xXx Lilo xXx

New member
גשם ../images/Emo7.gif../images/Emo29.gif

יש לי פאקינג בייביסיטר בתשע ורבע, ואני לא מוצאת שום מטרייה ברגעים אלו... באלי לבכות. איך אני אלך בדיוק!?
איפה אבא והאוטו כשצריך אותם?!
שונאת תחורף. שונאת תגשם! שונאת כל מה שקשור בקור-שחודר-עד-לעצמות-ובלהירטב-עד-קיפאון!

../images/Emo201.gif

לא הפסיק אצלך כרגע? יש עכשיו הפסקת גשם של בערך רבע שעה
(בת"א,לפחות) חוץ מזה לא קורה שום דבר אם את מאחרת קצת. הם יבינו.

הזויה13

New member
כלכךךךךך!../images/Emo103.gif

אני שונאת חורף כמו החיים;;;;; !!! מזדהה איתך כל כך ילדה.

xXx Lilo xXx

New member
אומגד! מישהי שונאת תחורף? ../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif

אני אוהבתותך!!!!
XD

xXx Lilo xXx

New member
באמת למה ../images/Emo4.gif../images/Emo29.gif

לדעתי האביב והקיץ הם עונות נורמליות ^^

../images/Emo45.gif../images/Emo69.gif

הדבר היחיד שאני אוהבת, זה לבהות בו דרך החלון או להיות במיטה מתחת לפוך

xXx Lilo xXx

New member
ד"א...../images/Emo29.gif

אבא בא בדקה 91!!!!!!! אעאע ואז הוא הסיעה אותי
והייתי איזה שעה וקצת חעחעחע וקבלתי 30 ^^" [למרות שלא נהנתי כי תיכננתי לקרוא תספר שלי, אבל הילד התחיל לבכות לי שעד שאני באה כבר לשמור עליו הוא לא רוצה ללכת לישון.... אחותו נירדמה כבר והוא לא רצה לעזוב אותי O_ס ילד מוזר. בחיי. גם אמא שלהם אומרת שהם ממש אוהבים שאני באה לישמור עליהם O_ס שיהיה.] ואז הסבא והסבתא באו.... והסבא לקח אותי הביתה
איזה אנשים נחמדים. ~רגע של התלהבות~
סיימתי תספר!!!! אני ממליצה -גם לכאלו שלא אוהבים לקרוא ספרים - כמוני- לקרוא תספר תיכון אבלון / מג קאבורט. אני בתור מישהי שלא ממש קוראת ספרים ומתלהבת מהעניין - לא יכולתי להפסיק XD

xXx Lilo xXx

New member
חחחח לנסות להסביר כאילו?../images/Emo29.gif

הסברתי לשירי וזה היה עילגי ביותר. ננסה להסביר לך בכל מקרה. ~איכשהו כל הספר קשור למלך ארתור~ אלי עוברת מדינה.... היא פוגשת מישהו בפארק... היא רואה אותו בבצפר ואז מחפשת אותו במן קטלוג כזה שהם מקבלים ביום הראשון ללימודים עם הפרטים של כול מי שבתיכון. איכשהו אותו ילד [ילד אלוהים השם שלו זה וויל! [הכינוי שלו, ככה כולם קוראים לו]] מופיע בבית שלה, הוא חיפש אותה בקטלוג הזה, כי הוא חשב שהוא מכיר אותה מאז ומתמיד. בקיצור ולעיניין.... הוא גלגול של ארתור המלך, והמורה שלהם הוא אחד ממסדר הדוב... וההורים שלה הם פרופסורים והם חוקרים של ימי הביניים וכל זה. אבל אהבתי תספר כי הוא הצחיק אותי. ואלי [הדמות הראשית] פשוט צינית, וממש דומה לי [ככה אחותי אמרה לי XD] והיא הצחיקה אותי בגלל המשפטים שהיא מוציאה. והדמות של וויל הוא כזה אעאע
ילד-טוב-ירושליים
ואיכשהו סיפור חייהם הוא הסיפור של המלך ארתור כי וויל הוא גלגול -הזוי נכון? - של ארתור. נכון הסבר גרוע? *מעתיקה את התקציר של הספר* *ציטוטו מהספר* זיהיתי אותו מיד - לא רק מפני שהיה גבוה כל כך, ואין הרבה בנים גבוהים יותרממני, אבל מפני שהיו לו פנים ייחודיים כל כך. לא ממש נאים בעצם. אבל מושכים. ונחמדים. וחזקים למראה. "היי," אמר וחייך, לא רק עם השפתיים שלו אלא גם עם עינו הכחולות. היי זה הכול. היי. אבל זה היה היי שגרם ללב שלי להתהפך בחזי "מי הוא ויל וגנר, ואיך ייתכן שאלי, התלמידה החדשה בתיכון אבלון, מרגישה כאילו הכירה אותו במשך כל ימי חייה, אף על פי שרק עכשיו פגשה אותו? ומה הקשר של שניהם למלך ארתור האגדי? אגדה עתיקת יומין מתעוררת לחיים בספרה החדש של הסופרת האהובה מג קאבוט, על משולש אהבה, חרב מימי הביניים, ומזרן בריכה ממש ממש מהמם. ~כאן יש חפירה על מג' [הסופרת]~ אנלא מאמינה שהעתקתי לך את זה XD אבל היי! הלצה תקראו! [ואל תתחרפנו מזאתי שתירגמה אותו - כי זה לא שווה את זה - יש לה שגיאות כתיב והיא לא סגורה על ויל אם הוא "הוא" או "היא" היא כותבת הרבה "היא" במקום "הוא" מוזר הא? אבל זה לא רק זה. אבל אפשר לשרוד]. זה ספר חדש יצא השנה ^^
חפירה

חפירה אינדיד../images/Emo28.gif

עדיין לא הבנתי על מה הספר. אני צריכה לקחת אותו ממך מתישהו

../images/Emo6.gif ~נדחפת~

מצאתי בסטימצקי, והם מאייתים אותה כקאבוט. זאת אותה אחת שכתבה (וממשיכה לכתוב) את סדרת "יומני הנסיכה", לא?
מממ. לקחת מהספרייה או שקנית אותו?

קנתה../images/Emo28.gif

זאת אותה אחת. וזה באמת "קאבוט", פשוט לפעמים נכנסות לליאת אותיות לא-קשורות במילים.

איזה גשם היה אתמול!../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif../images/Emo28.gif

וגם היום לא חסר
כל כך אוהבת חורף. כל כך. ווווווווווווהו!!!!~

למעלה