Heroes

Gilliana

New member
../images/Emo32.gif Heroes

מכיוון שכמה וכמה מאיתנו צופים בסדרה ומכיוון שהשבוע הגיעה העונה הראשונה לסיומה, החלטתי לפתוח את הנושא לדיון. מה דעתכם על הסיום? חוויות, הערות והארות - כאן.

bezro

New member
אני ראשון ...יאייי

אז ככה ... אחת הסדרות הטובות כל פרק שווה לראות פעמיים או במקרא שלי חמשה פעמיים הסוף השאיר פתח לעונה הבא והרעיון של להראות את שתי הדקות של העונה השניה זה פשוט גאוני... חבל רק שהם סיפרו שיש מישהו יותר חזק מסיילר...וכמובן מאיים יותר ..... בקיצור אחת מהסדרות היותר מרתקות שיצא בשנים האחרונות ...

Gilliana

New member
גאוני לא הייתי אומרת (../images/Emo58.gif לצופי YES)

מאד מוצלח - בהחלט, אבל לא ממש רעיון מקורי. זה בהחלט לא קל לגרום לצופים לעניין בעונה הבאה ללא איזשהו Cliffhanger ואין ספק שטים קרינג עשה עבודה מעולה בעניין, אולם הרעיון לא ממש מקורי ועשו את זה קודם, לפניו.
לדעתי בכלל לא חבל שהזכירו שיש מישהו מאיים יותר - זהו בדיוק הפתח המתאים לעונה הבאה, לא סיפרו לנו יותר מדי עליו רק נתנו לנו להבין שהוא מאד מאיים ומפחיד.

טוב

צפיתי בכל העונה, לא מי יודע מה אהבתי את הסדרה והרעש שעשו סביבה היה בהחלט מעל מה שהגיע לה. סדרה חביבה בהחלט, נחמדה להעברת הזמן של השביתה לא מעבר, לא מגיעה לרמתה של נמלטים ובטח ובטח לא לתיקים. כמו שאת יודעת מבחינתי בנט הציל את הסדרה, הדמות הכי מרתקת ומענינת שם, דמות מושכת את הלב.

Gilliana

New member
אין מה להשוות לא לנמלטים ולא לתיקים

ולכן אי אפשר לקבוע טובה יותר טובה פחות כי פשוט אין שום קריטריון להשוואה - ז'אנר אחר, סגנון אחר, בקיצור - עולם אחר לגמרי...

aerynsun

New member
../images/Emo45.gif

וגם נמלטים עונה שניה היתה לדעתי משיכת מסטיק. אהבתי את ההתחלה אחר כך ממש סתמית. בנט הדמות המרתקת ביותר בהחלט.

איזו סתומה אני איך שכחתי

קוראים לו נוח... סוף סוף גיליתי את השם הפרטי. נוח בנט... איזה מלך האיש הזה.

FeLL67

New member
הוכרחתי ע'י המורה שלי לביו' לראות

ואני חיית לציין שזאת סדרה נהדרת
אני רק בהתחלה אמנם אבל נהנת מכל רגע

Ice Age

New member
גמני

אגיב אחרי שאסיים לראות. אני בפרק 20. כמה פרקים היו בסה"כ?

Ice Age

New member
ווהוו!

אומרים שייצאו עוד מעט כמה פרקים על הדמויות שלא פותחו בסדרה, כמו הבחורה שזוכרת הכל.

S m e l l y Cat

New member
איך אפשר לראות הירוז ולא לוסט

זה נשגב מבינתי! אגב מישהו ראה את הפרק האחרון של לוסט?. אאק שלמות

aerynsun

New member
יש לי אותו על המחשב

צריכה לראות. LOST הרבה יותר מעניינת אותי מגיבורים.

Gilliana

New member
בדיוק כמו שעינת אומרת

לגמרי בלי בעיה - אני לא מתחברת ל-LOST בגרוש...

למעלה