קשקשניות../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

אני חוזרת, או ברי או שירז. [אני מקום שלישי, סביר להניח.]

mcfly danna

New member
../images/Emo207.gif יש אני הנצל"ש הראשון...

רק רציתי להגיד לכם שאתם אחלה, כל אחד מכם... וכולכם גרמתם לי להרגיש הרבה יותר טוב..... אבל עכשיו אני די מדוכאת, ומשום מה נוצר לי הרושם שאני אדם דכאוני {XDDאני דכאונית בהכחשה} אז בקיצור ההורים שלי כ"כ מעצבנים, פעם אחת קיבלתי ציון "גרוע" עלק, במתמטיקה {75} והם במקום לעודד אותי שפעם הבאה תהייה יותר טובה, הם כזה אומרים לה "למה לא קיבלת יותר? היית צריכה ללמוד יותר טוב" וזה כ"כ מעצבן והם מפעילים עליי לחץ מטורף כזה, ואני פשוט לא יכולה יותר........ חיבוק מישהו?

shiraz cohen

New member
../images/Emo24.gif

גם ההורים שלי ככה... פעם אחת הבאתי להם 89 באנגלית [הקבצה א'!
] ואמא שלי כזה "למה רק 89?! את יכולה יותר! בלהבלהבלה!" ארג. שונאת את ההרגשה הזאת... בגלל זה בפעמים הבאות לא קיבלתי פחות מ-95.
זה יעבור.
חוץ מזה,אם את חושבת שעשית את כל מה שאת יכולה... אין לך על מה להיות בבאסה.

../images/Emo24.gif../images/Emo28.gif

אל תילחצי מההורים שלך, רובם כאלה. אל תשתדלי להוציא ציונים גבוהים בגללם. תעשי את זה בשביל עצמך. [ו-75 זה לא גרוע. אולי לא הכי מוצלח, אבל לא גרוע.]

יקירה, קודם כל - ../images/Emo24.gif

75 זה לא רע. ואל תתני למה שהם אומרים להשפיע עלייך ככה. תדברי איתם, נסי להגיד להם עד כמה זה מדכא.

mcfly danna

New member
דיברתי איתם

וזה רק החמיר את המצב, הם כ"כ פרפקטיוניסטים, זה פשוט מטורף!!!, זה או 100 או 0, אין בניים... וכל שיחה איתם רק גורמת לי להתחרט על זה שדיברתי איתם...

../images/Emo24.gif

תאמת ש75 זה לא ציון גרוע בכלל.. לי פשוט נמאס מההורים שלי שכל ציון שאני אומרת להם שהוא מתחת ל-85 הם אומרים שאני יכולה יותר טוב וכל השטויות שלהם.. ואז אני נכנסת לקצת דיכאון בגלל הציון- שזה לא קורה הרבה בכלל.. אז החלטתי שאני לא שמה עליהם ולא אומרת להם על שום ציון.. רק על הטובים
.. כי זה ממש פוגע בי ואני שונאת להיכנס לדיכאון.. ואם אני מקבלת ציון נמוך אז אני יודעת שאני צריכה יותר להשקיע ואני בעצם מעודדת את עצמי..

../images/Emo15.gif../images/Emo24.gif.

75 זה בכלל לא גרוע O: ולא נורא, הורים.. לכי תביני. את צריכה להשקיע בשביל עצמך, לא בשבילם.

../images/Emo41.gifבר המברכת בע"מ!../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif

[בר=הזויה13, למתקשים
] רק החודש! כל מה שתבקשו (והיא תברך עליו, כמובן) יתגשם! בחיי. זה קרה כבר פעמיים. [בקרוב, 3. נכון בר?
]

למעלה