Sacred Lie

New member
חחחחחחחחחחחח אופס

אז אופס? XD טוב מה אנחנו אומרות את האמת.

May Music

New member
זה ממש גאוני

לרכל על אח שלך ואז להזמין אותו לקרוא את הכל XDD חעחע מחר מתכונת בלשון ואני לא יודע כלום

May Music

New member
*שדכי XD

את יודעת, שידוך, כמו שדכן. P: ועוד יש לך בגרות בלשון השנה. צקצקצק.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifששששששששששש....

את 4 שנות חיי הראשונות ביליתי בדיבור אנגלית.. אומנם עברו כמעט 12 שנים מאז אבל עדיין יש מילים שאני לא יודעת להגיד או לכתוב בעברית
יוווווווו אתה יודע שיש מילים שכל החיים אני אומרת אותן לא נכון?! כמה שאני מנסה אז פשוט מתבלבלות לי האותיות ;; כמו נגיד, אני תמיד אומרת להלמיך.. והתווכחתי עם ילדה מהכיתה עד שקראנו למורה ללשון ומסתבר שאומרים להנמיך

May Music

New member
שששש גם לך! XD

זה לא תירוץ
אבל דווקא אין לך הרבה שגיאות כתיב. אני זוכר מקסימום עוד פעם או פעמיים שראיתי אותך בפורום או במסן כותבת עם שגיאות... את במצב ממש טוב יחסית, יש כאלה שנולדו כאן ויש להם שגיאות יותר מאשר לך
ואי זה ממש מבאס לגלות שאת אומרת מילים לא נכון XD אבל זה לא נורא אם אנשים מתקנים אותך וזה את בסוף תתרגלי... וכן, אומרים להנמיךP:

May Music

New member
טוב, נולדת ואז עברת, מה זה משנהP:

אז אני משנה את זה מנולדו לגדלו XD בכלמקרה הפואנטה היא שהעברית שלך לגמרי בסדר. עם מעיין אני ממש הופתעתי כי העברית שלה גם ממש טובה. יווווווווו זוכרת את המסיבה? XD אני זוכר שהכרתי אותך שם ושהיה ממש כיף בכללי.
חעחע היו שם אנשים משעשעים^^

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifברור שאני זוכרת!

וקצת הצקנו לך :\ אבל אני נחמדה אז כן שמרתי איתך על קשר חחחח לא יודעת מה השאר רצו ממך
פאאאאאאאאק היה כזה מצחיק עם הסיפור בבוקר XDDD והפנקייק עם הלימון! כל הזמן אני מזכירה לאנשים כזה "יוו הייתי במסיבה של חברה ובבוקר היינו כמה והיא וידיד שלה הכינו פנקייק ושמו לימון באחד לראות אם מישהו ישים לב ואז אני אכלתי בטעות" חחחחחחחחח

May Music

New member
יואו זה היה כזה כיףףףף, חייבים שוב!!1

מי הציק לי?
חוץ מההיא עם הוילה שלה, שגם היא בעיקרון הייתה דיי סבבה. חחח אני דווקא זוכר שהצקנו למה שמה. נו זאתי שנראלי שניהלה את קומונת פאאניק אומשו. חחח ירדנו עליה מלא. חח כע זה היה כ"כ כיףף. זה היה רעיון שלי נראלי. חח חיפשנו דברים מעניינים לשים בפנקייק. אבל הרוב יצאו דווקא דיי טעימים D: חחחח יואו ושועסמוווווווווו!!!1 יואוווווווווווווו זה ההוא שהכנו איתו את הפנקייקים אז החלטתי לקרוא לו שועסמו ומעיין אימצה את השם חחח ואי, חסר לה אם היא לא מביאה את שוּעֵסְמוֹ לפה]: [חח ניקדתי את השועסמו כדי שתביני איך אומרים את השם שלו XD] זה היה לילה כזה הזוייי.

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifניראה לי שפספתי את הקטע של ה

שועסמו
וכן.. הילדה שניהלה את קומונת פאניק זאת יאנה חחחחחחחחחחח נווווווווו כי ניסתה להציק לך וכולם הציקו לה כי היא כאפות חמודה כזאתי שהייתה קטנה שם מכולם באיזה שנתיים-שלוש-ארבע חחח

May Music

New member
חח כע זה דיי היה כשכולם גססו\ישנו\מתו.

כשהכנו את הפנקייקים XD והיא שכחה אותו באקוודור]: חחחחחחחחחחח איזו מצחיקה יאנה. XD אבל אני דווקא לא זוכר שמישהו ניסה להציק לי. אולי היא באמת אבל לא יותר מידי וגם כולם ירדו עליה XDD בעצם ישסיכוי אבל ממש בקטנה. טוב לא משנה. חחח ואי והיו לך אז את המשקפיים המגניבות! D:

למעלה