"אולי, אולי לא, נחכה ונראה.." אני בכלל בקטע של ברלה..
H HagarStar New member 24/3/08 #25 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif נפל לי הפלאפון לאסלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif נפל לי הפלאפון לאסלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
H HagarStar New member 24/3/08 #31 כע חחח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif זה קרה עם אבא.. "אבא סיפור מצחיק, נפל לי הפלאפון לשירותים! חחחחחחחחחחחח" והוא סתם בהה בי במבט של 'יופי חכמה' מאמא ציפיתי צעקות אבל היא סתם אמרה לי לפרק אותו ולשים את כל החלקים שיתייבשו
כע חחח../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif זה קרה עם אבא.. "אבא סיפור מצחיק, נפל לי הפלאפון לשירותים! חחחחחחחחחחחח" והוא סתם בהה בי במבט של 'יופי חכמה' מאמא ציפיתי צעקות אבל היא סתם אמרה לי לפרק אותו ולשים את כל החלקים שיתייבשו
H HagarStar New member 24/3/08 #36 לא XD../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif צריך ללכת מחר לאורנג' |:
H HagarStar New member 25/3/08 #53 כע../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif מסתבר שהיה משתלם, אי אפשר לתקן אותו וישלי פלא חדש D:::::::: סוני אריקסון K530I משהו בן שרמוטה
כע../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif מסתבר שהיה משתלם, אי אפשר לתקן אותו וישלי פלא חדש D:::::::: סוני אריקסון K530I משהו בן שרמוטה
ש שיקי פריקי New member 24/3/08 #29 סתם כי זה מגניב ><../images/Emo28.gif http://www.livevideo.com/video/CDBAA20AD5E1487381CEDDF77EF8F790/classical-barbie-girl.aspx וכי זה נוסטלגי בעליל
סתם כי זה מגניב ><../images/Emo28.gif http://www.livevideo.com/video/CDBAA20AD5E1487381CEDDF77EF8F790/classical-barbie-girl.aspx וכי זה נוסטלגי בעליל
A a k c New member 24/3/08 #32 ../images/Emo109.gifחעחעחע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היום נתתי הרצאה בשיעור אנגלית על.... Paramore . המורה שלנו בחנה אותנו על דיבור, אז כל אחד היה צריך לבחור נושא ולהרצות עליו בכיתה אז בחרתי את פארמור . רק רציתי לשתף><
../images/Emo109.gifחעחעחע../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif היום נתתי הרצאה בשיעור אנגלית על.... Paramore . המורה שלנו בחנה אותנו על דיבור, אז כל אחד היה צריך לבחור נושא ולהרצות עליו בכיתה אז בחרתי את פארמור . רק רציתי לשתף><
A A t a s h i New member 24/3/08 #34 ../images/Emo6.gif עשיתי את זה פעם עם אוונסנס. ../images/Emo3.gif
H HagarStar New member 24/3/08 #37 גם אני עשיתי את זה פעם../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif רק עם פאניק [סתם כי אני יודעת עליהם הרבה וזה היה הכי קל לכתוב חיבור של 20 משפטים וזהו], ואף אחד לא באמת הבין מה אמרתי D:
גם אני עשיתי את זה פעם../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif רק עם פאניק [סתם כי אני יודעת עליהם הרבה וזה היה הכי קל לכתוב חיבור של 20 משפטים וזהו], ואף אחד לא באמת הבין מה אמרתי D:
נ נסטי XD New member 25/3/08 #43 על מי עשית??? שנמע מוכר..XD אני בכלל עשיתי על הבית-ספר, כי זה מה שהמורה ה&*^#%#% שלי בחרה, לכולם היא נתנה לבחור ורק לי היא תקעה את הביצפר ה&%$^&#&$%^$
על מי עשית??? שנמע מוכר..XD אני בכלל עשיתי על הבית-ספר, כי זה מה שהמורה ה&*^#%#% שלי בחרה, לכולם היא נתנה לבחור ורק לי היא תקעה את הביצפר ה&%$^&#&$%^$
נ נסטי XD New member 25/3/08 #42 עליתי על מסקנה מרעישת אוזניים!!! מיקי מאוס הוא כמו דורה!!!!!! הוא מדבר אל הילדים והילדים עונים לו!!!! אוי, עולמי חרב כעת..XD
עליתי על מסקנה מרעישת אוזניים!!! מיקי מאוס הוא כמו דורה!!!!!! הוא מדבר אל הילדים והילדים עונים לו!!!! אוי, עולמי חרב כעת..XD
M May Music New member 25/3/08 #44 אוי את ממש מסכנונה XD חח סתם, אבל דורה היא כמומו מיקי מאוס ולא ההיפך ולכן מסקנתך מוטעת