Heroes

Ice Age

New member
נאמנות

זה נחמד. אבל עם יד על הלב: נראה לך שבסוף עונה ראשונה הם חשבו על הסרטן השחור? ושבסוף עונה שלישית חשבו על זה שהכל יסתבך לקטע עם החיילי על?

ברור שלא

ואני חושבת שגם בסוף עונה 5 הם לא ממש חשבו על חיילי העל וכדומה. אז גם אם בסוף איכשהו התחבר להם הכל והפך לסיפור נחמד ויפה זה עדיין נראה כאילו הם חושבים רגע לפני על מה יעשו.

Gilliana

New member
מסכימה לגבי הקיטשיות

אם כי הסצינה הזו, למרות הקיטשיות שבה, היתה לדעתי מאד מרגשת. כבר אמרתי שזה הזכיר לי קצת את "ארמגדון"? לא זוכרת, אבל הנה - אני אומרת עכשיו (מקסימום אני חוזרת על עצמי). בעניין פיטר, כל העסק הזה עם ההתפוצצות עדיין לא מובן לי: מה מונע מהתלקחות גרעינית כזו לחזור על עצמה? אוקיי, אז הפעם ניית'ן הרחיק אותו באופן כזה שהוא לא יוכל לגרום שום נזק, אבל מה מונע מהתהליך הזה לחזור על עצמו ומי מבטיח שזה לא יקרה שוב?

Ice Age

New member
לדעתי

אין סיבה שניית'ן פטרלי ישרוד את הפיצוץ. הוא לא חסין מפגיעות כמו פיטר. ברור שאם ירצו ששניהם יחזרו אז זו לא תהיה בעיה: הוא זרק את פיטר איפשהו באנדרומדה, חזר לארץ בטיסה, ואז אחרי שפיטר התפוצץ (והחלים, נניח), הוא יחזיר אותו. אבל כרגע לכאורה שניהם מתים.

Gilliana

New member
פיטר בודאות לא מת

וזאת מכיוון שראינו בפרק העתיד שב-"סיבוב הקודם" הוא התפוצץ, ושרד. לגבי ניית'ן - מסכימה, אין שום סיבה שהוא ישרוד ולדעתי זה אפילו יקלקל את כל הפואנטה של העניין אם באופן ביזארי כלשהו הוא כן ישרוד בסופו של דבר. מה שאני שואלת הוא משהו אחר - אם פיטר התפוצץ פעם אחת, מה ימנע מכך מלקרות שוב (ושוב, ושוב...)?

Ice Age

New member
לגבי ה"סיבוב הקודם"

לא זכרתי שאמרו במפורש שזה הוא שהתפוצץ בפרק העתיד. את בטוחה בזה? אגב - מעניין איך נשארה לו צלקת בפרק ההוא. הוא אמור להתרפא, לא?
בכל מקרה, אם הוא תקוע על אנדרומדה אז איך הוא אמור לחזור בדיוק. נראה לי שכרגע התכוונו ששניהם מתים.

Gilliana

New member
בטוחה במאה אחוז

הרי כל הפואנטה של הפרק היתה ההוא היתה העובדה שזה היה פיטר שהתפוצץ, ולא סיילר, וזה נאמר מאד במפורש - יותר מפעם אחת. (בפעם הראשונה, פיטר אומר זאת לניקי ובפעם השניה, לקראת סוף הפרק, סיילר אומר שנמאס לו מכך שמאשימים אותו בפיצוץ בעוד שמי שאשם בו הוא פיטר). ולמה פיטר נמצא באנדרומדה? הוא נמצא בסה"כ בגובה מספיק באטמוספירה שבו הפיצוץ לא יפגע באף אחד - ואם הוא יכול to regenerate אחרי פיצוץ גרעיני, הוא בודאי ישרוד נפילה מגובה כזה, קטן עליו. לגבי הצלקת - צודק לגמרי! גם אני תוהה לגבי העניין הזה ומקווה שעדיין נקבל הסבר, מתישהו בהמשך.

למעלה