וואו, מאיפה להתחיל.
I I Dont Give A Dam New member 5/12/07 #81 ../images/Emo15.gifXDDDDDDDDD בר באמאשלך תעשי שאני אקבל הרבה מאוד כסףD:
ה הזויה13 New member 5/12/07 #87 XD../images/Emo103.gif את תקבלייייייייייי מלאןןןןןן כסףףףף מהדודיםםםם לחנוכההההDD:
F FullyAlive New member 5/12/07 #85 ../images/Emo29.gifהוו. תעשי שלמור לא יהיה משעמם במודיעין ושיהיו שם אנשים נחמדים ושאני לא אתגעגע לחברותיי [אוף מור חושש. פריקינג קנינו את הקוטג' OOOO:]
../images/Emo29.gifהוו. תעשי שלמור לא יהיה משעמם במודיעין ושיהיו שם אנשים נחמדים ושאני לא אתגעגע לחברותיי [אוף מור חושש. פריקינג קנינו את הקוטג' OOOO:]
ה הזויה13 New member 5/12/07 #88 ../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif למור לא יהיה משעמם במודיעין! ויהיו שם מלאן אנשים נחמדיזים! ואת לא תתגעגעי לחברותייך! [מור לא לחשוש ] [אבל מור טחונה. בוהו עלייך. ]
../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif למור לא יהיה משעמם במודיעין! ויהיו שם מלאן אנשים נחמדיזים! ואת לא תתגעגעי לחברותייך! [מור לא לחשוש ] [אבל מור טחונה. בוהו עלייך. ]
F FullyAlive New member 5/12/07 #92 ../images/Emo29.gifיאיאי. טנקס../images/Emo24.gif באחריותך שזה יתגשם חחחחחחח הלוואי עליי להיות טחונה ;; לוקחים משכנתא וזה -.- ואז אבא לחוץ כמו טמפון XDDDD. אה כן, תעשי שאבא יפסיק להיות לחוץ כמו טמפון D:
../images/Emo29.gifיאיאי. טנקס../images/Emo24.gif באחריותך שזה יתגשם חחחחחחח הלוואי עליי להיות טחונה ;; לוקחים משכנתא וזה -.- ואז אבא לחוץ כמו טמפון XDDDD. אה כן, תעשי שאבא יפסיק להיות לחוץ כמו טמפון D:
W WalkingOnWater New member 5/12/07 #97 חחחח...../images/Emo110.gif תעשי שאני אקבל המון כסף מהעבודה החדשה שלי [אני מוצאיה כלב חמוווד אחד...] ואני לא אהרוג את מילקי [הכלב] ושלא יפטרו אותי!
חחחח...../images/Emo110.gif תעשי שאני אקבל המון כסף מהעבודה החדשה שלי [אני מוצאיה כלב חמוווד אחד...] ואני לא אהרוג את מילקי [הכלב] ושלא יפטרו אותי!
ה הזויה13 New member 5/12/07 #99 את תקבלי הרבה כסף מהעבודה החדשה שלך,../images/Emo103.gif ואת לא תהרגי את מילקי, ולא יפטרו אותך
I idanias New member 3/12/07 #27 שרוטים ושרוטות../images/Emo3.gif הפורום החדש-http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1921
שרוטים ושרוטות../images/Emo3.gif הפורום החדש-http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1921
S shiraz cohen New member 3/12/07 #30 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif איזה פורום מיותר,בחיי. XDDDD
ה הזויה13 New member 3/12/07 #33 XDDDDDDD../images/Emo103.gif מה הפורום הבא? מטומטמים ומטומטמות?XDDD מיותר.
F FullyAlive New member 5/12/07 #86 ../images/Emo29.gifלול!~ למה נראה לי אני המועמדת המובילה למנהלת?!