WaitForTomorrow

New member
אולי...../images/Emo110.gif

אבל בסטודיו לא נראה לי... ואמא שלי בחייים לא תרשה, היא אוליי נותנת לי לעשות חור ליד החור הקיים... ~,~

May Music

New member
תתחדשי D:

ועכשיו אני מבין למה יש לך כ"כ הרבה הודעות, לכל מי שאומר לך להתחדש את מגיבה ומתחילה איתו שיחה XD פירסינג זה לא באמת כ"כ כואב, אנשים סתם מלחיציםP: לילה מעולה XD

shiraz cohen

New member
../images/Emo9.gif הממ הממ...

|סמיילימסמיקחמודשישליבמסן| XD אין לי כ"כ הרבה הודעות.

mcfly danna

New member
תחדשי!

אני מתה לעשות אבל אני אמות הרבה לפני זה... ההורים שלי חולים במחלת ה"מחלת-פולניות-שיכולה-להרוג" מחלה נוראית...

mcfly danna

New member
תודה...

אולי כשאני אהייה בת 80 והעור שלי יהיה רקוב, אז אני אעשה... זה יעלם עם הקמטים XDD

תתחדשי :] ../images/Emo24.gif

טפלי בזה טוב
אני גם רציתי ממזמן אבל עבר לי החשק כי אמרו שזה ממש כואב ועושה נזק או משו כזה

תתחדשי../images/Emo28.gif

שיאללה, כמה הודעות של "תתחדשי"! ואני מהזה חושבת שמאי צודק
[בנוגע לקטע של כמות ההודעות וזה
] אבל תתחדשי, שוב.

../images/Emo220.gif

"גשם בחוץ, וזהו חורף עצוב בשבילי..." חח.. זה מזכיר לי את טיול ספח 2007(אני בנוע"ל) "שמש בחוץ,וחולצת התנועה כבר איתי! כובע גדול על הפרצוף והבקבוק כבר בתיק, בחורים בחורות,בלגנים שטויות, איזה כיף פה בים!מי רוצה הביתה בכלל?! הייתי רוצה שטיפקס יופיעו אבל שייגעצ,נצחו! ואולי,בהופעה יהיה יותר טוב-לירון אומרת בהופעה יהיה יותר טוב!-היא חוזרת ואם אתה מעדיף את טיפקס על שייגעצ, אתה לא בקבוצה שלי ואולי,בהופעה יהיה יותר טוב!-לירון אומרת בהופעה יהיה יותר טוב!-היא חוזרת טיול פסח 2007 זה כובש אותי, פומפה בחולייה שלי!!" וואוו,נוסטלגיה..

אוה, יופי, זה קפץ../images/Emo9.gif../images/Emo28.gif

תהיתי אם לשרשר לתפוז פורומים או לאוף, ובסוף אמרתי, נו, נשרשר לאוף

xXx Lilo xXx

New member
אצלי כל הבית הרגיש. ../images/Emo29.gif

ומרוב חוסר שינה של הזמן האחרון נירדמתי כ"כ טוב שלא הרגשתי שהריצפה זזה. יותר נכון, התמונה שהייתה בסלון נפלה, ואפילו זה לא העיר אותי!!!!!

נפלה אצלך תמונה?../images/Emo12.gif../images/Emo28.gif

וואו. דיברתי עם קוסטה על זה (כי זה היה באיזור רמלה-לוד, המוקד של הרעידה) והוא אמר שהוא הרגיש את זה ממש. קריפי.

למעלה