shiraz cohen

New member
../images/Emo45.gif חורףחורףחורף! ../images/Emo99.gif

גשםםםםם גשםםםםם בוא!
וואי,יש הרבה שירים על גשם.

shiraz cohen

New member
סתם כי עוד לא התלהבתי מעצמי כאן... ../images/Emo3.gif

עשיתי הליקס! חעחע. וזה יפה.
ולא כואב בכלל.
סתם אנשים הלחיצו אותי! "זה בסחוס,וזה יותר כואב בלהבלהבלה." אוי,שתקו.
וירד מלאאא גשם היום,וזה מזה עשה לי מצב רוח! XD לא אכפת לי אפילו שיש לי מבחן היום.[כי אחרי 12 כבר,דהה.
] ואני שונאת את החומר המשעמם הזה.
וזהו.
הלכתי לישון.

../images/Emo194.gif../images/Emo24.gif תתחדשי!

אני מתה לעשות, אבל אני מפחדת משני דברים.. הכאב וכל זה.. ומאמא שלי >< חחח אבל נראה לי בקרוב מאוד אני יעשה... עושים עם מחט נכון?

shiraz cohen

New member
תלוי...

אבל תעשי עם מחט כי עם אקדח זה איכ. בכל מקרה,אם את הולכת לפירסר מקצועי וזה,הוא יעשה לך עם מחט. אל תעשי סתם בקניון או משו. XD חח דווקא אמא הסכימה,אבא לא.
תעשי,זה מהמם.
זה סתם מלחיץ בהתחלה. תודה.

אלוש 4

New member
תתחדשי ../images/Emo9.gif

גם אני רוצה לעשות אבל גם אותי אנשים מפחידים ואומרים לי שזה מסוכן (אולי אני יעשה בחנוכה...)

shiraz cohen

New member
תודה. ../images/Emo9.gif

זה לא מסוכן כל עוד את עושה את זה במקום מקצועי. ואם יש לך רגישות למשו תגידי לפירסר והוא כבר יגיד לך מה לעשות....

אלוש 4

New member
אההה אני יגיד לו (לפירסיר) כי אני דיי רגישה

בכל אופן תודה גם לך

HagarStar

New member
תתחדשי../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לי זה כאב רצח אבל יש אנשים שלא כואב להם בכלל חח זה תלוי במלא דברים [ויש מצב שאני עושה עוד אחד ליד הקיים עוד 3 חודשים, אם אנלא עושה קעקוע]

shiraz cohen

New member
תודה. ../images/Emo3.gif

למה לך לעשות עוד אחד ליד מה שיש לך?
קעקוע?
אבלאבל אמרת שזה ממש כאב לך,איך תעמדי בקעקוע? XD

HagarStar

New member
חח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני רוצה קעקוע וההורים מרשים בפברואר ישלי יומולדת 15 אז ביקשתי ליומולדת ואני יודעת הרבה זמן מה אני רוצה והכל [אינלי כוח לזיוני שכל 'אל תעשי'] ואם המקעקע לא יסכים לעשות לי כי אני עוד לא בת 16 אני עושה עוד הליקס ליד הקיים, למה? כי זה יפה [אני רוצה יותר טראגוס אבל אמא בטח לא תרשה] לכל אחד זה אחרת זה תלוי אם עשית עם מחט או עם אקדח, איפה עשית, זה תלוי בסיבולת כאב שלך זה תלוי בהכל בערך

למעלה