xXx Lilo xXx

New member
אם כבר זה הפך לשרשור כמו אוף אז....../images/Emo29.gif

~התבכיינות קלה~ אפשר? תודה. בבוקר היה משעמם רצח, לא עשיתי כלום בשיעור ספרות חוץ מלכתוב שטויות על השולחן או לבהות במורה ולנסות להבין מה היא רוצה ממני. אח"כ במת' קבלתי תמבחן שלי (קבלתי 77
) והיה ממש משעמם והזמן לא זז. בתנ"ך קבלתי תציון שלי לא זוכרת מה הוא. אז הלכתי לרכזת והיא הלעתה לי שוב תסעיף שכמעט התחלתי לבכות בגללה. בהפסקה הייתי עם חברות שלי ולא רציתי להיכנס לשיעור אומנות אז נכנסתי אחרי רבע שעה ואז המורה שיחרר אותנו והשאיר את אלו שנבחנים השנה עם הידניקים. (אני נבחנת אבל לא היה לי מצברוח לזה בגרוש) הלכתי הביתה ובדרך כאילו הרגשתי מזה זוועה חשבתי שאני עוד שנייה מתחילה לבכות ודיברתי עם חברה שלי חפרתי לה בשכל. כשהגעתי הביתה אכלתי והלכתי לישון איזה חצי שעה ואז קמתי והלכתי לבצפר שוב לשיעור מחשבים שלא היה בסוף וסתם הלכתי לבצפר כי המורה כ"כ רשע שלכיתת הספורט הוא אמר שהוא לא ילמד ולנו לא
(אגב פעם חמישית השנה שזה קורה!) ואז במת הייתי עצבנית ובדרך הביתה נתקלתי בידיד שלי שחיכה לאוטובוס בתחנה, והתחלתי להוציא עליו תעצבים שלי
אחרי זה כאילו רבנו. והרגשתי עוד יותר חרא שהוצאתי עליו תעצבים שלי. הייתי משהו כמו שעה בבית והגעתי למסקנה שאני צריכה לתקן את הריב המטופש הזה. אז לקחתי אוטובוס ונסעתי אליו. הייתי אצלו עד ניראה לי שבע וחצי. ואז אורצ'ה צלצלה אלי חפרנו אחת לשנייה ואז אבא צילצל ומ-ז-ל הוא בא לקחת אותי מהתחנה של החזרה כי פספסתי תאוטובוס האחרון ולא היה לי מושג בכלל איך לחזור הביתה. בבית אכלנו ארוחת ערב ואז ראיתי אי-שרדות. חברה שלי צלצלה אלי ואמרה לי שביום ראשון היא באה לראשון (כי היא בכלל מיבנה) והיא כאילו תבוא אלי לבצפר ומשם נלך לקניון וכל מיני דברים מגניבים. או. אני לא הולכת בסוף לרוק"צ
הסיכויים שאני אזכה בכרטיסים חינם קלושים מאודמאוד וגם אם יהיו לי, אפחד לא יבוא איתי
ננטשתי. זהו. חפרתי. אני הולכת לישון ניראה לי. אני ג-מ-ו-ר-ה. ומחר ישלי מת' מ4 עד 6 בערב. בוהו. (דווקא מתאים לי מחר שהמורה למחשבים יבריז שוב).
? מישהי?

yarden yanay

New member
../images/Emo24.gif Aww !

איך אני שונאת ת'ימים האלה , יבואו ימים טובים יותר D: אל תדאגי אה ו.OMFG 'תהני' במת' מי הולך לבצפר אחרי 4 ? :OOOO

xXx Lilo xXx

New member
אנשים שהייתה להם שביתה הולכים ../images/Emo122.gif../images/Emo29.gif

תכלס זה יותר כיף מללכת בבוקר. בצהריים כמה שניראה לכם שזה חרא, זה הכי טוב, הבצפר ריק וככה שומעים טוב יותר תמורה בלי שאיזה מופרע יפתח פתאות תדלת ויקטע את חוט המחשבה
ובכלל רק אלו שממש רוצים ללמוד באים, בלי כל אלו שמפריעים וחשים. זה הכי שווה.

xXx Lilo xXx

New member
חחח גמני ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

הלכתי בבוקר, למדתי 5 שעות חזרתי הביתה ב12 ורבע ובארבע הלכתי ללמוד עד שש

HagarStar

New member
כשפותחים אוף כל 3 ימים../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

לא טוב לכם, וכשמפסיקים אתם מאלתרים אופים O_O תחליטו ברצינות

נסטי XD

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

יכול להיות שאני הוכלת לרוק"צ, ואז נהייה שם ביחד.. היום אני אתחבר ואת יודעת מה, נדבר שעה ודקה! ~השיא החדש שלנו~ היום אני נשארת עד 6 לתגבור באנגלית, ככה שאני אוכל לדבר איתך בין ההפסקות..

xXx Lilo xXx

New member
עכשיו את אומרת לי!? את צוחקת עלי נכון?../images/Emo29.gif

יש מצב אינלי כרטיסים בכלל. כי בקשר ל30 זוכים האלו אינלי מושג מתי מודיעים. בעקרון חברה שלי מוכרת אבל לכי תדעי אולי נגמר לה וזה גם יקר.

נסטי XD

New member
אם היא חברה שלך, היא תעשה לך הנחה..

חח סתם, זה רק אני עושה.. נו, בבקשה תלכי, תשאלי את תפוז מתי..~כאילו שהם יענו לך במילניום הזה~ בבקשה, בבקשה, בבקשה, בבבבבבבבבווווווווווווואאאאאאאאאאיייייייייייי

xXx Lilo xXx

New member
עכשיו את נזכרת לומר את זה?../images/Emo29.gif

ניראה לי אני כבר לא הולכת
ותתחברי משעה שבע היום. כי אני עד שש בתרגום. או שתצלצלי או שתשלחי איזה SMS ואני אתחבר.

למעלה