סופ"ש נעים.

bזוהר

New member
למה כולם הלכו לישון?

--- "זונה, אני אוהב אותך למרות מה שעשית לי אוהב אותך מהקצה השני של העיר" --- "ניו יורק תעשה אותך אישה" --- "בוא ניסע לאילת אתה ואני בוא" --- ואייי איזה מאוסה אני... (שירשור לילה טוב.......אוקיי?)

סופ"ש בתפוז אנשים ../images/Emo43.gif

ד"ר גידי רוביינשטיין, מרצה בכיר לפסיכולוגיה המתמחה, בין היתר, בטיפול בהומוסקסואלים, בי-סקסואלים ובני משפחותיהם יתארח בפורום בנים בלבד ויענה לשאלות הגולשים. האירוח יעסוק בנושאים הקשורים לטיפול פסיכולוגי בגייז, כגון: יציאה מהארון, האם ניתן לשנות את הנטייה המינית, זוגיות ומונוגמיה בקרב גייז, דיכאון, בדידות והפרעות נפשיות אחרות בקרב גייז -כמובן, תוך פתיחות לשאלות שאינן קשורות לשאלות אלו ויועלו ע"י הגולשים. אתם מוזמנים לצרף שאלות כבר עכשיו לשרשור בפורום.
אנו מזכירים את הפנינג "המקלדת" הענק שיתקיים בכיכר רבין. ב-20 באוקטובר (יום חמישי, חול המועד סוכות) נקיים מפגשי פורומים לכלל הפורומים ב
נכנס את כל מי שרוצה להשתתף בכיכר רבין לצורך צילום הכריכה של פרוייקט המקלדת. כל מי שהשתתף בפרוייקט, הצביע לסיפורים, שמע עליו או סתם רוצה להיפגש עם החברה מהפורום, מוזמן להגיע בשעה 15:30. הצלחת צילום הכריכה תלויה בהמון גורמים אבל בעיקר, בהשתתפות שלכם. אתם מוזמנים לספר על הפרוייקט לחברים שלכם ולהזמין אותם לבוא להצטלם גם. אנחנו מבטיחים שיהיה כיבוד קל (ושווה). נתראה שם

ברררר

New member
../images/Emo32.gif אתם חייבים לעזור לי!!!!

אני עובדת עצות תגידו לי מי יותר מקסים(
), אני לא יודעת מה לחשוב ואני פקצה שמסתובבת בתחתונים ורודות. (טוב אני לא אבל חפיף). לתמונה הראשונה הקישו
(חזיר) לתמונה השנייה הקישו
(חיזר) תודהמ ראש

טולייצ

New member
ברור ש ../images/Emo109.gif

אגב,שלי הוא
[למרות שעדיין לא התחלתי להשתמש בו רשמית]

טולייצ

New member
אווו אני טיפשה

חשבתי שאת רוצה להחליט על אמוטיקן רשמי לעצמך! אז ברור ש
עברי סתם הומו [ומוכשר]

ברררר

New member
בכל קליפ אפשרי הוא בריטיש מדהים

מקסים מהמם נוטף זיעה פוזל עם רווח בשיניים אבל עדיין מדהים
שיעשה לי מלא ילדים בלונדינים ויתן להם שמות של פירות! אמן!

טולייצ

New member
../images/Emo9.gif

אבל למה דווקא פירות? יש שמות בריטיים ממש מיוחדים : יאן,האנס,מרטין.. יותר טוב לקרוא לילד שלך קלמנטינה?

ברררר

New member
ואת עוד שואלת למה?!

מי ער לעזאזל בחמש וחצי בבוקר?! המיטה עדיפה כ"כ!!!

bזוהר

New member
אופטופיק. כל מי שרוצה 45 דקות של

פאן, צחוק, אהבה (טלי שרון.), וכיף. אז, (לבעלי הוט!) פתחו טלוויזיה, ערוץ1, (הוט ויאודי), תלחצו על הנקודה הירוקה, "HOT3", "טלנובלה בע"מ", "פרקים 1-20", "פרק 20". ומי שרוצה המון המון כאב בכי ואהבה (טלי שרון.) תעשו את הכל אותו דבר, רק תיכנסו לפרק 76. אל תהיו עצלנים, זה ישתלם לכם! מי שלא שומע לעצותי מפסיד:) שבת שלום

0mroosh

New member
../images/Emo32.gif../images/Emo151.gifסופ"ש נעים.

הו. אתם חייבים לקרוא את זה.. ובכן,נוסח 1 [הערך המקורי],והערך ששונה-נוסח 2. מצאו את ההבדלים!
-- וכמובן, קרדיט לפורום קולדפליי הנפלא בתפוז.
סופ"ש נעים

למעלה