Drowning Lovers

New member
לא תמיד../images/Emo3.gif../images/Emo135.gif

הכינוי ההתחלתי שלי היה karinMCR מה אהבת בחתימה שלי? תגידי לי בדיוק
ותודה

גם החלפת מאומץ?!?!../images/Emo28.gif

תתחדשי שוב. לא יודעים מי אלה? רוצים שאגיד לכם? באסה לכם
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD [ואני חושבת שאני מזהה את הרוב
]

../images/Emo194.gifאיזה מושפעת מסן אני בחיי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

או שאולי מושפעת מכ"ר? תראי מה אתם עושים לי!

WalkingOnWater

New member
טובנו...../images/Emo69.gif../images/Emo110.gif

כמו ילדה טיפשה החלטתי לעשות את ה
כמאומץ שלי גם כדי שיהיה לי שפמנון... בטח תוך יומיים אני אפטר ממנו...

בא לי להחליף ניק../images/Emo69.gif../images/Emo28.gif

אבל אין לי כוח ;;;;;;;; אוי, השביתה הזו גמרה אותי. אז... מי שמח שחוזרים ביום חמישי ללמוד?

Rose131

New member
גם לי יש מסוכות!@$!@111

יש לי משהו כמו 25 תרגילים בגיאומטריה שנתנו לנו להגשה אחרי סוכות ועשיתי בדיוק תרגיל אחד. יש לי לקרוא את קאטרינה לספרות רגיל יש לי לקרוא את.. וואי, אני אפילו לא זוכרת איך קוראים לספר
גיא אוני או משהו? איך מאייתים את זה?- אז קיצור את זה לספרות מורחב יש לי לקרוא איזה 3 פרקים בהיסטוריה קראתי את הפרקים באזרחות, אבל זה פשוט נכנס מעין אחת ויצא מהשנייה אוי לי אוי לי אוי לי. ושלא נדבר בכלל על המועד ב' בהיסטוריה שהולך וקרב. מזל שעשיתי את העבודה בקולנוע ביום שנתנו לנו אותה

אויי... מסכנה../images/Emo28.gif

בהצלחה. [איזו כיתה את?
] יש לי המון שיעורים במתמטיקה וצריך להיות לי בסוף החודש איזה מבחן ענקי. והמורה לכימיה שונאת אותי, אז למרות שהכנתי לה את השיעורים מחופש סוכות, היא סביר להניח תעיף אותי מהשיעור. אין לי כוח לבית-ספר. זה פשוט מיותר.

../images/Emo194.gif../images/Emo45.gif ביהס זה אחד הדברים היותר מיותרים

שיש. טוב נו, לא באמת, אני מניחה שיש לזה איזושהי תועלת, פשוט עוד לא גיליתי מהי.

../images/Emo194.gifבאיזה כיתה את?

לי יש עבודה במתמטיקה(על חומר שאני זוכרת ממנו בערך.. כלום) פרוייקט גמר לבגרות שאני אפילו לא זוכרת את הנושא(
), המורה שולחת לי אימיילים בקשר לזה ולא טרחתי להסתכל אפילו באחד, ואני בטוחה שיש עוד משהו, אבל אני לא זוכרת מה!
אוי, כמה שנדפקתי.

למעלה