../images/Emo210.gif המשך :/ ..
אז כמו שאמרתי , חזרנו והכל טוב , יפה , מושלם , פרפרים ופרחים ודובוני אכפת לי . סתם , רק היה מושלם
XD . עד יום שישי האחרון שהוא החליט שהוא מתחיל לכעוס עליי בלי סיבה ולהתעלם ממני . טווו-אוב . בגלל שהוא התעלם ממני שלחתי חברות לברר והוא לא אמר גם להן . אתמול בשלוש בערך שלחתי לו הודעה והוא לא ענה אז ביקשתי מחברה לבדוק אם לה הוא עונה והוא ענה . שאלתי אותו באיזו זכות בדיוק הוא חושב שהוא מתעלם ממני והוא אמר שבשום זכות ואיכשהו קישר את זה אליי ולחבר שלו . לא משנה בלהבלהבלה קבעתי איתו להיפגש וזה .. נפגשנו וזה הלך ככה : אני - אז מה הקטע ? הוא - איזה קטע ? אני - שאתה מתעלם ממני בכזו הפגנתיות ולא שם עליי ? הוא - "הפגנתיות" !? *שעות מתלהב מהמילה* אני - תהיה רציני שניה . מה נסגר איתך ? הוא - נגעל . אני - מה ? הוא - ממך וממנו .. אני - אז למה אתה עוד איתי ? הוא - לא יודע , חשבתי שאני אוכל להתעלם ולא לשים לב לזה .. אני - אז ביי . ואז הלכתי והוא כתב משהו בבלוג שלו שהוא אפילו לא הספיק להסביר לי את זה יותר והגבתי שאם הוא רוצה הוא מוזמן לספר לי שאני אבין כי ממש מעניין אותי לשמוע את ההסבר , הוא הגיב שאני זו שהלכתי בסערה . טוווו-אוב . - בקיצור , למי יש מספר של רוצח שכיר ? באמת שאני אעדיף לשמוע שהוא מת מלהיכנס לריבים האלה איתו , זה כבר קרה ש פעמים ויש לי מספיק דברים על הראש במילא >< . פפפפפפפפפ אני אוהבת אותו
אבל תכלס אם הייתי נשארת איתו הייתי יוצאת הכי דפוקה בארץ אז מגיע לו . נכון ?