Emergency Exit

New member
אנשיםםםםםםם!../images/Emo41.gif

ביד חזקה ובזרוע נטויה (סתם אני בטח אמות על היום הראשון) אנוכי עוזבת אתכם ל-4 ימים בירושלים\בית שמש.. למען טיול מהצופים. למי שמעניין אותו - (אפאחד?) הטיול נערך בבית שמש אנחנו מתחלקים לזוגות ומפורקים לאחוות שבכל אחווה יש שני חניכים מכל שבט בהנהגת שרון דרום (משמע אזור השרון בלבד יוצאים..) lol. קיצר.. אני מפחדת. ויהיה חמסין ושרב וכלזה ואנחנו סוחבים תיקים של 9 קילו על הגב כללללל היום. עם 4 וחצי ליטר מים. ו... סיימתי לחפור. תאחלו לי בהצלחה? ביוושששש אתגעגע.
(אה ואני חולה על התמונה של היילי עם השיער.XD )

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאתגר.

לא הייתי בטיול אתגר שלנו.. כאילו הממ.. עזבתי כבר לפני. תהני מותק D:
זה אומר שגם בחופש הזה אני לא רואה אותך!!$@

נסטי XD

New member
תהני

אל תשכחי לשים קרם הגנה [כמוני..XD ואח"כ תהיי אדומה רצח ותשימי משחות על כל הגוף ושלא תזוזי יומיים..]

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאף אחד לא בדיוק העלה את הרעיון פה עדיין.

...... לא יודעת למה. אבל מכל החופש אני בת"א רק מחר. אז.. מי שבת"א מחר שישרשר לכאן
ופשוט בואו להמממממממ... טאוור רקורדס ב13:00.

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo29.gif

ההורים שלי הבטיחו שיתנו לי. השאלה אם הם באמת יתנו ^^" ניראה כבר.

xXx Lilo xXx

New member
ממש. אבל ממש משעמם לי.../images/Emo29.gif

התחזית שלי לשבוע הקרוב
אמאבא "ישלך מתכונת במחשבים לא? תלמדי!" אני <לא רוצה> אמאבא "ומה עם שיעורים?" אני <אנדי האידיוט לא הכניס תדפים> אמאבא "למה את לא יוצאת?" אני <אינלי כוח> אמאבא "אז תזמיני תבנות אלייך, תראו סרט, תעשו משהו" אני < ~השתיקה היפה~ > גאד צאו לי מהוריד...
היום נסטי חוזרת הביתה!
ואורצ'ה בטיול. ומחר ליאור בטיול.
וידיד שלי בחו"ל.
שונאת חופשיםםםםםםםםםםםםםםםםםם ש-ו-נ-א-ת!!!!!!!11111אחדאחד

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifהידיד בחו"ל זה במקרה ידיד ברמלה??

חחחחחחחחח סתם XD אולי זה אחד מהכיתה של דניאל שאני מכירה מרמלה.. נו. הוא באיזה משלחת בארה"ב ~,~ ביצ'.

xXx Lilo xXx

New member
חחחח כן הוא מרמלה אבל לא במשלחת../images/Emo29.gif

הוא בחו"ל עם ההורים וזה.
אל תקראי לו ביצ' יא ביצ'
חחח סתםסתם. 2 חברות של חברה שלי שהיא עם דניאל בכיתה (ניראה לי גם 2 הבנות האלו) אז נסעו למשלחת
בוהו. באלי חו"ל.

HagarStar

New member
אההההה פגשנו את משה מהישרדות!../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

חחחח אחד הימים היותר טוביםםם
ישנתי אולי 3 שעות בלילה, והיה לי הנגאובר בקטנה וקצת עיצבנו אותי אבל בקטנה למי אכפת D: וקניתי את פריטי. אוד. של פאניק D:::::::::: בדיסק סנטר עלה רק 60! או 70 לאדעת אבל היה זול D: מומלץ בהחלט ^^ תתעלמו מזה שיצאתי כונפה O_O

נסטי XD

New member
ראיתי אותו בתוכנית בוקר..

אני ראיתי את הצל בסינימה ~וואו עכשיו אתם מקנאים בי~ וגם ראיתי את נעם בים..|סמיילי גבות| האמת שגם ראיתי פעם את קובי מחט ואת פנינה רוזמבלום, אבל זה ממש לא מעניין אפחד..XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifבוהו! אני רציתי לראות מישהו מפורסם ;;

תמיד שאני בסנטר/רחבי ת"א אני רואה מפורסמים והיום לא! אולי היה אחד בואנס.. אבל לא הייתי בטוחה אם זה הוא או לא.. ושכחתי איך קוראים לו ~,~ אני מחכה שיהיה פריטי אוד בטאוור רקורדס ואז אני קונה עם כרטיס מתנה שקיבלתי!##%# אבל היה יום שולט :]]

HagarStar

New member
שאלתי ב2 טאוור רקורדים שונים../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

שבוע שעבר, אחד בבית האופרה [מול הים בת"א] עוד לא הגיע, והשני בקניון איילון אמרו שנגמר וצריך להגיע עוד טאוור רקורדס זה קקי, ועל כמה מתערבים שאם הייתי קונה בטאוור היה עולה לי יותר? חחחחחח נזכרתי שפגשנו פעם את עידן רייכל XD או שזה לא היה איתך?

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifכןכן. זה היה איתי!

אני חושבת שזה היה בפעם הראשונה שראיתי אותך אי פעם
, לא?

למעלה