HagarStar

New member
DUDEEEE../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

האלבום החדש של פאניק כזה טוב
ואני עדיין טוענת שיש בהם משהו שמזכיר את הביטלס, שזה מחמאה פאקינ גדולה וריאן שרררררר 3333333> שחר הם באמת הקשיבו לנו XD

../images/Emo12.gif ריאן שר? ../images/Emo99.gif ../images/Emo141.gif

מגניב. הוא היה כ"כ חמוד בקליפ של NITA
. אהמ קנית אותו?

HagarStar

New member
לא חח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

כאילו.. ריאן כן שר D::::: הוא כ"כ חמוד נקודה חח ולא, לא קניתי כי האלבום יוצא רק ב25 לחודש, רציתי קודם להוריד לוודא שאני אוהבת אותו כדי שאנלא אקנה סתם אבל הוא בהחלט שווה את מיטב כספי :)

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאני רוצה מסנ עם תקיית שיתוףףףףף!!!$#!%

מסנ טלפון זה קקי ~,~ במקרים כאלה חח מה הקשיבו לנו?? אני לא זוכרת את זה חחחחחחחחחחחח סניליות ><"

HagarStar

New member
מה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

את לא זוכרת שלפני איזה מאתיים שנה בערך הייתה לנו רשימת ציפיות לא רשמית מהאלבום החדש ונורא קיווינו שריאן ישיר באלבום החדש? או שרק אני קיוויתי בעצם.. D:

May Music

New member
האמת היא שהרבה יותר אהבתי תאלבום הקודם\:

חסר פה הביט והייחוד וכלמיני כאלה, לטעמי. אבל ישסיכוי שאני פשוט לא רגיל לזה ואחרי כמה פעמים שאני אשמע תאלבום אני אוהב אותו יותרP:

xXx Lilo xXx

New member
SMSים זה דבר מלחיץ.../images/Emo29.gif

אני לא צוחקת. היום בדרך לאנשהו בחום האימים הזה, קבלתי SMS מפחיד ברמות. "היי, מה קורה? תקשיבי אני צריך לדבר איתך" כשראיתי תהודעה הזאת חשבתי שזה ששלח לי את זה הולך "לזרוק אותי" ואנחנו אפילו פאקינג לא ביחד! או שום כוונה ללהיות יחד. או משהו כזה. בקיצור. אחרי כמה זמן דיברתי עם חברה שלי וראיתי גם שהוא שלח לי עוד הודעה. יפריע לך אם אני אצלצל? אחרי זה כבר איבדתי תאשתונות שלי. משהו מוזר עבר לי במוח. כאילו כשאמרו לי "אנחנו צריכים לדבר" או "אני צריך לדבר איתך" זה נגמר בלא טוב, אבל ממש לא טוב. בקיצור, שחזרתי הביתה, אחרי שחברה שלי הרגיע אותי בטלפון שאין לי ממה לפחד כי לזרוק אותי הוא לא יכול, ואם לא קרה כלום אתמול שדיברנו משהו כמו 4 שעות בטלפון, למה שזה יהיה רע??!!?!? אז כשחזרתי הביתה התחברתי והוא שלח לי הודעה והוא כזה חיפשתי אותך. נעלמת לי כל היום בקיצור, מסתבר שהוא בא לראשון, ובא לו שניפגש והכול. וכול זה היה כי הוא רצה שנפגש?! כאילו מי לעזאזל שולח SMS "היי, מה קורה? תקשיבי אני צריך לדבר איתך". ישלי לב חלש.
אבל היי! אנחנו כניראה ניפגש. וזה יהיה מגניב.
אווו רביעי אני ברמלה. חמישי אני בת"א.
חפרתי

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאפשר לבוא איתך לרמלה??

חחחחחחחח סתםסתם. יש לו מבחן גדול בחמישי ובשישי הוא יושב על התחת הסקסי שלו ללמוד ~,~ אם במקרה יצא לך לראות אותו אומשהו איכשהו או נגיד את החברה/ידיד שלך שמכירים אותו אז מסרי ד"ש ממני לדניאל XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהם לומדים תמיד עד איזה 3..

אז תבואי לשם לביתספר מהצהריים ואז תשאלי את החברה שלך מי זה דניאל שמכיר אותי ותראי כבר הוא שווה
האאא ואז את יכולה למסור לו ד"ש. או שמקסימום תגידי לחברה שלך שתגיד לך מי זה איכשהו בערב שתיהי שם.

xXx Lilo xXx

New member
חחחח ~מתארת את זה~../images/Emo29.gif

אני: היי תגידו מי זה דניאל? חברה שלי: ההוא *מצביעה עליו* אני: ~מתקדמת אליו~ אתה דניאל? אם לא -פדיחות. אם כן - אז "יש לך דש משחר שאינלי שמץ מה הש"מ שלה אבל היא המנהלת של פראמור ועוד טריליון פורומים" הוא: בורח כאילו אני איזו מטורפת.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifחחחחחחחחחחחחחח

לאלא. הוא לא יברח XD הוא חמוד כזה.. בערך. נוו.. הוא בטח יגיד כזה "האא מגניב. תודה. תמסרי לה בחזרה.איך היא?? מנהלת טובה? עושים לה בעיות?" משהו כזה ><" אבל הוא גם מטומטם ואין לי כוח אליו. הבנאדם לא סגור על עצמו!! שבוע אחד הוא מתקשר 3 פעמים ביום לשאול מה שלומי ושבוע אחרי זה הוא אפילו לא שולח סמס אחד!! ובכלל הוא התחיל עם חברה שלי ביומולדת שלי
ואז אמר לי שהוא לא התחיל איתה.. הוסיף אותה למסנ איכשהו ואמר לה שהוא כן התחיל איתה
אז על הזין שלי! מה אני צריכה אותו?!

למעלה