הזויה13

New member
../images/Emo207.gifאם עדיין משעמם לכםDD: *מעתיקה מדנה*

+
כנסו לבלוג המאאאאאגניב שלי!!!!!111 http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=438525 והוא עוד יותר מאאאגניב כי העבירו לי פרוD: אז כנסו<:

../images/Emo207.gifאתם מוזמנים לקומונת סאוסין../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

סאוסין היא להקת רוק אלטרנטיבי/פוסט הארדקור מקליפורניה, אשר הוקמה בשנת 2003. עד כה הלהקה הוציאה שלושה אלבומים: Translating the Name (EP) Saosin (EP) Saosin הקליפ לשיר You're Not Alone המייספייס של הלהקה אהבתם את מה ששמעתם? אם כן, אז הצטרפו לקומונת סאוסין!

../images/Emo191.gif הייתי אתמול במפגש טוקיו הוטל

היה ממש ממש ממש ממש כיף אם זה מעניין אתכם P: יש פה חפירה: http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=197320

../images/Emo6.gif ../images/Emo141.gif

בדיוק חברה שלי עושה לי "הייתי אתמול בעזריאלי,והיו שם טונות של מעריצות של ט"ה!!! נראה לי היה מפגש או משו." XDDDD שמחה שנהנית.

xXx Lilo xXx

New member
רגע! את קשורה לכול אלו ש...../images/Emo29.gif

כתבו על המדרגות (על הריצפה) ליד מקדונלדס בסנטר "מפגש קומונה של ט"ה" והייתה אחת (שאין לי שמץ מי זאת) שכתבה על הקיר "ביל (קב"מ) אני אוהבתותך" רק בגרמנית עילגת?! XD די הייתי ליפני שמחקו את זה. נקרעתי מצחוק וישלי תמונות
(אני אעלה אותן אח"כ
)

xXx Lilo xXx

New member
*מתלהבת* והוו!../images/Emo29.gif

אעאע. היוטורנט סוףסוף אוהב אותי!
הצלחתי בפחות מחצי שעה להוריד תקליפ CrushCrushCrush... וגם את הקליפ Misery Business
אני פשוט יכולה לראות אותו שעות. (בלי קשר הורדתי תדיסק של מקפליי, המהדורה של כל הלהיטיםםםם אעאעעא הוא כזה ממכר D:) (ועוד מלא דיסקים שהתחשק לי להוריד) (אני צריכה דחוף לקנות דיסקים לצריבה המחשב הפך לצב XD) (שונאת צבים
)

איך תמיד ההודעות שלך נגמרות בזה..../images/Emo28.gif

שאת שונאת צבים?
ומה רע בצבים אניוואיי?
~פלאשבק מטורף מכיתה י'~ החיבור ההוא שלך גמר אותי XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD עם הצב. XDDDDDDDD [אוקיי, נזכרתי למה את לא אוהבת צבים XD]

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo11.gif זה לא מצחיק.../images/Emo29.gif

באילת הכריחו אותי לראות האכלת צפים! (חחחח מה צבים אוכלים? <פיצה> XDDDD)

חח שונאת צבים? מה הם כבר עשו לך?

הלכו לאט מדי?
היה לי צב בשם צביקה, הוא מת. אל תשאלו למה, זה לא מעניין.

בטטטטטטטטטטטטטטטטטח.

תשלחי לי מכתב מפורט ורשמי במייל. נראה מה אוכל לעשות. D:

למעלה