FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif*משקפיים מגניבים. חחחחחחחח

לי?? היו לי רק משקפיים אדומים
אני חושבת

May Music

New member
וואלה חחח. זו השעה.XD

בזמן האחרון אני הכי עייף לקראת שמונה כי לא יוצא לי לישון הרבה XDD חיחי אני מקווה שהיום אני אלך לישון מוקדם יותר. נראלי שהם היו ורודים לא? בכלמקרה אלה לא המשקפיים שיש לך עכשיו. יווו הצפת הזכרונות הזו עכשיו מהמסיבה גרמה לי להתגעגע אלייך ואל מעיין ואל הדר ואל מאיה :{ ותכלס אל כולם ואל המסיבה עצמה. אני מקווה שמעיין תעשה שוב מסיבה D:

May Music

New member
יאעועועועו

מחר מתכונת בלשון [ביום שני...] אה וגם שמתי לב שאנחנו דיי מספר מצומצם של אנשים בפורום אז אולי נביא עוד?XD למרות שאני חושב שאני קצת מגזים כי פשוט יש כמה פה שהם ממש חפרנים
טוב לילה טוב

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gifמההה? עד כדי כך??

אצלנו הייתה מתכונת סבבה. הרגשתי שהולך לי הרבה יותר טוב מהתרגולים שלי על המיקודית שבה יצא לי 79-84 במבחנים.. אז אני מצפה לאיזה 90

May Music

New member
לא עד כדי כך

פשוט נלחצתי ולא הלך לי מספיק טוב. לא הספקתי לסיים אותה בזמן והיה בלגן ועוד יותר לחץ ושטויות. טוב לונורא העיקר שזה עבר כבר.

xXx Lilo xXx

New member
צ'טערת שלא הייתי פה הרבה../images/Emo29.gif

לא טוב לי בכלל ;; ובאלי כבר לסיים תבצפר הזה. ותודה לאל היום אני מסיימת עם תנ"ך לכול החיים שלי. וב30 אני מסיימת עם היסטוריה
אוי ילדה מהכיתה שלי הייתה בקטע של "את יודעת שמיום שישי טובה לא מלמדת אותנו אז בואו ניפרד ממנה" (טובה=המחנכת שלי). אני: <אל תשמחי כ"כ להיפרד ממנה. נדפק איתה גם לשנה הבאה עם אזרחות במקום היסטוריה> Kill meeeeeeeeeeeeeeeee
? מישהו?

May Music

New member
בהצלחה../images/Emo24.gif

תמיד תעודדי את עצמך בזה שנשאר ממשממש קצת לסוף השנה D:

Sacred Lie

New member
ע ז ר ה ../images/Emo175.gif

בא לי לקנות למורה שלי מתנה בסוףשנה. (עוד 4 ימיםXD ) מה כדאי לקנות ?
תעשו מצווה ותעזרו לי.

Bleed for Me

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifבואו להלביש את היילי!!../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

פה תהנו

May Music

New member
חח ואי ועוד חשבתי שהשמיעה שלי לא טובה.

אני תמיד שמעתי את זה XD

למעלה