שאלווןן 1../images/Emo110.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. 2. 3. 4. 5. 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. 2. 3. 4. 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. 2. 3. 2 חיות אהובות במיוחד: 1. 2. פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) קרדיט לפורום סקרים ושאלונים!

אנייי../images/Emo20.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. להופיעע בפסטיגללל אככ איזה חלום!! 2. להיותת מפורסממתת
3. להיות דוגמנית
4.להיות שחקנית
5.להיותת רקדנית
4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. משפפחחההה כולל דודיםםםם סבאסבתא... 2. אוותכככככככככםםם הפורוםם הכי הכי שישש!! 3. אתת החברוותת שליי
4. אתת אגממייייייי 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. אמממ חולצה
2. צמיד לרגל 3. טבעת לרגל
2 חיות אהובות במיוחד: 1. כלביםם 2. דולפינים פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) בארווררר שאגםםם רודבררגג!! כפרעלייכםם המשפפהה השנייה שלי

hila846

New member
א אנ אני../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1.לאכול
(נראה לי שבקצב הזה אני אמות מחר..) 2.לעשות משו שבחיים לא הייתי עושה.. 3.לבלות עם המשפחה 4.להתחתן ולהיות אמא
5.לכתוב צוואה
4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1.אמא 2.אבא 3.אחותי 4.סבא2X,סבתא,דודים,חברות 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.משו לחדר:p 2.
3.
2 חיות אהובות במיוחד: 1.דולפין 2.סוסים פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)נו באמת איזה שאלה
מה אתם חושבים בארור שפורום השיר שלנו שליטה
סתםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
פורום אגםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
חולה עלייכםםםםםםםם מיכייייייי תודההההה

אייללוש

New member
ME../images/Emo3.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמותי
1.
להיות כמו אגם בקיצור רב
למרות שלצערי אין לי את הפונטציאל ואני יודעת את זה...
2.
לגרום לאנשים להיות שמחים
ולעשות מצוות רבות
(כי שופטים על המעשים אח"כ ותאמינו לי שיש לי
) 3.
לחיות חיים מאושרים
[שיהיה לי משפחה בעל וילדים מאושרים
) 4.
טוב אינלי צל מה עוד
5.
" " " ואני בטוחה שאנשים יענו ואז יהיה לי רעיוניות
4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב
1.
אגם
2.
אורלי|
3.
משפחה וחברים|
4.וכמו שאוממרים אחרון חביב
א==ת==ם==
==
3 דברים חמודים שקנית לאחרונה
1.
אממ קלסר גדול של פו הדוב
2.
אממ בגדים ואוכל ועתונים
3.
לא זכור לי מה עוד
2 חיות אהובות במיוחד
1.דולפינים וסוסים
2.חתולים כלבים ופרפרים צבעוניים
פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)בערוררררררררררר שאתםםםםםםםםם
אין עליכם אהובים שלי

hila846

New member
ידעתי ששחכתי משו ב4 אנשים../images/Emo12.gif../images/Emo80.gif

לא הסתתדר לי אני גם מאוד מאוד מאוודדדדדדדדדדדדדדדדד אוהבת את האחת והיחידה המושלמת אגם רודברגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג
*חחח נראה לי עברתי ת'שעה שלי... אני מסטולית לגמריי
*

עונה.. :p מנסה חחח

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: וואי איזה שאלה.. חח מפחיד לחשוב על זה התחלתי לכתוב אבל זה ממש קשה לי לחשוב על זה.. חח אז ויתרתי... זה יותר מידי קשה בשבילי :p 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: אני כותבת קבוצות כי זה קשה
1. כל המשפחה.. כוולם כוולםם 2. ת'פורום הזה, אמ"ל, רוטברד ויוסי 3. החברות [אבל האמיתיות.. מי שנחשב הוא יודע את זה :p] 4. מויאל-יוסי-אגם-עמרי חחח כפרעליהם בקיצר את כוווולם
3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1. כרטיסייה [חח היא חמודה.. קטנה כזאתי
] 2. אממ ממתקיםםם [שסיון לימדה אותי לקנות חח] 3. ונעליים
2 חיות אהובות במיוחד: 1. דולפינים.. הם כ"כ חמודים :p 2. ואממ... קופים[?] חחח הם מצחיקים.. האלה שחוזרים אחרי מה שעושים להם... חחח איך זה מצחייק... אני מצחיקה את עצמי
חחחח עזבו
פורום אחד הכי הכי אהוב : 1) חחח זה! כפרעליכם
[וגם רוטברד, אמ"ל ויוסי.. חח מה אני יעשה] חח מיכל תודה על השאלון :p

אני../images/Emo3.gif../images/Emo110.gif

5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. להיות מאושרת 2. לראות שמי שאני אוהבת גם מאושר
3. להצליח:] 4. לפגוש את אגם עוד כמה פעמים [זה אולי נראה לכם קיטשי, אבל לא.. זה באמת ממש ממש חשוב לי..] 5. *לא מצליחה לחשוב כרגע על עוד משו, למרות שבטוח יש עוד מלא..* 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. אמאבא וגם כל שאר המשפחה:]] 2. כל החברות שלי.. אבל כאלה שאני באמת מדברת איתן על דברים, לא סתם... 3. אגם. 4. אתם:] 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: אני לא ממש יוצאת מהבית בגלל המלחמה חוץ מלאבא ולפגישות חונכות.. אז זה היה ממש ממש ממש מזמן. 2 חיות אהובות במיוחד: 1. כלבים 2. ג'וקים
חח לאלא סתם.. פיכס.. המממ.. אני חושבת שציפורים ותוכים וכאלה.. תמיד אהבתי.. פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)אגם [פה:] ואמ"ל.. אי אפשר להחליט בניהם.. באמ"ל אני כבר מעל לשנתיים.. ופה מאז שהוא נפתח..

אייללוש

New member
חע../images/Emo6.gifג'וקים את מתה מפחד מלא את

כותבת[פעמיים?
]שייש לך ג'וק ואמרתי לבוא להרוג אותו וישר קפצת ואמרת כן

einatit4

New member
חזרתי לפורווםםם ../images/Emo24.gif

כן, אני יודעת שהייתי על המחשב אבל לא יכלתי לכתוב בפורום אחריי שהפסדתי את מה שהפסדתי [ואני אפילו לא רוצה לכתוב את זה כי זה עושה לי רע.. וכן, אני יודעת שאני נשמעת דרמתית (או דרמטית איך שלא יכתבו את זה) אבל זה באמת ככה..] 5 דברים שבא לך לעשות לפני שתמות: 1. להגשים את כל החלומות שלי.[חחחחחחחח] 2.חה 3.חה 4.חה 5.חה 4 אנשים שאתה הכי הכי אוהב: 1. הממממממ חברים. 2.משפחה. 3.את אגם
4.את מי שקורא כרגע את ההודעה שלי
[שזה אומר-- את כולכם פה בפורום
] 3 דברים חמודים שקנית לאחרונה: 1.לא 2.קניתי 3.כלום [לאחרונה.] 2 חיות אהובות במיוחד: 1.סנופקושקעס דוגמןןןן!! 2.טיק-טק [התוכי שלי] החתיך
פורום אחד הכי הכי אהוב : 1)את הפורום הזהההה [דהה חחחחחחחחחחחח
]

einatit4

New member
בשמחה ../images/Emo6.gif

שניה אני מחפשת הננה אני מקווה שרואים מספיק טוב אם לא אני אעלה למחשב אחרות.. יש לי מיליון תמונות שלו

למעלה