HagarStar

New member
זה המספר של הקומונה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

אני עדיין מסרבת להאמין שיש פורום שהוא לא שלך/מיכ הו, אני מתגעגעת לימי הקומונה שבה ירדנו על ילדות טיפשות שרצו את ברנדון/ריאן והעפנו אותן משם והעלינו לשם אילני יוחסין XDDD

Johnni456

New member
להלהלה החיים יפים../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

כןכן כמו שאתם שומעים
היום הייתי בסנטר והיה ממש טוב ופגשתי המוווווווווווווווווון אנשים שאני מכירה XD זה היה אחד ההזויים... פגשתי 5 ילדים מהבצפר שלי, עוד 2 בנות מהמושב ועוד איזה 2 כאלה
ו..ו..ו.. קניתי את הדיסק של שייגעצ D: והוא ממש ממש טוב D: וקניתי סיכת ביטחון של פארמור
והיה כ"כ טוב באלי עוד פעם למרות שהרגליים שלי ממש ממש כואבות והיה חם כמו אנ'לאדעת מה .. וזה היה פורים אחד הטובים ואני בהיי כי שתיתי ביום שישי בריזר XDD כנראה שזה משפיע רק עכשיו למרות ששתי רק חצי בקבוק כי אמא שלי התעצבנה שאני שותה יותר מידי בריזר וזה כולה פעם שניה ופקה פקה פקה והאבטיח יותר טעים מהאננס
וטוב לי
שבוע טוב אנשים

נסטי XD

New member
../images/Emo45.gif שהאבטיח יותר טעים..

XDD , מנסיון..[אני ק' - אני רוצה שיקראו לי קשת, אבל קוראים לי דנה..ואני מכורה לבריזרי אבטיח ולמיץ ענבים..אני כבר~בודקת בשעון~ 3 דקות נקייה..עד שיבוא לי עוד..XD]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאבל בריזר זה עם גזיםםםם!

טעמתי כבר מתישהו עם חברות את האבטיח ואת האננס.. האבטיח היה הרבה יותר טעים אבל עדיין הגזים הציקו לי :X לא יודעת למה מיצים עם גזים מעצבנים אותי.. כמו הXL שקניתי איזה 48 פחיות ליומולדת ונתקעתי עכשיו עם 15 שנשארו והגזים מציקים לי אז אני לא שותה!

A t a s h i

New member
האבטיח יותר טעים מהאננס, אבל הלימון הכי. ../images/Emo3.gif

בריזר זה גאוני. 3> כמעט כמו פיג'לינג סאוור.

Johnni456

New member
לא טעמתי את הלימון../images/Emo187.gif

אבל אני אטעם בהזדמנות |חיוךזדוני|

נסטי XD

New member
לא טעמת? מה חבל...

או כמו שהמורה לערבית ה^%&^&@ שלי אומרת "יא חסרה עליכ, אני טיפשה שמלטפת חלזונות בלילה.." [כן,ככה היא אומרת
]

נסטי XD

New member
כולנו חושבים ככה..

הצטרפי עכשיו לאגודת " נפגעי הטמטום של המורה זהבה.." להצטרפות חייגי עכשיו 1-500-זהבה-היא-מטומטמת-ובא-לי-לדקור-אותה ותזכי בחלזון חינם! XD

Johnni456

New member
יאי חילזון בחינם!|../images/Emo60.gif../images/Emo187.gif

רק בשביל זה אני אצטרףXD

נסטי XD

New member
חחחח אולי אפילו תזכי ב...

עוגה! XD ~לא מצחיק..~ [יעני ברלה ברלה צא החוצה..משו עם עוגה..]

נסטי XD

New member
אממ..עוגת חלזונות..

הציפוי יהיה מהריר...XD הרגע הגעלתי את עצמי ברמות גבוהות במיוחד..

Johnni456

New member
אנ'לא אוהבת עוגת חלזונות../images/Emo4.gif../images/Emo187.gif

אפשר שוקולד?

נסטי XD

New member
אוקי...

קיבלת.. חלזונות עכשיו בדרך להביא לך את זה..XD מה יש לי מחלזונות!?!!?

Johnni456

New member
תודה../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

אולי.. את אוהבת חלזונות (אני אישית מעדיפה שבלולים XD) אבל מתכחשת לזה?

למעלה