אייללוש

New member
ME../images/Emo3.gif

1.אני לא יודעת להגדיר את אהבתי אל אגם ואליכם
2.אני מהאלה שבוכים [
]בסרטים וברגעים מותחים מתוחים וכו' בד"כ
3.יש לי פטיל קצר
4.אני חולעל ספורט מחשבים מוזיקה אומנות וגראפיקה
7.הייתי מכורה נפשית ופיזית לאמ"ל
8.החבר הכי טוב שלי זה המחשב והאוכל
100.לא סובלת לפרט ולהסביר שנית דברים
היה קצר

hila846

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

אני גם הייתי מכורה לאמ"ל
יש לי מלא קלטות מוקלטות של זה... אני תאמת לא כ"כ בוכה רק בזמן האחרון.. אני שונאת ספורט,הסטוריה,מטמתיקה,לימודי א"י ואנגלית
גם החברים שלי זה המחשב האוכל והטלוויזיה (גם הפלא' לפעמים..
) שונאת ללמודדדדדדדדדדדדד
אני גם יש לי פטיל קצר מתעעצבנת בצי'קק

אייללוש

New member
סתם ממשיכה כפרעלייך../images/Emo8.gif

5
אממ שמי איילה *ביפפפ*
6.
אני גרה באזור מררכז
8.י
ש לי שני הורים ב"ה
9.י
ש לי 7 אחים בלי עין הרע
10.
יש לי תינוק בבטן בלי עין הרע
11.
יש לי יומולדמת עוד כמה חודשים
12.
אני רוצה לראות גם את אגם לפני יום מותי
(חשבתי שזה היה ברור לפני כן
) 13.
אני רוצה שעם ישראל ינצח ויהיה לכולם שקט שלווה ואושר
אמןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
14.
היה לי חבר מחצי ה' עד חצי ו' נראלי
15.
היתה תקופה שכל הבנים מהכיתה השניה אהבו אותי והיה אחד פתאום שהמציא שהתנשקנו וכולם שאלו אותי אם זה נכון והתרגזתי והרבצתי לו
16.
לא סובלת שאני מדברת שעות ואז שואלים "מה
" 1
7.אני מאז ומתמיד מאז שאני זוכרת את עצמי בגן ובכיתה הייתי הכי חזקה
18.
אני התעמלתי מכיתה ד' נראלי אבל לא עשיתי כ==ל==ו==ם כל השנים חוץ מהשנה הזו
ושנה שעברה במחנה קיץ
19.
אממ לצערי יש לי קוביות
תמיד הייתי יורדת עליהן עד שגילייתי מאוחר מאוד שגמלי יש
20.
יש לי מזל חרא בחיים
כמעט חוץ מזה שהכרתי אותכם את אגם משפחה וחברים ובלה בלה בלה
21.
אני לא שמתמשת ממש בתכשיטים עגילים בשמים וכל זה
22.
אני אוהבת עוגות עוגיות ממתקים וכל הדברים האלה
23.באלי במבה לא ידועת למה
ועוד מלא אוכל ושתיה עכשיו
24.אני חולעל בירה
25.כשיש לכל אחד יומולדת במשפחה שלי אנחנו יוצאים למסעדה
26.פעם אחת חזרתי באוטובוס משיר ושמעתי שירים ליד הבית שלי היה שקט מוחלט ונעצר המוזיקה לאחר כמה שניות שהייתי בטוחה שנגמר הבטריה או משו היה תשירר CANDY SHOP בקול גבוה מאודדדדדדדד נבהלתי וקפצתי כמעט קבלתי התקף לב ואמרתי שאני לא רוצה בחיים יותר לשמוע את השיר הזה
27.נזכרתי אני שונאת לקרוא
28.שונאת טחינה חומוס גפילטפיש וכל מיני כאלה
29.אוהבת המבורגר ציפס סלט פיצה שוקולד עוגות עוגיות ועוד מלא מאכלים טעימים
ושניצל ופירה של מסעדת "תפארת"
30.אתמול אגם ענתה לי ונמסתי מרוב אהבה
31.אני אוהבתותכם פורום מושלם שלי
32.ראיתי את אגם מספר פעמים
33.עינבי ארנבי חלמה עלי ולא מוכנה לומר לי על מה היה החלום
34.אורלוש את מלאכית משמיים|מלא|
35.יש לי בגד ים די חדש
36.יש סרט מפגר של כושים בערוץ 1
37.הייתי רוצה לעשות קוקיות קטנות בכל השיער
38.אני זזה לכמה זמן אמשיך אח"כ מ39

hila846

New member
אני כמוך>>>>../images/Emo80.gif

רק בחלק..ב-8,11,12,13,16,20,21(בשמים כהה),22,23,24(בירה שחורה
),28-(חוצוס אוהבת שונאת-פלאלפל טחינה,שאוורמה,דברים מוקרמים[תפ"א,פסטה..]),29,30,,31,32(הלוואי-ראיתי רק פעם אחת
),37(אני צ'ה לעשות צמות
)

hila846

New member
הוספותת../images/Emo80.gif

1.קוראים לי הילה 2.השם משפחה שלי זה *ביפפ* 3.אני גרה ב *ביפפ* 4..אני בת 13 ו-9 חודשיים 5.עוד3 חודשים יש לי יומולדת(תתכוננו..) 6.אני יהיה בת 14:p 7..פעם כשהייתי קטנה בכיתי מלא ואז פתאום איבדתי את ההכרה וכמעט בלעתי את הלשון 8.אני אוהבת תמשפחה שלי (מי לא....) 9.אני שונאת אנשים שקרנים 10.צבועים 11.שלא יודעים להעריך.. 12.אני אווהבת לצחוק (בערך הכל מצחיק אותי..) 13.אני מתההה על פורום אגם רודברגגגגגגגג 14.אני כותבת עכשיו 100 דברים על עצמי 15.ממש קשה לי לכתוב 100 דברים על עצמי 16.עדיין קשה לי.. 17.עדיין... 18.עדיין.... 19.אני צמה עכשיו 20.אני רעבהההההה 21.אני הולכת למות.. 22.אתמול אגם כתבה לי בפורום:) 23.אתמול עיצבנו אותי 24.אתמול הייתיא צל סבא וסבתא שלי 25.יש לי רק אחות אחת.. 26.אני רעבההההההההה עדיין 27.פגשתי את אגם פעם אחת 28.אני חולההההההה על אגם רודברגג 29.אוףףף 30.מיכל 31.מה 100 32.עובדות 33.על 34.עצמי 35.מאיפה 36.אני 37.אקריץ 38. 39.טוב 40.אני 41.מתייאשת 42.זהווו 43.סורייי 44.בייייייייי 45.מיכל 46.תודה 47.העברת 48.לי 49.את 50.השעמוםםםםםם 51.
52.אני גם הייתי מכורה לאמ"ל
יש לי מלא קלטות מוקלטות של זה... 53.אני תאמת לא כ"כ בוכה רק בזמן האחרון.. 54.אני שונאת ספורט,הסטוריה,מטמתיקה,לימודי א"י ואנגלית 55.גם החברים שלי זה המחשב האוכל והטלוויזיה (גם הפלא' לפעמים..) 56.שונאת ללמודדדדדדדדדדדדד 57.אני גם יש לי פטיל קצר מתעעצבנת בצי'קק 58.אני צ'ה לפגוש את אגם עוד מלאא פעמים.. 59. אני אוהבת תמשפחה שלי 60.את אגם:] 61.יש לי את שני היומניים שלאגם בקרוב גם תשלישי
62.תליתי בחדר שלי פוסטרים חדשים של אגם 63.אחד גם של הראל סקעת.. 64.טוב אני אפסיק פה עד שיהיה לי עוד

*מנסה*../images/Emo110.gif

1. קוראים לי מיכל 2. גרה בתל אביב:p 3. אני בת 14, 3 חודשים ו3 ימים:p *אם מחשיבים שאחרי 00:00 כבר
* 4. יש לי דג אחד שנשאר אחרי שהרבה מתו.. *ז"ל* 5. בקשר למה שאיילה אמרה.. אני ממש מפחדת מג'וקים
6. אני שומעת ג'וקים! ואתם יכולים לצחוק כמה שבא לכםם
החופש שמעתי ג'וק הסתובבתי וראיתי אחד בגודל החיים שלי נכנססס לפה.. איזה צעקה דפקתי.. לפחות שמעתי אותוו
7. יצאתי למחנה שנגמר בדיוק לפני שבוע
8. המחנה היה הכי מדהים שיש:) 9. בסופשבוע הבא ב"ה הולך לקרות משו שאתם תצטרכוו לחכות כדי לדעת
10. אתם תהרגו אותי שלא סיפרתי לכם את זה.. *רובכם* אבל באמת שהיו לי סיבות.. 11. יש לי עט שקיבלנו במחנה ואני שומרת עליו הכי שיש:p אני נבהלת כשאנלא מוצאת אותו
הוא חשוב לי לאללה:]] 12. בכתה ז' צחקתי מכל דבר.. גם בתחילת השנה.. אבל ממש מכל דבר.. זה היה כבר עצוב לפעמים
כשמתחילים לצחוק ממש קשה להפסיק, ולפעמים זה במצבים לא נעימים במיוחד
אבל זה עבר לי בחצי השנה האחרונה
אני עדיין צוחקת מלא ומכל דבר אבל הרבה פחותת.. חחחחחח הרבה שמו לב ואמרו לי.. 13. אני מממש אוהבת לצלם, ומצלמת הרבה דברים שטותיים
אבל זה משו שהכי כיף לי בעולם לעשות
זה דבר שאתם יודעים אבל עדיין:) 14. רציתי ללמוד החופש מקצועי אבל התחרטתי.. חח זה יכול לחכות:]] העדפתי שלא הפעם.. 15. כולם אומרים לי שאני נראית קטנה
זה כבר ממש בהגזמה
תמיד חושבים שאני בכתה ה או ו או משו כזה.. אני וחברה שלי.. זה משו לא נורמלי:S ולדעתי זה לא עד כדי כך נראה חחחחחח *חחח שרית נתנה רעיון וזה הביא אותי לזה:]]* 16. יש לנו גנים במשפחה של לעשות שטויות עד גיל נורא מבוגר
סבא שלי בן 70 ומשו *לא זוכרת בדיוק
* שיחיההה ועדיין עושה שטויות
גם אבא שלי.. וגם אני
אומרים שטויות, עושים שטויות... חחח כל זה. 17. אני מזל שור
*שליטה!
* 18. עוד שבוע אני בהכנה לקייצת! מגניבב:]]] 19. אני מתה על המדריך שלי בחונכות! *נוער עובד, הדרכה, איך שלא תקראו לזה
* חחח הוא באמת מדריך הכי טוב שיכל להיות לנו השנהה.. הוא היה ממש אחלה במחנה וכל זה.. 20. מחוברים אצלי כרגע 35 אנשים במסן. 21. ההורים שלי גרושים מאז המממ.. שאני זוכרת את עצמי
נראלי 11 שנים. 22. שמרתי לחברה שלי על התוכי שלה בסופשבוע
23. פעם ידעתי לדבר סינית חחחחחחחחחח
24. אני מתה שתגמר כבר המלחמה המגעילה הזאת. אני כ"כ מפחדת. 25. כשהלכנו לפעולה של החונכות היו כמה עובדים שפועלים בבצפר שלנו עכשיו, שיפוצים וכאלה, והם תמידדד מתחילים עם כל הבנות שעוברות שםם.. זה ממש מפחידד.. 26. אני עייפה 27. אני אוהבת את שרית מאודמאוד
28. ואת כולכם
29. אני לא אוהבת את תל אביב:p לא נכנס לזה שוב:p 30. זה שקיבלתי 90 במבחן של הטכניון במתמטיקה עשה לי את החודש בערךךך.. הכי שמחתי שיכול להיות:] 31. יש לי אחות 1 32. אני חייה במדינת הגמדיםםםםםםםם רעש מהומהה הצבא לובש מדים יוצא למלחמהה.. זה לא השעווות שלי סורי. 33. שירי מימון מזל שור כמוני! 34. אני ממש אוהבת תשירים של אביב גפן.. אני לא אוהבת כ"כ את איך שהוא שר אבל השירים שלו מדהימים
35. אני רואה השיר שלנוו.. 36. ראיתי הקיץ מלא סרטים.. משו כמו 5 סרטים בשבוע. 37. התחלתי לראות חוק וסדר בערוץ 11
זה כל יום ב1 בלילה חחחח זה מעניין לאללה
38. בסוף החודש ב"ה אני אהיה מדריכה בקייצת
*טפוטפוטפו!!* 39. יש לי כרגע סחרחורת:S 40. יש לי צלקת מעצבנת ברגל *כף רגל כזה חחח* בגלל שהפילו אותי בבריכה על מקל של שיערות סבתא
עד כמה שזה נשמע הזוי.. 41. אני מתגעגעתתתתתתתת לשמיכיי!!! ולא מוציאייםם אותה מהארון כי קיץץץ
42. הייתי בצופים שנתיים.. בשנה הראשונה [כתה ד] היתה לי מדריכה מדהימה
וסיימתי תשנה השנייה ואז עזבתי שמה. 43. יש לי חולשה/אובססיה לעיניים כחולות
44. עכשיו יש לי 29 מחוברים במסן 45. השנה היו לי נדמה לי 8 מחברות של מתמטיקה.. גדולות. כמה למדנו השנה במתמטיקה.. אמאלה. 46. יש לי אסטמה 47. גם לאבא שלי יש 48. יש לי שיער בצבע חום:p 49. אני שונאת תפה שלייייייייי
50. אני אוהבת את זה שאני עקשנית
אני אמשיך את ה50 שנשארו מחר:]]

חחחחחחחחחח כפרעל הצלמת שלייי :p

הרגת אותי "מדינת הגמדים" חח את באמת נראית קטנה
ואת עדיין צוחקת מכל דבר :p חחחחחח ידעתי כמעט הכל
ואני אוהבת אותך יותרר!! יפה שלייי

ממשיכה../images/Emo110.gif

51. אני מתה מפחד בגלל העניין שקרה היום עם חדרה. אבל ממש. 52. אבל עדיין אני מאמינה שיהיה בסדר.. אני ממש מקווה.. 53. נזכרתי כרגע במשו שרציתי לחפש באייסי. שנייה:] 54. אוף לא מצאתי
חח לא נורא..:S 55. אני לא ממש אוהבת במבה.. 56. המממ אני מאמינה בכמה אמונות טפלות, וכל פעם שאנייודעת על אחת גם אם אני לא כ"כ מאמינה בה אני מעדיפה לא לעשות/כן לעשות [תלוי באמונה:p..] ליתר ביטחון
57. אני לפעמים גם ממציאה לעצמי אמונות כאלה מטומטמות, אבל אני עדיין מעדיפה לעשות אותן ליתר ביטחון
58. בואו נקווה שזה יעזור גם הפעם... 59. אני עכשיו כותבת הרצאה לילדה שכתבה מפורום רוני על אגם. 60. עכשיו סיימתי
61. המכונית של כוכב נולד4 כל הזמן חונה ליד הבית של אבא שלי... כנראה הנהג של זה גר שם באחת הווילות.. כי הוא שם תמיד חונה
62. נראלי אני היחידה בעולם שלא החליפה אפעם מספר אייסי. יש לי תמספר הזה כבר כמעט 3 שנים.. 63. יש לי בחדר 2 תמונות שלי ושל אגם ממסוגרות.. אחת אני ממש אוהבת ואחת לא:p 64. אני אוהבת לישון או בלי כריות בכלל *שזה יותר* או עם 3 כריוות
אחת להשים עליה תראש, אחת לחבק, ואחת לחבק עם הרגליים
65. הצלצול שלי בפלא זה השיר של אגם ["אתה עליי שומר"] 66. אני ואחותי פעם הקלטנו צלצול של "מיכל! תעני לי!.. נו! תעני!.. נוווווווווווווווו!" זה היה הדבר הכי מקרצץ בארץ אבל זה היה ממש מצחיק
67. בתור לכניסה לשיר נולד, אז הטלפון שלי צלצל עם הצלצול הזה^ ואני כזה עושה לחברה שלי שהטלפון מצלצל ושנעשה כילו זה לא קשור אלינו:p היה רעש אז פחות שמעו, אבל שמעו עדיין כזה "מיכללללללללללללל תעני לייייייייייייייייי!!!!!!!" זה היה כזה פאדיחות:p 68. אני פחדנית לאללה 69. לונה פארק/סופר לנד וכל זה זה פשוט לא בשבילי. 70. אני מתה ללכת שוב לבריכה או ים או משו חוץ מהבית/אבא/פגישות חונכות.. אני פשוט מפחדת לצאת מהביתכ בר שלושה שבועות.. :/ 71. יש לי צמיד אדום נגד עין הרע ביד. 72. אני נמוכה
73. אני אוהבת את מאיה רוטמן מכוכב נולד.. וגם את ג'קו.. הם הכיהכי משם אצלי:p 74. החודש העברי שנולדתי בו הוא ניסן 75. והלועזי אפריל *
* 76. יש לי נטייה לסחורחורות והתעלפויות.. 77. הדיסק האחרון שקניתי של הראל, דיסק שווה ביותר..:] 78. בכתה א ו-ב השתתפתי בכשרונות צעירים.. זה הדבר הכי מצחיק ומפדח בארץץץץץץץץ!:p 79. אני אוהבת להמציא שמות חיבה לאנשים:p זה כיףף וזה חמוווד:]
80. יש לי מיקרוסקופ בבית:p 81. מעניין אותי כל העניין של מיסטיקה וזה
82. ה
מאומץ שלי יותר משנההההההה! כפרה עליו! 83. אני הולכת עכשיו 84. חזרתי 85. אני מתגעגעת לאילת ואנלא אסע לשם החופש
86. כשיש לי משו שבאותו היום קורה משו טוב ויש מזל וזה, אני זוכרת מה לבשתי או כל מיניד ברים כאלה וכשאני צריכה מזל [מבחנים, פגישות..] אני לובשת את זההה:p 87. אני והיכל נוקיה חברים טובים
88. התנדבתי השנה [כתה ח] ללתת. היה כיף לאללה:] 89. עוד שבועיים ויום מתחילה הקייצתתת שאני מדריכהה בה:O אמאאאלללהה:p נקווה שיהיה טוווב. 90. כל הדברים שקיבלתי בגמד והענק, או בסמינרים, בחגים, בימי הולדת וזה כמעט הכל שמור לי.. אני אוהבת לשמור את הדברים האלה:] 91. נשאר לי פה עדיין בלון אחד מהיומולדת שלייייייי
לא פיצצתי אותם או משו.. הם נשארו בחדר ואחד החזיק מעמד עד עכשיו.. הרבה החזיקו מעמד האמת:p 92. ביומולדת שלי השנה לא היה משו.. לא נכנס לזה.. 93. אני אוהבת לעשות יצירות באוכל
94. ביומולדת שלי כשהלכנו לים וזה, אז הלכתי עם שלט על הגב "יש לי יומולדת!" שחברה שלי הכינה
חח אנשים הסתכלו וצחקו.. חח זה היה מצחיקק
95. יש לי מחזיק לפלאפון נמר כזה עם פעמון, קוראים לו טייגרי והוא חמודייי
*זה לא גדול כמו שזה נראהההה.. זה כי צילמתי ממש מקרוב
* 96. http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/459/387.html יופי בול מה שהייתי צריכה לשמועעעעעעעעעעע:/ 97. הלכתי לכמה דקות 98. חזרתי
99. מספר הלא מחוברים אצלי כרגע במסן
100. סיימתייייייי בפעם השנייה 100 עובדותתתתתתתתתתתתתת
אניג אה בעצמי
יאללה הלכתי לראות טלוויזיה שבת שלום..

einatit4

New member
אניייי ../images/Emo178.gif

1. אני גרה בחור. 2 אני שונאת את החור הזה 3 אני מתגעגעת לקיבוץ הקודם שלי. 4- זה המספר האהוב עליי 5 קיבוצים וקיבוצניקים הם שולטיםםם
6 אני חולה חולה חולה על השומר הצעיר. 7 השיער שלי מכוער. 8 אני מכורה לרסקיו אני כל הזמן לוקחת את זה גם אם אני לא בטוחה שאני צריכה אני תמיד אקח אני פשוט חייה על זה
9 מחרתיים אני נוסעת לאילת. 10 אני פחדנית 11 בלילה תמיד הפלאפון שלי ליידי והוא פתוח על המספר 100 שאם במקרה יקרה משהו אני מיד אוכל להתקשר למשטרה.. [אמרתי פחדנית? חחח] 12 יש לי משטח ריקוד חחח 13 יש לי המון חפצים שיקרים לי רגשית.. אבל יש 3 שהם הכי הכי וזה- התעודת השבעה שלי לשומר הצעיר, ספר מ=ד=ה=י=ם שחברות שלי הכינו לי כשעזבתי את הקיבוץ ועוד משהו אחד ש.. לא משנה.. חח 14 יש לי 3 תאריכי אבל בשנה והם: 19.3.05 שהחתול שלי דבש נפטרר והייתי נורא קשורה אלייו. 18.8.05 עזבתי את הקיבוץ שלי
. 17.1.06 הכלב היפיוף שלייי כלכך אהבתי ואני אוהבת אותו נפטר
15 אני נורא אוהבת חיות. 16 יש לי חתול מתוווקיי דוגמן יפיוף: סנאפל והוא בן מלוכה.. וכמו כל בני המלוכה יש לו כמה שמות והם: דבש [לזכר דבש שנפטר], כנאפל, סנאפל, סנופ נפתלי. 17 הממממממממממממ סבא שלי זכה בפרס ישראל
חחחחחחחחח 18 פגשתי את אגם פעם 1
19 אמא שלי קנתה לי חולצה של "ישראל חזקה אנחנו ננצח!" 20 אני מנויה לראש1 21 אני נווורא אוהבת לקרוא חחחח ויש לי ערימה של 7 ספרים שמחכים שאני אקרא אותם. 22 צופן דה וינצ'י זה ספר מומלץ ביותרר!! והסרט פחות.. 23 יש לי "חמאת שיאה" ל"טיפוח כפות הרגליים" חהה 24 יש לי ספר של המורדים חתום עם חתימות אמיתיות.. [נוו, פעם אהבתי אותם חח] 25 למרות שאני גרה בחור אני תמיד תמיד תמיד כל שנה נוסעת גם למופע חנוכה אחד וגם למופע פסח ותמיד אני מנג'סת לאמא שלי שתזמין ברגע שמתחילים למכור... 26 אמא שלי היא המונית הפרטית שלי.. חחחחחחחחחחח איזה רעה אני :p 27 יש לי ריבועים וזה נווורא מכוער לי. 28 אני מתה על סודוקויים. 29 שתיי חברות שלי קנו לי קוף ליומולדת.. [הן מנסות לרמוז לי משהו??] 30 הגעתי ל30!!!! 31 שנה הבאה אני שוב עוברת בית. 32 לקיבוץ מדהיייים שהוא דקה מהקיבוץ הקודם שלי. 33 רציתי לשאול את אגם אם היא מדיי פעם כשיש לה זמן נוסעת לניר דוד.. [כמו שהראו התוכנית של צופית גרנט]
34 הייתה שמועה בבית ספר שלנו שהמורה לקולנוע לימד את אגם והיא תבוא להרצות לתלמידים של י"ב.. אבל כניראה זאת הייתה רק שמועה
35 אמא שלי מבולגנת
36 משעמם לי 37 אף אחד לא מחובר לאיסיקיו/מסנג'ר 38 כרגעעעע! עובר מעליינו מטוס ועושה מלא רעש. 39 כרגעע עובר מעליינו עוד מטוס וגם עושה המוני רעש. 40 כרגע גם עוב.. טוב אני אפסיק עם זה. חחח 41 משעמם לי 42- פעם זה היה המספר האהוב עליי. 43- בגלל שאף-אחד לא יגיע עד לכאן אני יכולה לכתוב שזאת מידת הנעליים שלי
ביקשתי איזה 6 פעמים מאמא שלי לעשות ניתוח פלסטי להקטנת הרגל והיא לא הסכימה
44 סידרתי את המזוודה לאילת 12 ימים לפניי שנסעתי לשם
45 יש לי אמ פי 3 שקוראים לו צ'ווק 46 סבא שלי באנגליה עכשיו
47 הוא חוקר שם איזה כתב עתיק או משהו כזה.. [הוא פרופסור....] 48 בטח יש שמונים אלף שגיאות בשאלון הזה.. 49 נווו עודד אחחחדדד להתאמץץץ!!!!!! 50 יש לי טלפון חמודיק מודיק אבל מעפאן... [נוקיה 6101] המספר שלו הוא 054-22 חחחחחחחחחחחחח את ההמשך תנחשו לבד.. חחחחחחחח 51 יש לי מחשב שחור. 52 עברו מעל המפעל של אבא שלי כ-6 קטיושות. 53 והוא ממשיך ללכת לשם בלי לפחד
54 יש לי מיליון שאלות לאגם.. והפסדתי את ההזדמנות לשאול
55 יש לי מחזיק פתקים מעל המסך של המחשב. 56 יש בו פתק שכתוב "18.8.05 לא אשכח ולא אסלח." 57 הייתי במחזמר הלהקה והתאהבתי. 58 אני אוהבת תפוזפוז [האתר, אבל גם הפרי בסדייר.] 59 קוראים לי עינת! חחחחחחחח 60 השם משפחה שלי מתחיל בנ' חחחחחחח 61 יש לי מברשת שיניים חשמלית מגניבה. 62 שווווולולולולולוול 63 יש לי מלא סיכות שחורות מגנובות כאלו. 64 יש לי אוסף גומיות של 200 ומשהו ניראה לי 230 גומיות ובהודעה הבאה אני אעלה אותו. 65אני עושה ה-כ-ל כדי להיכנס למאחוריי הקלעים של מופעים וזה ואף-פעם לא מצליחה
66 אני רבע פולניה רבע בולגריה וחצי רומנית חחחחחחחחח בקיצור- אשכנזיה! חחחחחחחח 67 יש לי צמיד ביד ימין שהוא כחול לבן מחוטי שעווה ממש ממש יפה אחות של חברה שלי הכינה. 68 לצערי המאוווווווווד רב זה הגובה שלי.. [1.68]
69 ביד שמאל יש לי שעון קסיו של בנים
70 הגעתי ל70!!!!! 71 אני לבנה כמו לא יודעת מה. 72 אני לא יודעת להשתזף. 73 במחשב שלי תמיד יש חלון פתוח על פורום סקופים האתר רוטר.. הם פשוט יודעים הכל לפניי כולם ואמא שלי הדביקה אותי באובססיה אליהם. 74 לפעמים הם מעצבנים נורא בדברים שהם כותבים שם...[בעיקר בעניינים של דעות.. טוובב אבל לא משנה.. חחחח] 75 פה אני אסיים :p היה נחמדד חחחחח

חח עינתי../images/Emo110.gif

קראתי הכל.. חיחיח הגעתי למידת נעליים חשבת שאפחד לא יקרא! ותאמיני לי שהייתי מתה להיות בגובה שלך.. באמת את צריכה להגיד תודה:]] לא הבנתי את צה נמוך יותר או גבוה יותר?! את ממש במידה המדויקתתת חחחחחחח איזה חמודה את:]

אני...../images/Emo41.gif

1.קוראים לי שיר*ביפפ* 2.אני גרה ב..*ביפפ* 3.ישלי אחות אחת 4.קוראים לה דניאל 5.היא בת 16 והיא עולה לי"א 6.אני בת 14 7.אני עולה לט' 8.שנה אחרונה שלי בחטיבה..לא צ'הההה...=[=[ 9.אני מתה על זיווש מהפורום כפרעלייה..=] 10.ישלי חדר לבד.. 11.החדר שלי הכי גדול בבית.. 12.אני שונאת שמעירים אותי.. 13.אני יחשוב וימשיך.. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30. 31. 32. 33. 34. 35. 36. 37. 38. 39. 40. 41. 42. 43. 44. 45. 46. 47. 48. 49. 50. 51. 52. 53. 54. 55. 56. 57. 58. 59. 60. 61. 62. 63. 64. 65. 66. 67. 68. 69. 70. 71. 72. 73. 74. 75. 76. 77. 78. 79. 80. 81. 82. 83. 84. 85 86. 87. 88. 89. 90. 91. 92. 93. 94. 95. 96. 97. 98. 99. 100.

hila846

New member
אניייייייייייייי(בפעם השלישית)../images/Emo80.gif

1.קוראים לי הילה 2.השם משפחה שלי זה *ביפפ* 3.אני גרה ב *ביפפ*
4.אני בת 13 ו-9 חודשיים 5.עוד 3 חודשיים יש לי יומולת
(תתכוננו...) 6. אני יהיה בת 14:p 7. פעם כשהייתי קטנה בכיתי מלא ואז פתאום איבדתי את ההכרה וכמעט בלעתי את הלשון
8.יש לי אחות 1 9. אני אוהבת תמשפחה שלי 10.אני שונאת אנשים שקרנים 11.צבועים 12.שלא יודעים להעריך 13.אני מזל עקרב 14.נולדתי בתאריך 24.10.92 15.נינט נולדה כמה שנים ויומיים לפני
16.פגשתי את אגם רק פעם אחת
17.אני אוהבת לצחוק (בערך הכל מצחיק אותי.. גם דברים שלא אמורים להיות מצחיקים אז אני צוחקת
) 18.אגם כתבה לי שלשום בפורום
19.ראיתי אמ"ל ממהתחלה ואני הייתי מכורה
(יש לי מלא קלטות מוקלטות של זה..) 20. אני מככורה לשיר שלנו אני רואה כל יום פעמיים וגם שידור חוזר יום אח"כ ולפעמים גם ביום שישי אם יוצא.. 21.אני שונאת מטמתיקה,ספורט,היסטוריה,אנגליתולימודי א"י
22.אני צה לפגוש את אגם עוד מיליוווווווון פעם 23.תליתי בחדר שלי פוסטרים חדשים של אגם 24.אחד גם של הראל סקעת... 25.אני אוהבת את אגם:]]] 26.יש לי את שני היומנים של אגם בקרוב השלישיי
27.בכיתה ו' הרבצתי לילד בגיל שלי כי הוא עקף אותי באוטובוס
28.יש לי את המזל הדפוק הזה שלמשל אין מצב שאני אפגוש את אגם במאחורי הקלעים של איזה משו
29.אני אוהבת לאכוללל
30.אבל אני שונאת:פלאפל,טחינה,שווארמה,המבורגר(אני לוקחת שניצל בפנים:p),דברים מוקרמים (כמו תפ"א, פסטה..) 31.אני אוהבת בשמים.. 32.אני צ'ה לעשות צמות בכל השיער 33.אני חולה עליכםםם:] 34.אני לא אוהבת את ירושלים... 35.בניגוד למי כל אני אוהבת את ת"א
36.הדגים אצלנו לא מחזיקים מעמד.. 37.אני לא כ"כ אוהבת בע"ח 38.זאת המידת נעליים שלי
(בתקווה שלי לא תגדל..
) 39.כשהייתי קטנה תמיד אהבתי לצל את ההורים שלי ותמיד המצלמה הייתה נופלת לי ונשברת ושברתי איזה 4 מצלמות וכל פעם קנו חדשה
40.כשהייתי בגן חובה טסתי לספרדד
41.אני אסטניסיתת:p 42.אני גם אוהבת תשירים של אביב אב לא את הקול למרות שהקול שלו מתאים רק לשירים שלו.. 43.אני אוהבת לשמוע גלגל"צ (ובכלל מוזיקה..) 44.אני שונאת בני עקיבא 45.אני אוהבת את הספרים: "מכתב בבקבוק","היומן","וסיפור אהבה בלתי נשכח"(מומלציםם גם הסרטים
) 46.אני צמה;( 47.אני מתה מרעבבב
48.יש לי שיער חום
49. יש לי עניים חומות
50.נשאר לי עוד חצייייי:p 51.אני מכורה למחשב,טלווזיה,פורום אגם,הש"ש... 52.אני אוהבת תלונה פארק והסופרלנד.. 53.יש לי שמיעה סלקטיבית... אני אמשיך אח"כ

../images/Emo41.gifאניייייייייי../images/Emo41.gif../images/Emo204.gif

1. קוראים לי הדס
2.אני אהיה בת 15 בעוד 52 ימים:] 3. יש לי אחות שקוראים לה בר והיא פיצית:p 4.יש לי עוד אחות שקוראים לה אודיה והיא גדולה:p 5.יש לי אח מעצבן בטירוף שקוראים לו דודי והוא סנדוויץ:p 6.לחברה הכי טובה שלי קוראים מיכל (לא מפה:p) 7.נפגשתי עם מיכל (מהפורום, זה פשוט הזכיר לליי:) 3 פעמים:p 8. לאמא שלי קוראים יונית 9.לאבא קוראים מוטי\מרדכי 10. לאקס שלי קוראים רועי ואני מתעבת אותו עכשיו
(חחיחיחיחחי) 11. לחברה קצת פחות טובה שלי קוראים הילההה:p (עכשיו אני אתחיל עם חברות
) 12. לחברה גם טובה שלי קוראים מור:p 13.לעוד חברה קוראים מוריה\מור 14. מוריס קוראת לי בוריס:p 15. אני בתפוז ממרץ2005:p 16. נפגשתי עם יעללל מהפורום פעמיייםםםם 17. דיברתי עם זיו בטלפון 52 דקותת 18. לפני כמה דקות בגלל הצום מצאתי את עצמי מדברת עם חברה שלי (מיכל) 143 דקקקווווווותתת חחחחח 19. אני רעבה עכשיו:p 20. ישנתי היום עד 1.. 21. אני רוצה לישון עווווווווווודדדדד 22. יש לי לעשות עבודה במתמטיקה ואני אתחיל ואתה תככףף 23.יש לי גם עבודה בהיסטוריה 24.ובלשווןןן 25.ובתנ"ך 26.ובאנגלליתת 27.וזהו
28.הממוצע שלי בתעדה האחרונה היה 85.7
חחחחחחחחחחח 29.המחנכת שלי היא מעופפתתתת 30. המורה שלי לתושב"ע גם מעופפףףףף 31.כל כך מעופף עד שהוא נכנס באמצע שיעור היסטוריה ואמר : "אויי
, התבלבלתי בקומה
" 32.הכיתה שלי היא הכיתה הכי מקופחתת בשכבהה
33. נתנו לט' 2 3 ו4 ללמוד בתנ"ך עם מורה בביה"ס במהלך הקיץ ולנו נתנו ללמוד את זה לבבדד
34. נראלי שאינ עוד מעט אתעלף מרוב כאב ראש של הצוווםםם 35. באלי ספגטי של סבארררררררווווווווווו 36. יש לי 22 מדליות 37. 2 גביעים 38. 8 מתוך המדליות זה מקום ראשון.. ו3 מתוכם הם באליפות הארץץ
39.לאליפות האחרונה איילה באה איתתיי 40.לאליפות האחרונה התאמנתי 4 שעות
41. אני עכשיו במספר 41
42. ועכשיו ב42.. 43. 43... 44.44.... 45.45..... 46. 46... 47. 47... 48. 48... 49. 49... 50. 50... 51. עכשיו אני יתחיל לכתווב באמת
52. בגיל 4 גזרתי לעצמי את הפוני בזיגזג
53. שהייתי קטנה שאלתי את דוד שלי למה הוא לובש שערותת (הוא ממש שעייירררררר:p) 54. יומיים אחרי שנולדתי עשו לי ניתוח בגלל שנכנס לי צמר גפן לתוך האף וזה היה מסריחח
(לא לצחוקקקק:p) 55. נולדתי עם חצי ראש עם שער וחצי בלי
56. בעצם זה היה קו של שערות באמצע הראשש
57. אני מדברת עם חברות שלי עכשיו על ההפליות שעושים לכיתה שלנו
58. יש לי ילדה חרשינת בכיתה שסיימה את כל שיעורי החופש
59. ההורים שלי לא מסכימים לי לצאת למחנהה בגלל המצצצבבבבב 60. האמת גמני לא רוצצצהה כי אם יפלו טילים על המרכז ?, אז אני אדאג לההההםםםם!!! 61. ליקיר יש עוד מעט יומהולדת ואני עדיין חובת מה לעשות ללווו
62. וגם לחללללללללללייייייייי 63. וגם להלה (החברה הזאת שללליי:p) 64.למיכל עדיין לא הבאנו את המתתננההה
65. וגם ליעל לא הבאתי עדיין
66. בואו נתערב שמתי שאני ומיכל ניפגש אני אשכח את המתנה בבית:)? 67. כתבתי לאגם 3 מכתבים ובכל השליחות שלי קרה למכתבים משווו 68. פעם שכחתי לכתוב את כתובת.. 69. פעם נרטב לי המכתתתתתתתבבב 70. פעם שמתי בתיבהההה לא נכווונננהה! 71. ועוד פעם אחת ששלחתי לה במחשב אבל היא החליפה כינו
72. עכשיו אתם מבינים את הטראומות שלי מלכתוב לה מכתבים:)? 73. ומבינים למה ני לא אכתוב לה יותר
? 74. יופי:) 75. שיגמר הצום אני והלכת לאכול את כל הבית בערררךךך 76. ב13.8 אינ יורדת לאילת ומסתבר שגם יקירר
77. ב16.8 יש לי קורס אצל ברכה צמממחחחח של 10 ימים
כל יום לקום ב9!!! 78. מתי שאגם כתבה לי בשרשור בדיו אח שלי הגיע וקיבל כזאת ג'בחה שהוא התחיל לבכותת והוא בן 17!! 79. אחותי משגעת אותי עכשיו להביא לה ארטיק
80. ואני בצוםםםםםםםםםם|בוכה3| 81. בא לי המבורגר
82. בעצם אינ עדיין על הפסטה של סבארו
83. ליאיר בתיבת מסרים שלו יש לו בערך 100 מסרים שלייייי! 84. כי כל פעם אני נזכרת במשו חדש שדחוף לי להגיד לו
85 והדברים ה"דחופים" האלה לא ממש דחופים
86. שלחתי לתפוב 5 מכתבים בקשר לזה שאביחי יהיה מנהל
87. וכתבתי את זה לאגםם 88. ואביחי לא הקריא לה את זהההההההה! 89. הוא טמבלולי 90. יקיר קורא לי סנדל תנ"כי כי אני דוסה (אעלק
) 91. אני לא דתיה מזוייפתתתתתתתת!!! 92. פעם ראשונה שפגשתי את אגם זה היה עם מיכל וזה היה ב22.12 93. במפגש שיגעתי את אביחי שעד עכשיו הו ושנא ואתי על זה
94. ומיכל פוחדת ממני
95. גם רעותפוחדת ממני
96. יעל נראלי גם נבהלה ממני.. 97. אבל זה כלום לעומת איזייייייקקקקקקק!! (חברה של מיכי::p) 98. אני עומדת לסיים את השאלון... 99. סיימתי:) 100.

למעלה