשית? הרבה זמןןן מישהו בגד בך? לאחרונה לא קרה נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כיתה ו' היית מאוהב?
ראית את הבית הלבן?[כל שני וחמישי מהזה ><] - חודש אוגוסט ראית את מגדל אייפל? בגיל 13 עישנת? היום שתית אלכוהול? היום עישנת מריחואנה?[ X:]
שיחקת מונופול? מזמן ראית טיטאניק? מזמן נישקת מישהי/ו? [אני חשבתי למחוק את השאלה, אבל בגלל שאני נחמדה.] - לפני חודשיים התנשקת צרפתית? נו ניסית דיאטה? ערכעיש ביקרת בארץ אחרת? חופש גדול צבעת בספר צביעה? לפני שבוע עשית אמבטיית קצף? 52452 טסת? 4524 שטת? 5425 נסעת ברכבת? 4451 היתה לך תאונת דרכים? 54 רכבת על פיל? 54215 הכנת אתר אינטרנט? 5425 נשארת ער כל הלילה?עכדגע דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? אט56 ראית ג´רי ספרינגר? 653 דיברת בשיעור? גע56 פחדת מהחושך? 6יגיי היית בבית חולים [לא לביקור]?יעגי עשו לך תפרים? יעגי זרקת מישהו והתחרטת על זה? 56342 יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? יעגעי שיקרת? יעכ נעצרת על ידי המשטרה? 5425 נרדמת בשיעור? 54רק השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? [XXXDDDDDDD] 45 פגשת סלבריטי? עסכ עברת על החוק? עכגדע אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? לא מזמן שנאת את עצמך? אתמול נשבר לך הלב? לא יודעעעעעעעע שברת למישהו את הלב? ע51234 רצית להרוג מישהו? 5451 נפלת מכסא? 522 הלכת מכות? חחחח היום בכיכר היית כלכך משועמ/מת שהכנת שאלון? 4623 עידני: עם מדים או בלי? עםםםם
איפרת: עם ליוויתן מחמד או בלי?XD מיכלי: עם ציצי או בלי? עםםם מלפפון או גזר? מלפפון עגבניה או פלפל? עגבניה או ? לישון או להיות ער? לישון לילה או יום? לילה דג [אהמ] או ליוויתן[אההמאההמ איפרת]? דני: עם שיער או בלי שיער? בלי

מזה ההתכחשות הזאת?!

חזי לא יעשה לכם כלום אם תכתבו שאני יותר שווה, אני ידוע שכולכם מעדיפים אותי, במ'ת אם הוא יעשה לכם משו אני אוכל אותו

יש עלייך משהו שלא צריך להיות?!

-פרטים אישיים וזיבולים כאלה... שם: בנצי גיל: 17 תאריך לידה: 27/6/89 מיקומך בארצנו הקטנטונת: נציונה מידת נעליים: 45-46 גובה: 172 מידת חזייה: Z95 צבע שיער: חום אורך שיער: קצר כיתה:י"א...עוד מעט כבר לא
יש חבר/ה: כע אם כן, כמה זמן אתם ביחד? 8 חודשים שבוע הבא אם לא, הי! את/ה כמוני. לאנורא. ספר לי על תחביבך: לברוח משוטרים, וזהו -שאלות מוזרדיות למדי OO" יש לך חיות מחמד? כע מצליח בבית ספר? בערך כמה שפות אתה דוֹבר? 2 איזה שפות? אנגלית עברית, אני גם מבין צרפתית אוהב ספורט? בערך איפה נולדת? ארה"ב אתה בן אדם של לילה או של יום?יום יום מוקדם רגיש לדגדוגים? כע מאמין באלוהים? כע, לא בדת יש לך כינויים נוספים באינטרנט [חזי אל תתחיל לכתוב אל כולם.]? NYCR, וזהו. יש לך משקפיים/עדשות מגע? נייט מה תרצה להיות כשתהיה גדול? ראש הממשלה מה הדבר הכי מביך שקרה לך? עצרו אותי שוטרים איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? היו הרבה יש חבר/חברה/קראש? [הא שאלתי כבר אבל לא נורא ] שאלת כבר ממה אתה הכי פוחד? מכלום אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? מאחורה על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? על החיים למה אתה הכי מתנגד? רקבת ישראל, משתמטים מצהל
אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? בנצי -דברים אהובים וכל מיני חירטוטי בסיגנון. המקום האהוב לחופשה: לויודע טעם גלידה אהוב: וניל פרי אהוב: אננס ממתק: ישהרבה מכונית: ישהרבה חג: חנוכה היום הכי אהוב בשבוע: שישי צבע: שחור, ירוק מגזין: בלייזר .(עשיתי מנוי^^) קבוצת ספורט אהובה: bosotn red sox חודש אהוב: יוני תוכנית אהובה בטלוויזיה: האנטומיה של גריי, איך פגשתי את אמא חיה אהובה: קוף חבר לאימייל [תגידו, למישו באמת באמת יש חבר לאימייל?]: בערך, ידידה שלי שגדלתי איתה בארהב מילה אהובה: בנצי נעליים: וואנס חדר בבית: שלי ההופעה הכי טובה שראית: 4/8/2004 דיסק אהוב: בעע סלט: בעע בשר: לבן-ספייריבס כזה, גם אנטריקוטים זה טוב תוספת לפיצה: אננס ופפרוני
ארץ: ישראל עיר: ת"א מקום אהוב: ים ריח: רגש: [רק אני חושבת שהתשובה לשאלה הזאת ברורה מאילו?] אושר מספר: 27 ספר: אם יש גן עדן-רון לשם!!! רוצו לקרוא!!!!! עונה: קיץ סרט: אוכל: דרום אמריקאי שתיה: בירה [וואי כבר נמאס לי מזה >><<] להקה: שייגעצ, RHCP חנות: התו השמיני אות: ב -מתי בפעם האחרונה... עודכלמיני זיבולי שכל היתה לך שיחה רצינית: לפני יומיים חיבקת מישהו: היום רבת עם חבר: לאוזוכר בכית: לוזוכר צחקת: היום גרמת למישהו לצחוק: היום קנית משהו: היום הסתפרת: מזמן הרגשת טיפש: כל הזמן דיברת עם מישהו שאתה אוהב: היום התגעגעת למישהו: היום השתמשת בסמים?[ ליל אל תעני.] מזמן אכלת קופסא שלמה של אוריאו? כל יום
*אני מוסיפה פה עוד שאלה. מישו יודע מה זה אוריאו?!?!!? כעעע זה הדבר הכי גאוני שיש נזרקת על ידי מישהו? פיסית? או רגשית? מזמן מישהו בגד בך? נייט נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? לוזוכר היית מאוהב? כל הזמן ראית את הבית הלבן?[כל שני וחמישי מהזה ><] פסח שעבר ראית את מגדל אייפל? לפני 3 שנים עישנת? :X שתית אלכוהול? :X עישנת מריחואנה?[ X:] נבר יט שיחקת מונופול? מזמן ראית טיטאניק? מזמן תודה לאל נישקת מישהי/ו? [אני חשבתי למחוק את השאלה, אבל בגלל שאני נחמדה.] היום. התנשקת צרפתית? היום. ניסית דיאטה? אפעם ביקרת בארץ אחרת? סוף אפריל צבעת בספר צביעה? XD עשית אמבטיית קצף? XD טסת? כשביקרתי בארץ אחרת שטת? מזמן נסעת ברכבת? :X היתה לך תאונת דרכים? המממ לפני 4 שנים בערך, היה לי כמה רכבת על פיל? לפני 3 וחצי שנים הכנת אתר אינטרנט? נבר נשארת ער כל הלילה? הלילה דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? כל הזמן, חחח חשבתי היה כתוב דחפת דברים לתחת ראית ג´רי ספרינגר? פשש דיברת בשיעור? כשהיה שיעור, לפני מיליון שנה פחדת מהחושך? :p היית בבית חולים [לא לביקור]? כשנולדתי עשו לך תפרים? בכתה ז זרקת מישהו והתחרטת על זה? אפעם יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? נבר שיקרת? כל הזמן[?] נעצרת על ידי המשטרה? XXXDDDDD
הלילה
נרדמת בשיעור? כשהיה שיעור השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? [XXXDDDDDDD] אפעם 0___O פגשת סלבריטי? :p עברת על החוק?
כל הזמן אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? :p שנאת את עצמך? :p נשבר לך הלב? :p שברת למישהו את הלב? רצית להרוג מישהו? נפלת מכסא? הלכת מכות? היית כלכך משועמ/מת שהכנת שאלון? - זה זה או זהזה טהטהטהטהטה. במבה או ביסלי? ארומה או בורגראנץ'? זונות, בארומה אין בשר אז בורגרנץ' בנצי או חזי? בנצי
דרום או צפון? דרום רכבת או אוטובוס? כרגע אוטובוס למרותש אוטובוסים זה סיוט עם נעליים או בלי נעליים? בלי שי: עם תלתלים או בלי תלתלים? עם >< או >.<? >< פיצה או המבורגר? בורגר, או פיצה עם בורגר בי"ס מז' עד י"ב או מז' עד ט' [ואז מי' עד י"ב]? ז עד ט ברור פורום שייגעצ או פורום מוניקה? שייגעצצצ התפרצות של חדשות לפורום בצורות מטורפות או שהפורום ישאר כמו שהוא? לא יפה קרית מוצקין (חיים/ביאליק) או קרית אונו? הומו הומו ק. אונו עידני: עם מדים או בלי? עםם איפרת: עם ליוויתן מחמד או בלי? עםםXD מיכלי: עם ציצי או בלי? ישדבר כזה עם? מלפפון או גזר? עגבניה או פלפל? או ? לישון או להיות ער? לישון לילה או יום? יום דג [אהמ] או ליוויתן[אההמאההמ איפרת]? ליוויתם דני: עם שיער או בלי שיער? איפה? -לא איכפת לי מה ענו פה.. אתה ללללאאאאא מסתפר!!!11111-

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אווויייש איזה טיפש!

היית בבית חולים [לא לביקור]? כשנולדתי עשו לך תפרים? בכתה ז איפה עשו לך את התפרים?! בבית אמא עשתה עם חוט ומחט?! לא. היית בבי"ח לפני בלהלבהלבהלבהלבלה שני כשהיית בז',.. אז זה היה לתפרים לא לביקור. אוח טומטום.

ז'אפ!

שם: שימי גיל: 18 וחצי תאריך לידה: 21.1.88 מיקומך בארצנו הקטנטונת: אשקלטאון מידת נעליים: 47
גובה: 1.78
(גמד) מידת חזייה: מעדיף C30 ומעלה
צבע שיער: שחור אורך שיער: בינוני כיתה: סיימתי יש חבר/ה: ז'אפאפ אם כן, כמה זמן אתם ביחד? בז'אפאפ אם לא, הי! את/ה כמוני. לאנורא. ספר לי על תחביבך: אכילת חתולים? -שאלות מוזרדיות למדי OO" יש לך חיות מחמד? נופ מצליח בבית ספר?
כמה שפות אתה דוֹבר? ממ 6? איזה שפות? אנגלית,עברית,ערבית,יפנית,ספרדית אוהב ספורט? מאוד ^_^ איפה נולדת? בבי"ח אתה בן אדם של לילה או של יום? לילה רגיש לדגדוגים? נופ מאמין באלוהים? בערך.. יש לך כינויים נוספים באינטרנט [חזי אל תתחיל לכתוב אל כולם.]? ששש יש לך משקפיים/עדשות מגע?
מה תרצה להיות כשתהיה גדול? להרוויח כסף.. מה הדבר הכי מביך שקרה לך? לא מספר על זה -.- איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך? לא מספר על זה. יש חבר/חברה/קראש? [הא שאלתי כבר אבל לא נורא] ממה אתה הכי פוחד? ... אם היה לך עוד זוג עיניים איפה היית שם אותם? ... על מה אתה חושב בד"כ לפני שאתה הולך לישון? כלום. למה אתה הכי מתנגד? כפייה. אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית? מישו עם חיים יפים. -דברים אהובים וכל מיני חירטוטי בסיגנון. המקום האהוב לחופשה: לא משנה איפה העיקר ים ובחורות יפות. טעם גלידה אהוב: אין. פרי אהוב: תפוח. ממתק: אין. מכונית: מקלארן F1 חג: אין. היום הכי אהוב בשבוע: שישי. צבע: אין. מגזין: האסלר? קבוצת ספורט אהובה: מכבי ת"א חודש אהוב: אין. תוכנית אהובה בטלוויזיה: ג'יי לנו. חיה אהובה: אין. חבר לאימייל [תגידו, למישו באמת באמת יש חבר לאימייל?]: אין. מילה אהובה: פאק נעליים: נייק שוקס. חדר בבית: שינה. ההופעה הכי טובה שראית: קשה להחליט. דיסק אהוב: אין. סלט: אין. בשר: הכל. תוספת לפיצה: זיתים. ארץ: יפן. עיר: LA מקום אהוב: ים. ריח: אישה. רגש: [רק אני חושבת שהתשובה לשאלה הזאת ברורה מאילו?] אין. מספר: 13 ספר: האלכימאי. עונה: קיץ. סרט:.. אוכל: שיהיה משביע. שתיה: מים. [וואי כבר נמאס לי מזה >><<] להקה: LP חנות: הקיוסק למטה. אות: ז. -מתי בפעם האחרונה... עודכלמיני זיבולי שכל היתה לך שיחה רצינית: היום. חיבקת מישהו: אתמול. רבת עם חבר:אתמול. בכית: לפני 3 ימים.. צחקת: לפני שבועיים. גרמת למישהו לצחוק: היום. קנית משהו: אתמול . סיגריות. הסתפרת: לפני 3 חודשים. הרגשת טיפש: עכשיו. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: עכשיו. התגעגעת למישהו: אתמול בלילה. השתמשת בסמים?[ ליל אל תעני.] ... אכלת קופסא שלמה של אוריאו? -.- *אני מוסיפה פה עוד שאלה. מישו יודע מה זה אוריאו?!?!!? כן עוגיות טעימות. נזרקת על ידי מישהו? פיסית? או רגשית? לפני שנים.. מישהו בגד בך? לא זוכר. נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? מממ לא קרה השנה. היית מאוהב? never ראית את הבית הלבן?[כל שני וחמישי מהזה ><] בקיץ.. ראית את מגדל אייפל? אפעם. עישנת? לפני 2 דקות. שתית אלכוהול? לפני 3 דקות
עישנת מריחואנה?[ X:] כאילו מישו יענה על זה בגלוי באינטרנט.. שיחקת מונופול? שנה שעברה. ראית טיטאניק? לפני שנתיים.. נישקת מישהי/ו? [אני חשבתי למחוק את השאלה, אבל בגלל שאני נחמדה.] אתמול. התנשקת צרפתית? לפני שבוע. ניסית דיאטה? לפני כמה שנים. ביקרת בארץ אחרת? לפני 4 חודש הייתי במצרים
צבעת בספר צביעה? לא זוכר. עשית אמבטיית קצף? לא זוכר. טסת? בקיץ. שטת? לפני חודשיים. נסעת ברכבת? שבוע שעבר. היתה לך תאונת דרכים? לפני 3 שבועות. רכבת על פיל? אפעם. הכנת אתר אינטרנט? פייי לפני כמה שנים טובות.. נשארת ער כל הלילה? לפני יומיים ומן הסתם גם הלילה. דחפת דברים מתחת למיטה כדי לגרום לחדר שלך להיראות יותר נקי? חח עשיתי את זה אתמול לחבר שלי
ראית ג´רי ספרינגר? לא זוכר. דיברת בשיעור? שיעור ? :-O פחדת מהחושך? בטח כשהייתי קטן. היית בבית חולים [לא לביקור]? לפני 3 שבועות (ראה תאונת דרכים
) עשו לך תפרים? לפני שנים.. זרקת מישהו והתחרטת על זה? לפני שתי חברות .. יצאת עם יותר מבן אדם אחד באותו הזמן? מממ החודש.. שיקרת? לפני שעה בערך.. נעצרת על ידי המשטרה? לפני חודשיים ( עבר הרבה זמן
) נרדמת בשיעור? אוקיי .. ברצינות מזה שיעור ??? השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה? [XXXDDDDDDD] אני לא הולך לענות על זה -.- פגשת סלבריטי? לא זוכר. עברת על החוק? היום
אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? אפעם. שנאת את עצמך? עכשיו. נשבר לך הלב? לפני כמה חודשים. שברת למישהו את הלב? לפני שבועיים רצית להרוג מישהו? עכשיו. נפלת מכסא? אתמול. הלכת מכות? אתמול. היית כלכך משועמ/מת שהכנת שאלון? עכשיו.. אבל דווקא לא משועמם.. - זה זה או זהזה טהטהטהטהטה. במבה או ביסלי? ביסלי ארומה או בורגראנץ'? ארומה בנצי או חזי? לא עונה
דרום או צפון? דרום רכבת או אוטובוס? רכבת עם נעליים או בלי נעליים? מזה משנה ?
העיקר בלי בגדים.. שי: עם תלתלים או בלי תלתלים? לא מכיר.. >< או >.<? פיצה או המבורגר? תלוי של מי.. בי"ס מז' עד י"ב או מז' עד ט' [ואז מי' עד י"ב]? לא זוכר.. פורום שייגעצ או פורום מוניקה? שייגעצ!!! למרות שלא יוצא לי להכנס הרבה.. התפרצות של חדשות לפורום בצורות מטורפות או שהפורום ישאר כמו שהוא? יותר כוסיות יותר טוב.. צריך שיהיו פה סופסוף כמה
קרית מוצקין (חיים/ביאליק) או קרית אונו? אונו.. עידני: עם מדים או בלי? מזה משנה אני יהיה הקצין שלו .. איפרת: עם ליוויתן מחמד או בלי?XD שו?!?!?!?!? מיכלי: עם ציצי או בלי? לא עונה על זה בכלל.. מיכלי יפה שלי
מלפפון או גזר? מלפלפון עגבניה או פלפל? עגבנייה או ? לישון או להיות ער? לישון לילה או יום? לילה דג [אהמ] או ליוויתן[אההמאההמ איפרת]? דג.. דני: עם שיער או בלי שיער? מה אכפת לי..

למעלה