Heroes

aerynsun

New member
LOST _ OMFG איזה פרקי סיום!

לא אכתוב פה כלום מפעט ספוילרים. אבל... וואו. אני פשוט נהנית מהסידרה הזאת. עונה שלישית היתה תענוג. במיוחד דזמונט

aerynsun

New member
היא נדרסה ביום רביעי בבקר

טוב, אני אכתוב לך בפרטי...לא לכתוב הודעות לא קשורות....

S m e l l y Cat

New member
אוי../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo16.gif

החתולה שלי נדרסה לפני שנה בערך אבל למזלנו היא רק נפצעה.. והיא גם חרשת ומסתובבת המון בחוץ אז תמיד יש את הפחד הזה שהיא תדרס חס וחלילה:<< זכרונה לברכה..

Gilliana

New member
איזה יפיופה!!!

ובאיזה פוזה תפסת אותה!
וזה ממש מעניין, טרם נתקלתי בחתול חרש שהוא לא לבן עם עיניים כחולות, הגן של החרשות מופיע בד"כ אצל אלו. ונראה לי שכאן נעצור לפני שזה יהפוך לפורום וטרינריה.

aerynsun

New member
איזה מתוקונת

וכל הכבוד לכם שאתם מחזיקים אותה גם שהיא חרשת. ברת מזל

../images/Emo16.gif הו לא... צר לי עליה...

היא כזו יפה
אני בטח שהיה לכם כ"כ טוב ביחד. הלוואי והיה לי משהו לכתוב יותר מזה...

aerynsun

New member
ממות זה פאקין חרא

כי אי אפשר לשנות כלום בשיט. בכל אופן תודה בשם דיאנה, היא באמת היתה מתוקה ו...נסיכה כמו דיאנה. וגם נדרסה כמו דיאנה

1Shir

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo201.gif../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif../images/Emo201.gif

Ice Age

New member
הסיום

היה צפוי אבל לא רע בכלל. זו סדרה שמצד אחד יכולה להיות קיטשית שפשוט להקיא ממנה ("אמרתי לך פיטר, כל מה שמשנה בסוף זה האהבה..."), אבל מצד שני יש לה את ההברקות שלה. היה די ברור שניית'ן יצטרך לעשות משהו בכל העונה הזאת. הוא היה יותר פאסיבי מאמיר פיי גוטמן כל הזמן, אז לפחות בסוף יצא משהו ממנו. לא מבין למה קלייר לא ירתה בפיטר וזהו. הרי גם ככה הוא יחזור לחיים כשיוציאו לו את הכדור. נוח ? נוח בנט? מי בוחר את השמות שם לעזאזל? הפתיח לעונה הבאה בהחלט רעיון טוב. אני מקווה שזה מעיד על מחשבה מראש קדימה לגבי העלילה בעונה הבאה ובכלל. שלא יהיה סלט סטייל אבודים ו...תיקים.

למעלה