נסטי XD

New member
יש לי חברים בעולם התחתון..

XDDD סתם, אני בטוחה שזה יעבור לך...אולי..אולי לא..נחכה ונראה..XD

נסטי XD

New member
את מהחמודות שבחבורה..

יש לי אלכוהולסטית מהמאפיה הרוסית, מסוממת מרוקאית , אחת חמודה ששואפת להיות חולה בנפשה, ואותך..XD

../images/Emo210.gif רוצות (ראו שאולי רוצים ?) לשמוע מה קרה?

ד"א , משליחת ההודעה ועד הרגע הנוכחי כבר נפרדנו :) וכן , יש שם פרצוף שמח בסוף השורה הקודמת , זו לא טעות D: וול , זה הולך ככה .. לפני שלושה חודשים אני והוא נפרדנו ואחרי חודש התנשקתי עם חבר הכי טוב שלו כשהייתי שיכורה .. ואז היינו מין סטוץ כזה כי "כבר התנשקנו , מה זה משנה ?!" מה שהתגלה כטעות דבילית לגמריי >< לפני חודש (כשאנחנו לא ביחד , אני ואף אחד .. ז'א , לא היה לי חבר - אף אחד משניהם) האקס הנוכחי הטרי ביותר החליט שהוא כועס עליי בגלל זה , נו טוב . לאחר יומיים התגלה לי שהוא עשה דבר דומה ואף גרוע יותר לחברה שהייתה לו לפני כשנה ולכן הוא החליט לחזור לדבר איתי ולא להזכיר את הנושא יותר כדי שאני לא אשאל שאלות עליה וכו' וב-16.4 חזרנו . - המשך יבוא עוד כמה דק' כשההורים יפסיקו להציק :)

../images/Emo210.gif המשך :/ ..

אז כמו שאמרתי , חזרנו והכל טוב , יפה , מושלם , פרפרים ופרחים ודובוני אכפת לי . סתם , רק היה מושלם
XD . עד יום שישי האחרון שהוא החליט שהוא מתחיל לכעוס עליי בלי סיבה ולהתעלם ממני . טווו-אוב . בגלל שהוא התעלם ממני שלחתי חברות לברר והוא לא אמר גם להן . אתמול בשלוש בערך שלחתי לו הודעה והוא לא ענה אז ביקשתי מחברה לבדוק אם לה הוא עונה והוא ענה . שאלתי אותו באיזו זכות בדיוק הוא חושב שהוא מתעלם ממני והוא אמר שבשום זכות ואיכשהו קישר את זה אליי ולחבר שלו . לא משנה בלהבלהבלה קבעתי איתו להיפגש וזה .. נפגשנו וזה הלך ככה : אני - אז מה הקטע ? הוא - איזה קטע ? אני - שאתה מתעלם ממני בכזו הפגנתיות ולא שם עליי ? הוא - "הפגנתיות" !? *שעות מתלהב מהמילה* אני - תהיה רציני שניה . מה נסגר איתך ? הוא - נגעל . אני - מה ? הוא - ממך וממנו .. אני - אז למה אתה עוד איתי ? הוא - לא יודע , חשבתי שאני אוכל להתעלם ולא לשים לב לזה .. אני - אז ביי . ואז הלכתי והוא כתב משהו בבלוג שלו שהוא אפילו לא הספיק להסביר לי את זה יותר והגבתי שאם הוא רוצה הוא מוזמן לספר לי שאני אבין כי ממש מעניין אותי לשמוע את ההסבר , הוא הגיב שאני זו שהלכתי בסערה . טוווו-אוב . - בקיצור , למי יש מספר של רוצח שכיר ? באמת שאני אעדיף לשמוע שהוא מת מלהיכנס לריבים האלה איתו , זה כבר קרה ש פעמים ויש לי מספיק דברים על הראש במילא >< . פפפפפפפפפ אני אוהבת אותו
אבל תכלס אם הייתי נשארת איתו הייתי יוצאת הכי דפוקה בארץ אז מגיע לו . נכון ?

Emergency Exit

New member
הוווו../images/Emo10.gif

טוב העיקר שאת מחייכת כשאת אומרת אתזה. אז מה אם את אוהבת אותו הוא מניאק כי גם הוא עשה משהו כזה וכמו שאמרת יותר גרוע אז מה הוא חש נגעל! שיגעל מעצמו קודם בעכס D: בואי בואי אני ארצח אותו תני כתובת

../images/Emo210.gif מחייכת, כי הוא פשוט מטומטם נורא שהוא זה

שצריך להיות עצוב |כועס| . ונכון , זה שאני אוהבת אותו לא אומר שאני אחזור אליו בפעם השביעית [וואו ,כמה שזה נשמע רע ><], רק שזין עליו כי עכשיו הוא ירגיש ממש שהוא יצא פה הטיפש D: ותכלס , אני אהנה יותר לשמוע מחברות שלי כמה הוא מתבכיין להן מלבוא להלויה שלו DD:

YoureMyHeroine

New member
יווו בנים ><

למה למה למה יש כזה דבר למה. ++++ תגידי במקרה יש לך שוקס וזה גם הניק ניים שלך שם?XD

נסטי XD

New member
אוי, האמת בנים זה עם רשע..

ומניאק, ואם הוא כזה רשע, אז לא מגיע לו אותך!!!!!!!
ואל תדאגי, העניינים של הרוצח שכיר עוד מעט יוצאים לפועל, אני צריכה שם וכתובת..XD

../images/Emo210.gif וואו , תודה D: , אוהבים אותי :) ../images/Emo23.gif

וכמו שאמרתי לEmergency Exit , אני אעדיף לשמוע על ההתבכינויות שלו לחברות שלי כמה הוא אוהב ומתגעגע מלהיות בהלוויה שלו . עדיין , תודה ואני בטח אצטרך את זה XD

xXx Lilo xXx

New member
שמה בישראל הוא ליאור ^^"../images/Emo29.gif

ובטח שאוהבים אותך. זה פורום בנות (ניראה לי יש פה 2 בנים שבקושי כותבים) ניראה לך שלא ניהיה בצד שלך?

Johnni456

New member
להלה מצאתי יחצן לרוקצDD:|פטריה|

חיפשתי המון המון המון, פתאום היום בבוקר אני מגלה ששכנה שלי מייחצנת ושעוד נשארו לה כרטיסים
זה טוב מידי בשביל להיות אמיתי, תצבטו אותי!

למעלה