חחחח לנסות להסביר כאילו?../images/Emo29.gif
הסברתי לשירי וזה היה עילגי ביותר. ננסה להסביר לך בכל מקרה. ~איכשהו כל הספר קשור למלך ארתור~ אלי עוברת מדינה.... היא פוגשת מישהו בפארק... היא רואה אותו בבצפר ואז מחפשת אותו במן קטלוג כזה שהם מקבלים ביום הראשון ללימודים עם הפרטים של כול מי שבתיכון. איכשהו אותו ילד [ילד אלוהים השם שלו זה וויל! [הכינוי שלו, ככה כולם קוראים לו]] מופיע בבית שלה, הוא חיפש אותה בקטלוג הזה, כי הוא חשב שהוא מכיר אותה מאז ומתמיד. בקיצור ולעיניין.... הוא גלגול של ארתור המלך, והמורה שלהם הוא אחד ממסדר הדוב... וההורים שלה הם פרופסורים והם חוקרים של ימי הביניים וכל זה. אבל אהבתי תספר כי הוא הצחיק אותי. ואלי [הדמות הראשית] פשוט צינית, וממש דומה לי [ככה אחותי אמרה לי XD] והיא הצחיקה אותי בגלל המשפטים שהיא מוציאה. והדמות של וויל הוא כזה אעאע
ילד-טוב-ירושליים
ואיכשהו סיפור חייהם הוא הסיפור של המלך ארתור כי וויל הוא גלגול -הזוי נכון? - של ארתור. נכון הסבר גרוע?
*מעתיקה את התקציר של הספר* *ציטוטו מהספר*
זיהיתי אותו מיד - לא רק מפני שהיה גבוה כל כך, ואין הרבה בנים גבוהים יותרממני, אבל מפני שהיו לו פנים ייחודיים כל כך. לא ממש נאים בעצם. אבל מושכים. ונחמדים. וחזקים למראה. "היי," אמר וחייך, לא רק עם השפתיים שלו אלא גם עם עינו הכחולות. היי זה הכול. היי. אבל זה היה היי שגרם ללב שלי להתהפך בחזי "מי הוא ויל וגנר, ואיך ייתכן שאלי, התלמידה החדשה בתיכון אבלון, מרגישה כאילו הכירה אותו במשך כל ימי חייה, אף על פי שרק עכשיו פגשה אותו? ומה הקשר של שניהם למלך ארתור האגדי? אגדה עתיקת יומין מתעוררת לחיים בספרה החדש של הסופרת האהובה מג קאבוט, על משולש אהבה, חרב מימי הביניים, ומזרן בריכה ממש ממש מהמם. ~כאן יש חפירה על מג' [הסופרת]~ אנלא מאמינה שהעתקתי לך את זה XD אבל היי! הלצה תקראו! [ואל תתחרפנו מזאתי שתירגמה אותו - כי זה לא שווה את זה - יש לה שגיאות כתיב והיא לא סגורה על ויל אם הוא "הוא" או "היא" היא כותבת הרבה "היא" במקום "הוא" מוזר הא? אבל זה לא רק זה. אבל אפשר לשרוד]. זה ספר חדש יצא השנה ^^
חפירה