נסטי XD

New member
&*^$*%^&$^*^&%*&^&

הוא כזה שקס!!!!!! U*&&$W%P%^*&^%$)*&^% ביקשת חתימה, משו? הצלמת? הוא שקס גם במציאות?

Bleed for Me

New member
הוא נראה מעולה במציאות!

איזה חתימה?! כמעט התעלפתי!, הייתי לבד, כולי ג'יפה מהחום עם המדים המגעילים האלה..אבל הוא חייך אלי חחח

נסטי XD

New member
זה כזה לופייר *&)&^%$#@Q^%&*

הוא כזה שקס!!! *)&^%$#&*&^#$#$ אנשים ניגשו אליו בכלל? אני ראיתי את פנינה רוזמבלום ~וואו, עכשיו כולכם מקנאים בי~ אה, וראיתי את הצל לפני כמה ימים בסינימה, היה מצחיק..XD

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifאומרים פנינה רוזנבלום חחחחחחחחחחחחחחחחחח

דן אכן שקסי בטרוףףף!!!#%#
אני גם רוצה לראות אותו!!!@%

Bleed for Me

New member
כן, ניגשו אליו

וכל הקניון התלחשש "דן מנו פה, דן מנוווו!!!" חחח.. ואני רואה כל הזמן את פנינה, כי פעם הייתה גרה קרוב אלי ועכשיו היא עושה ציפורניים במכון ליד הבית שלי חחחח

נסטי XD

New member
נכון היא מוזרה?

לא יודעת, היא בת 200+ ומתנהגת כאילו היא בת 18..XDDD איזה כיף לך שיש לך מכון ציפורניים ליד הבית..לי יש הרים, מדבר ומקדונלס לא קשור.. [פרסומת סמויה..XD]

ILoveBerger

New member
חחחחחחחח../images/Emo110.gif

דןןןן
אוי אורנה דץ גרה בבניין של סבתא שלי והיא גרה לידנו ואני כל הזמן באה אליה והיא ממש נחמדה! מתישהו אחותי הייתה חולה והיא וסבתא שלי לא הצליחו לפתוח לה את התרופה אז אורנה פתחה לה XD

נסטי XD

New member
חחח איזה חמודה..

היא באמת כזאת חמודה? הצל ממש חמוד...ראיתי אותו בסינימה, וכולם כזה מסתכלים עליו והוא כזה" היי ווסאפ?" חבל שסאבלימינאל לא היה..יש לצל חברה ממש רזה.היא לא מתאימה לו, כי היא לא עושה לו צל..[חח הבנתם? חח אני נקרעת מהטיפשות..XD]

HagarStar

New member
חברה של סאבלימינל../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

זאת אחות של ילדה מהשכבה שלי ואני פגשתי את עידן רייכל וחנה לסלאו! BEAT THAT!

נסטי XD

New member
באמת? וואט אה סמול וורלד..

ראיתי את נעם בים..חה! וגם את קובי מחט באילת ~wtf?~

ILoveBerger

New member
נעם??????????../images/Emo110.gif

בים????????????????????????????????????????????????????????????? יואווווו אני שונאת אותך לנצח ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

xXx Lilo xXx

New member
ואוו. ישלי רשימה של מפורסמים שראיתי XD../images/Emo29.gif

ישן: רוני סופרסתם (למדה בבצפר שלי ראיתי אותה במסיבת סוף שנה שלה. פיף איכ. ד"א ראיתי= עמדה מולי ודיברה עם ידידה שלי.) תום אבני (ככה קוראים לו? נו זה שהיה מוגלי XD) יוני בלוך
רוני מהפיג'מות. זה שם הזיהוי שלה XD
אקטואלי יותר. בת"א שנסעתי בחמישי שעבר ראיתי את זאתי ממרחק נגיעה שמשחקת גם בדני הוליווד (אינלי שמץ מה השם שלה) וראיתי שם גם את יובל כספי (ניראה לי קוראים לו ככה. נו זה שהייתה לו תוכנית עיצובים בערוץ 10 פעם XD) וגם ראיתי את הטבח מהשיר שלנו 3 (מצטערת שאני לא מתמצאת בשמות)(נו הארגנטינאי הזה XD) וגם ראיתי את תום אבני שוב
ואממממ זהו אני חושבת. אה כן, ראיתי גם את מאיה בוסקילה
היא פשוט ביחידה של אחותי אז. איכ ראיתי אותה. ואוו שחושבים על זה ראיתי די הרבה מפורסמים XD וזה לא כולל הופעות
בכלל לא.

xXx Lilo xXx

New member
אההה רגע!!!! ראיתי גם את חן הארוני.

ואת ניראה לי זה היה בועז. ועוד מישהי שהייתה איתם. כי הם באו לחתום על דיסקים של כוכב נולד בקניון

נסטי XD

New member
פשששש....התרשמתי..ניצחת..

עכשיו רוצה תחרות מי יותר אובססיבית \ מי יותר משועממת? ~בזה אני קורעת אותך, השעמום והאובססיה שלי עוברים כל גבול..~

ILoveBerger

New member
אני ראיתי את ~מנסה להיזכר~../images/Emo110.gif

הראל סקעת והראל מויאל זה ששיחק את יובל בבובות אורנה ומשה דץ זאתי ששיחקה את ריטה בהאלופה זה ששיחק את מוטי בהאלופה זה שלא מצחיק וכל הילדים אוהבים, נו, המממ.. ~הולכת לשאול את אחותי~ מיקי גבע! ראיתי אותו כמה פעמים... התסריטאי של האלופה 1, הוא לא כזה מפורסם אבל הוא מאגניב. דני רופ
זה שעושה את התחזית בערוץ 10 עידן יניב
ולא יודעת, אולי יש עוד...

למעלה