שבוע טוב ומלא בסופגניות עם ריבת חלב אגב, מה עם הפרה המוכה שלכם?
H HagarStar New member 2/12/07 #1 ../images/Emo32.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif שבוע טוב ומלא בסופגניות עם ריבת חלב אגב, מה עם הפרה המוכה שלכם?
../images/Emo32.gif../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif שבוע טוב ומלא בסופגניות עם ריבת חלב אגב, מה עם הפרה המוכה שלכם?
F FallOutGirl New member 2/12/07 #4 ../images/Emo80.gifזה לא מחר? ../images/Emo12.gif או שכן היום.. הממממ.. הו כן! כי ב3.10 נסעתי לצפון זאת אומרת שהפורום ב2.10 אומשהו בסגנון.
../images/Emo80.gifזה לא מחר? ../images/Emo12.gif או שכן היום.. הממממ.. הו כן! כי ב3.10 נסעתי לצפון זאת אומרת שהפורום ב2.10 אומשהו בסגנון.
B BeautifulGarbage New member 3/12/07 #12 הו, אני הייתי מהמרת ששירז. או שאת. לא יודעת, בכל שרשור פה יש לכן לפחות 32423 הודעות. XD
S shiraz cohen New member 3/12/07 #20 דווקא אני חושבת שאת. ../images/Emo69.gif למרות שגם ברי הציפה. ברי כאילו הייתה בהתערבות... אבל היא לא. XDDDDD כיכי את כתבת הרבה יותר ממני לפני שהתערבנו. >< נו,שחר,סטטיסטיקות! @#$%@Q@$@%
דווקא אני חושבת שאת. ../images/Emo69.gif למרות שגם ברי הציפה. ברי כאילו הייתה בהתערבות... אבל היא לא. XDDDDD כיכי את כתבת הרבה יותר ממני לפני שהתערבנו. >< נו,שחר,סטטיסטיקות! @#$%@Q@$@%
B BeautifulGarbage New member 3/12/07 #24 מה? ../images/Emo12.gif חחח כנראה שהצפתי, אבל אני לא חושבת שאני מקום ראשון, ברצינות XD
S shiraz cohen New member 3/12/07 #29 מזה קשור? XDDD אין גם שרשור שאין בו את הניק שלך. תחפשי,נראה אם תמצאי. ^^
B BeautifulGarbage New member 3/12/07 #37 אבל זה בלתי אפשרי. שמעי מה, אחרי ששחר תשים את הסטטיסטיקות אני אכתוב את ההימור שלי, אוקיי?