גם אני אף פעם לא הייתי!
M May Music New member 24/4/08 #38 היה חביב^^ ולא הפסדת יותר מידי, למרות שדיי יפה שם :] בשאר הארצות שהייתי נהניתי יותר
נ נסטי XD New member 24/4/08 #40 לא נכון! ממש יפה שם.. איפה טיילת? הייתי שם כמה פעמים, ויש שם אחלה תה תפוחים..XD
X xXx Lilo xXx New member 24/4/08 #41 כמה צפוי...../images/Emo29.gif שתלכי למקום כלשהו בשביל משהו שאת אוהבת כמו תה תפוחים. או... נסטי אפרסקים XDDD רוצה לבוא אלי? יש גלידה
כמה צפוי...../images/Emo29.gif שתלכי למקום כלשהו בשביל משהו שאת אוהבת כמו תה תפוחים. או... נסטי אפרסקים XDDD רוצה לבוא אלי? יש גלידה
נ נסטי XD New member 24/4/08 #43 וואי, אני באה.. תביאי גם איזה שלושה נסטי של ליטר וחצי...יהיה טוב..XD
X xXx Lilo xXx New member 25/4/08 #48 חחח ~הולכת לקנות~../images/Emo29.gif אם תבואי לרוק"צ נצטייד באיזה 4 בקבוקי נסטי לכול הלילה XD
נ נסטי XD New member 25/4/08 #47 לא ירוקים, האדומים.. אני לא ממ זוכרת איפה, אבל איפהשהו שם ברחובות שתינו איזה 20 כוסות של תה תפוחים אדום, אפילו קנינו 3 חבילות הביתה..שתית סוכר בקוביות? [כמה צפוי שכשמדברים על מקום, אני זוכרת את האוכל. הלכתי לשבת בפינה.]
לא ירוקים, האדומים.. אני לא ממ זוכרת איפה, אבל איפהשהו שם ברחובות שתינו איזה 20 כוסות של תה תפוחים אדום, אפילו קנינו 3 חבילות הביתה..שתית סוכר בקוביות? [כמה צפוי שכשמדברים על מקום, אני זוכרת את האוכל. הלכתי לשבת בפינה.]
F FallOutGirl New member 24/4/08 #37 ../images/Emo80.gifאם משהו נהרס אני מתאבדת. נשבעת לכם.. כלכך טוב לי. טפו טפו טפו! חס וחסה. חס וכרפס. חלילה וחס! חמסה חמסה חמסה XD עוד משהו? זהו. דמיינו אותי ככה -
../images/Emo80.gifאם משהו נהרס אני מתאבדת. נשבעת לכם.. כלכך טוב לי. טפו טפו טפו! חס וחסה. חס וכרפס. חלילה וחס! חמסה חמסה חמסה XD עוד משהו? זהו. דמיינו אותי ככה -